Şimdi Ara

1.300 Bütçeye Hangi araç alınır.??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
3
Favori
8.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benimki vision plus. Bluetoothla bağlamayı yaptıysanız wifi ve konum da açıksa ekranda android autoya bastığınız zaman bağlantı kurması lazım. Önce bluetooth eşleştirmesi yapılacak. Olmuyorsa farklı bir telefonla deneyin derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt

Rica atsem adım adım anlatabilirmisin.?

• azata A kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle telefonunuzdaki bluetooth açık ve herkes tarafından bulunabilir ayarda olsun. Multimedyadan bluetooth kısmından tarama yapıp telefonu bulacaksınız ya da telefondan tarama yapıp araç Multimedyasının adını bulun. Eşleştirmek için tıkladığınızda Multimedya ekranında bir sayı çıkar, telefonda da aynı sayı çıkar onaylayın ve bluetoothu bağlayın. Sonra telefondabluetooth, wifi ve konum açık şekilde Multimedyadan android autoya tıklayın kendisi kurulumu yapar. Aynı Multimedya değil sizinki ve benimki. Ama bendekini böyle yapmıştım çok farklı değildir diye düşünüyorum

• Yardımın için çok teşekkür ederim...Deniycem

• @rubelhizb

Merhaba iş yaradı navigasyon çalışıyor.Fakat benden Smartphone_connect_615eba diye bir şey çıkıyor altındada otomotik bağlan seçeneği var.Bu şifre nedir.Benden şifre istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azata -- 29 Mart 2024; 19:40:52 >
  • azata A kullanıcısına yanıt
    Bir dahaki sefere otomatik bağlanmak için bir şifre olabilir. Telefonunuzun Bluetooth ayarlarını bir kurcalayın belki cihazlara otomatik bağlantı kurmak için bir şifre tanımlamışsınızdır daha önceden

• rubelhizb kullanıcısına yanıt

Yardımın için teşekkür ederim bluetooth şifresini bulamadım.Olmazsa servisteki teknisyene danışırım.Uygulamada play store da yok çok ilginç

• sıfır alın burası turkıye adamlar motora bir katkı atar 1 sene sonra bakarsınız motor ölmüş 250 bin sandık motor vs masraf edince keşke sıfır alsaymışım daha ucuza gelirmiş dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam arabayı aldı da 4000 km yaptı bile.

• Ben aracımdan memnunum.Herkese tavsiye ederim ama ilerde 5 yıl sonra vw alırım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.