Şimdi Ara

1.3 MP kameralı CF61 satışta 280 YTL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
12.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: surgeon84

yaw arkadaşlar bu telefonda tuş kilidi yok tuş kildi olmayan telefon olur mu yaw?????

ya sende alemsin kardeş kapklı telefonun tuş kilidi olsa ne olmasa ne. kapagın üstünde tuş yok ki. belki yanlarınmda vardır ama kapılı iken onlar çalışıyormu bilmek lasım

yaw yanda kamera tuşu var bugün cebimde durduğu yerde 9 10 tane karanlık karanlık fotoğraf çekmiş... nası oluyo anlamadım...

• bu fiyata süper gerçekten...
  •  1.3 MP kameralı CF61 satışta 280 YTL
  • fena değil..bu paraya bu kadar çok özellikle başka telefon yok.takmayın kafanıza ,,alın
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 2 Kasım 2006; 13:42:31 >
  • arkadaşlar kulaklık bulamadım ben onun için almıyacam saçmalık nasıl kulaklık çıkmaz kutudan
  • pazartesi günü sipariş verdiğim için bana da kulaklık göndereceklerini söylediler. bekliyoruz bakalım....
  • bu telefona usb ile pc den oyun aktarma konusunda bi fikri olan
    varmı?? mp3 attım ama oyun aktarabilir miyim, aktarabilirsem ne
    şekilde karar veremedim..
  • Bugün genpa'yı aradım. Bu telefondan almak istediğimi fakat kutu içeriğinde Kulaklık olmadığını, kulaklığı ekstra para vererek temin edip edemiyeceğimi sordum. Bana cevap olarak bu ürünün kulaklığını ayrı olarak satmayacaklarını söylediler.
    Şimdi kulaklık bulamayacaksak bu telefonu almanın bir anlamı kalır mı.
  • bluetooth çalışıyor ben denedim..

radyo var ama kulaklık yok deneyemedim...

uçuş modu var çalışıyor...

şarjı da 2-3 gün gidiyor...

kamera da gündüz gayet ii çekiyor...

kulaklık yollayacaklarını sölediler bekliyorum gelince radyoyuda dener bilgi veririm...
  • Arkadaşlar bu cihaz video çekiyor mu?Bir de kulaklık bu kadar büyük bir sorun mu başka bir modelin kulaklığı uymaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onder_ors

Arkadaşlar bu cihaz video çekiyor mu?Bir de kulaklık bu kadar büyük bir sorun mu başka bir modelin kulaklığı uymaz mı?

cl71 modelinin uyuyor ama piyasada bulunmuyor önemli olan bu zaten.
  • anlaşılmıştırki kulaklık olmadığı için bu fiyata satılıyor. yanılıyor muyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

anlaşılmıştırki kulaklık olmadığı için bu fiyata satılıyor. yanılıyor muyum?

haklısın bencede öyle
  • şunun kulaklık girişini merak ettim.
  • iyide çok saçma değil mi?
    kendilerine kulaklık gönderileceğini söyleyen arkadaşlar yazarsa seviniriz, geldi mi kulaklıklarınız?
    quote:

Orjinalden alıntı: mtksnz

quote:

haklısın bencede öyle
  • Sipariş etmişler ve 3-4 gün içinde göndereceklermiş

quote:

iyide çok saçma değil mi?
    kendilerine kulaklık gönderileceğini söyleyen arkadaşlar yazarsa seviniriz, geldi mi kulaklıklarınız?
    quote:

quote:

haklısın bencede öyle

• eyvallah, hadi hayırlısı
    quote:

Orjinalden alıntı: Teslamania

Sipariş etmişler ve 3-4 gün içinde göndereceklermiş

quote:

iyide çok saçma değil mi?
    quote:

quote:

haklısın bencede öyle

• Arkadaşlar ben bugün Benq-Siemens müşteri hizmetlerini aradım. Oldukça bilgisiz bir bayana bu telefonun kulaklığını nerede bulabileceğimi sordum, o da kutunun içinden çıkması gerektiğini söyledi. Çıkmıyor diyince internete girip baktı. International web sitesinde kutunun içinde kulaklık dahil olarak gözüküyor ve bana bunu söyledi kadın ben de kendisine Benq'nun Türkçe sitesine bakmasını söyledim ve bakınca gerçekten de olmadığını söyledi. Hatta kutu içeriğinin yanında ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir yazıyo. Vay be ne değerli bi parçaymış bu kulaklık Almanya'da var Türkiye'deki versiyonda yok herhalde çok gördüler Türk tüketicisine. Herneyse, bunun üzerine en başta sorduğum gibi bu kulaklığı nereden bulabilirim sorusunu yineledim. Kadın bana birkaç aksesuarcının telefon numarasını verdi.

Sonuç: Bu telefonun kutusundan kulaklık çıkmıyo ve kulaklığın satışı Türkiye'de araştırdığım kadarıyla yok. Bravo Benq-Siemens. Adamlar mp3 çalarlı telefon yapmışlar ve kulaklığı yok piyasada, kusura bakmayın ama bunun adı gerizekalılıktır başka hiçbirşey değil. Kendilerine kulaklık ulaşacağını söyleyen arkadaşlar son durumu bildirirlerse sevinirim. En azından var mı yok mu onu öğreniriz...

Not: CF61'e uyan kulaklığın modeli HHF-100. Arkadaşların dediği gibi CL71 modelinde de aynı kulaklık kullanılıyor.

• 3-4 gün içinde ellerinde olacağını söyleyen arkadaşlar var. Bakalım ne olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

Arkadaşlar ben bugün Benq-Siemens müşteri hizmetlerini aradım. Oldukça bilgisiz bir bayana bu telefonun kulaklığını nerede bulabileceğimi sordum, o da kutunun içinden çıkması gerektiğini söyledi. Çıkmıyor diyince internete girip baktı. International web sitesinde kutunun içinde kulaklık dahil olarak gözüküyor ve bana bunu söyledi kadın ben de kendisine Benq'nun Türkçe sitesine bakmasını söyledim ve bakınca gerçekten de olmadığını söyledi. Hatta kutu içeriğinin yanında ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir yazıyo. Vay be ne değerli bi parçaymış bu kulaklık Almanya'da var Türkiye'deki versiyonda yok herhalde çok gördüler Türk tüketicisine. Herneyse, bunun üzerine en başta sorduğum gibi bu kulaklığı nereden bulabilirim sorusunu yineledim. Kadın bana birkaç aksesuarcının telefon numarasını verdi.

Sonuç: Bu telefonun kutusundan kulaklık çıkmıyo ve kulaklığın satışı Türkiye'de araştırdığım kadarıyla yok. Bravo Benq-Siemens. Adamlar mp3 çalarlı telefon yapmışlar ve kulaklığı yok piyasada, kusura bakmayın ama bunun adı gerizekalılıktır başka hiçbirşey değil. Kendilerine kulaklık ulaşacağını söyleyen arkadaşlar son durumu bildirirlerse sevinirim. En azından var mı yok mu onu öğreniriz...

Not: CF61'e uyan kulaklığın modeli HHF-100. Arkadaşların dediği gibi CL71 modelinde de aynı kulaklık kullanılıyor.

• kulaklık onlara gelse ne olacakki biz nerden alacaz burdan onlara genpa özel getirecek
    cok saçma birdurum bencede.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.