Şimdi Ara

1.3 MP kameralı CF61 satışta 280 YTL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
0
Favori
12.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav unuttum ayrıca UÇUŞ moduda telefonda...
    görünce bende şaşırdım çok ilginç valla bu paraya birde kulaklık olsa varya...
    usb den girişli kulaklık tipi kullanıyor galiba çünkü başka yerde girişi yok :)
  • vallaa radyo dinleyebilmek için bu kulaklık işini çözmek lazım.. baktım ama siemens'in sitesinde de bahsedilmiyor bu telefona uyan bi kulaklıktan. kulaklığı çıkmadan telefon çıkar mı yaw...???
  • benq-siemens'e bir daha hayatta bulaşmam
    bir s88 aldım almaz olaydım mesaj sesi telefondakiler dışında olmuyor,mp3 ileri geri sarma yok,video tam ekran yok,joysticke basıom basıom işlemio,çok yavaş,oled diyorlar iyi sandım ekranını bir aldım bugüne kadar gördüğüm en iğrenç ekran size tavsiyem kesinlikle almayın bu cihazları benq-siemens'in adam akıllı tek teli el71 bence
  • hocam kulaklık olarak cl71 kulaklığı uyar sanırım bunu bir araştıralım alan arkadaşlar deneyebilirse iyi olur bizim için
    muhtemelen çalışır cl71 de de radyo var ve aynı girişi kullanıyor

• Arkadaslar bu tel ile cekilmiş bi foto koyabilirseniz cok sevinirim. Ayrıca ses cıkışı hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.
  • sx1 kulaklığı ile çalışır siemens ler standart kulaklık sarj jackı kulanıyo genelde ben öyle gördüm birde arkadaşlar bu telin mp3 çaları 3250 yada w800 kadar iyimi benimde kafama yatıı fiyattı cok iyi bende alıcam bu gidşle bu telli radyoda varsa demeyin keyfine ama kafama takılan mp3 kalitesi nasıldır jhangi telle eşit gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 1 Kasım 2006; 3:00:44 >
  • resim işini yarın hallederim....
    ses çıkışı mp3ü bana göre güzel diğer telefonlardan pek kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama bi 6600 veya 6230 dan çok daha güzel ses veriyor dışarıya tabiii :))
    malum kulaklık olayını çözersek daha detaylı bilgi verecem...
    uçuş moduda çok güzel çalışıyor bu arada....
    resim kalitesi bu tele göre bence iii tabii gündüz :))
    yarın resim koymaya çalışırım...
  • çekipte yüklediğim resim bu ben zaten fazla uğraşmıyorum bilgisayar işiyle ama umarım yardımcı olmuşumdur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

ARKADAŞLAR MP3 ÇALAR YOK. MP3 ZİL SESİ VAR. KISA 5-10 saniyelik müzik yükleyebilin.
    hafıza 1,5mb. adi siemsnler 2 yıllık modeller nokai eski modeller bile 4mb. tek artısı bt olması. eger bt size çok öenliyse sagem my400 var 260 a. ince ve sarzı mükemmel
    eger 1,3 onemliyse pantech sürgülü pg3000 var. üstelik 8mb hafıza.

telefonda mp3 player var e61 ile aynı yazılımı kullanıyor... onunda dahili hafızası 1.5 mb ama......... müzik telefonu olarak satılıyor(tartışılır).....

cf61 yanında 256mb kart+stereo kulaklık ile geliyor....

evet mp3 player ve ek hafıza varmış hatta küçük ibare sıkıştırmışlar 256mb hediye diye.
    . eger philisp gibi, se s700 gibi mp3 çaları varsa dandik çin sonylerinden alırım daha iyi. mp3 ü duymak için telefonu ters çevirip(kamera tarafını; çünkü hoparlor kameranın sütünde ya s700 de) kulagıma ilk elradyosu icad olundugundaki genclik gibi dayamam gerekiyor kulagıma. ama raks r440, r550 gibiyse sesi o zaman alınır. mp3 çalarlı telefon dediğinb raks gibi olur. bir kullanan arkadaşımız zamanla aydınlatır bizi. tabi onunda telif hakkı yoksa

• arkadaslar bu telefonu alan varsa tam olarak ozellıklerını yazsın bır de buraya koyabilirse fotograflarını koysun.SAYGILAR
  • yaw arkadaşlar bu telefonda tuş kilidi yok tuş kildi olmayan telefon olur mu yaw?????
  • Arkadaşlar ben de sipariş verdim.
    Sipariş verdiğim zaman sitede kulaklık var yazıyordu fakat şimdi silmişler.
    aradım Genpayı. Bu yanlışlıktan dolayı dün itibari ile sipariş verenlere Siemensten kulaklık göndereceklerini söylediler.
    Siz de 0212 359 00 00 ı arayın ve kulaklığınızı alın.
  • fiyatı cok uygun bide 256 mb mcrosd vermeside cok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: surgeon84

yaw arkadaşlar bu telefonda tuş kilidi yok tuş kildi olmayan telefon olur mu yaw?????

ya sende alemsin kardeş kapklı telefonun tuş kilidi olsa ne olmasa ne. kapagın üstünde tuş yok ki. belki yanlarınmda vardır ama kapılı iken onlar çalışıyormu bilmek lasım
  • ben de telefonuma kavuştum. pazartesi gece sipariş verdim bugün gündüz elime ulaştı. ist-çkale arası geldiğini düşünürsek beklediğimden çabuk ulaştı elime. ama kutudan kulaklık çıkmadı. bende siteden canlıdestek yardımıyla sordum, bi hafta içinde kargoyla kulaklığı göndereceklerini söylediler. oldukça zarif bi telefon. bir-iki yerde uçuş modu yok yazıyodu ama var. ama 4 saatte şarz oluyomuş, bana biraz uzun geldi ama neyse. bu kadar kusur herkeste olur
  • ARKADAŞLAR TELEFONU ALANLAR ŞÖLE HEM DIŞ MEKAN HEM İÇ MEKAN FOTO ÇEKİMLERİ YAPIP BURAYA KOYARSA SEVİNİRİM.

SAYGILAR....
  • arkadaşlar kesin radyo varmı bu cihazda her yerde yok diyor
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak size, bu telefonun bluetootu düzgün çalışıyor mu? yani alan arkadaşlardan başka bir telefonun bluetootutu ile veri alıp göndermeyi denyen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nosman

arkadaşlar kesin radyo varmı bu cihazda her yerde yok diyor

ewwt kesin var benq siemensin sitesinden telefonun kullanma kılavuzunu indirirsen onda yazıyor zaten alan arkadaşlarda var dedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.