Şimdi Ara

1.33 Auris eski kasa manuel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

1.33 olan model hakkında olumlu yorum yapan görmedim. Daha önce kullanmış arkadaşlarım özellikle yokuşlarda, arabada 3-4 kişi olunca çekim sıkıntısı çok oluyor dedi. 1.6 advance ya da dizel olanı iş görür. Araba dediğin yüklüyken ya da yokuşta belli olur.
    Kardeşimde 1.33 manuel Auris var ben de kullandım uzun süre. Auris kasa olarak geniş rahat ve en önemlisi sağlam bir araç. Motor şehir içinde hiç sıkıntı değil. Ama şehir dışı yolculuklarda aracı 90-100 bandında kullanmak gerekiyor. Üstünde motoru zorlamak zorunda kalıyorsunuz ve çok yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Kardeşimde 1.33 manuel Auris var ben de kullandım uzun süre. Auris kasa olarak geniş rahat ve en önemlisi sağlam bir araç. Motor şehir içinde hiç sıkıntı değil. Ama şehir dışı yolculuklarda aracı 90-100 bandında kullanmak gerekiyor. Üstünde motoru zorlamak zorunda kalıyorsunuz ve çok yakıyor.

Alıntıları Göster
    Allah kaza bela vermesin hocam . Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    6. vites 2500 devirde hızı kaç km oluyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 2011 1.33 auris comfort, 2013 1. 33life ve 2017 1.33 Corolla life araçlarım oldu.

Bu aracın mantığı fulüne ve 1.6'sına paran yetmiyorsa bunu alacaksın. Çünkü güvenliği kasa sağlamlığı ve sorunsuzluğu her motor seçeneğinde aynı.

Gel gelelim perforformansa düz yolda üzmez çünkü en yüksek performansı 4500 devir ve üstünde verir. 150-180 rahat basar ama yakıta uçar.

Yokuşa gelince ya hızlı gireceksin yokuşa yada kaptıramazsan bir vites düşüp yükleneceksin gaza. Ama araç dolu ve yüklü ise mecbur 3. Vitese düşersin.

Gencim performans ararım diyorsan alma ama aile için alıcam güvenli olsun aşırı hıza gerek yok diyorsan kaçırma.

Fiyata gelince piyasa uçtu kasımda aldığım 1.33 corollayı geçen ay 114 e sattım. Alan arkadaşta 2011 1.33 aurisi 69 bine sattıp benim aracı aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 16 Nisan 2020; 15:39:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uykbjk U kullanıcısına yanıt
    98-100 civarı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.