Şimdi Ara

1. 3 Multijet için hangi mazot? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
17.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kapakta Total Excellium yazmış adamlar ondan arada kaldım sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bp

• benim aracım da şuan imzadaki araç. ilk zamanlar hep opetten aldım.sonra fiyatlar aşırı yükseldi. daha ucuza PO dan falan aldım. motor daha sessiz ve daha performanslı hissettim. yakın zamanda şehir değiştirdim burda opetin yan kuruluşu sunpet var ve piyasadan 50-60 krş daha uyguna veriyor. motor sesli ve daha ağır hissettiriyor. çoğunlukla burdan alıyorum. 2 ya da 3 depoda bir de total excellium alıyorum onu da 10-15 krş daha uyguna alıyorum. bunda motor sesi normal ve performanslı hissediyorum.araca en az shell den yakıt almışımdır. shellde sessiz ve menzil az gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionel1 -- 8 Şubat 2020; 20:39:23 >
  • Uzun donemde bılemıyorum enjektorlerde memelerınde tıkanma olabılırmı ama tabıkı Shelldekı mazot Pırlanta temızlıgı ve rengıylen on numara tabıkıde bp Shell dunya devısır bunlar herdaım ...
  • Euro 4 multijetse istediğiniz yerden alın euro 5 ve üzeri multijerlerde dpf sıkıntı çıkarabiliyor shell ve opet tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence o kadarsa küçük bir ilçede yaşamıyorsunuz hocam o kadar istasyon varsa 😂 merak ettim hangi ilçe bu arada ,cevabım shell bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 8 Şubat 2020; 21:43:22 >
  • Temiz ve güvenilir bir istasyondan alın.Ben sürekli total excellium alıyorum...
  • hangisini bulursan al..
  • Shell ve opetten alıyorum. Euro 6 1.6 multijet için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırınoğlu

Bence o kadarsa küçük bir ilçede yaşamıyorsunuz hocam o kadar istasyon varsa 😂 merak ettim hangi ilçe bu arada ,cevabım shell bu arada
    Bafra hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Euro 4 multijetse istediğiniz yerden alın euro 5 ve üzeri multijerlerde dpf sıkıntı çıkarabiliyor shell ve opet tavsiye ederim.
    Dpf yok bende zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

benim aracım da şuan imzadaki araç. ilk zamanlar hep opetten aldım.sonra fiyatlar aşırı yükseldi. daha ucuza PO dan falan aldım. motor daha sessiz ve daha performanslı hissettim. yakın zamanda şehir değiştirdim burda opetin yan kuruluşu sunpet var ve piyasadan 50-60 krş daha uyguna veriyor. motor sesli ve daha ağır hissettiriyor. çoğunlukla burdan alıyorum. 2 ya da 3 depoda bir de total excellium alıyorum onu da 10-15 krş daha uyguna alıyorum. bunda motor sesi normal ve performanslı hissediyorum.araca en az shell den yakıt almışımdır. shellde sessiz ve menzil az gibi geliyor.
    Bende total 6. 24 PO 6.49 hocam geri kalanlar da pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bp
    O yok işte

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Shell ve opetten alıyorum. Euro 6 1.6 multijet için.
    Aslında euro 4 ne koysan yakar da enjektörden korkuyorum

• GünahÇıkartanİmam kullanıcısına yanıt
    Enjektörlere kolay kolay her mazot zarar vermez hocam. Gerçekten hileli mazot zarar verebilir. Dpf ise kükürt oranı daha yüksek olan her markada sıkıntı verebilir ki fiatın dpf sistemi sık tıkanan bir yapıya sahip. Dpf yoksa şu uzun yollarda litresi 1 liradan bile fazla ucuz bilinmedik akaryakıt firmaları hariç her yerden yakıt alabilirsiniz. Aytemiz tp alpet po gibi şirketler shell ve opetten ucuza satarlar mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Enjektörlere kolay kolay her mazot zarar vermez hocam. Gerçekten hileli mazot zarar verebilir. Dpf ise kükürt oranı daha yüksek olan her markada sıkıntı verebilir ki fiatın dpf sistemi sık tıkanan bir yapıya sahip. Dpf yoksa şu uzun yollarda litresi 1 liradan bile fazla ucuz bilinmedik akaryakıt firmaları hariç her yerden yakıt alabilirsiniz. Aytemiz tp alpet po gibi şirketler shell ve opetten ucuza satarlar mesela
    Nere ucuzsa 20 25 Kr falan al diyorsun yani sağol hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.