Şimdi Ara

1.3Mjet Puntodan Bmw 1.16 ya geçiyorum, yanlışmı yapıyorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: veron

Hocam bravonun direksiyonu ve için punto gibi, değişiklik olsun istiyorum :)

gidip içine oturmadığın belli oldu. bravonun konsolu sürücüye dönük ve kalitesi gayet iyi.

zaten lancia delta da aynı konsol kullanılıyor.

değişiklik istiyorsan BMW al

ben sadece bir tavsiyede bulundum benim cebimden benzin parası çıkmayacak.

eski 1.6 BMW motorun performansı da çok kötü. yürüsün diye üst devirleri zorlarsan 13-14 litre rahat götürür.

tabi bunları aldıktan sonra görüceksin.
  • 10 12 litre civarı yakar diye tahmin ediyorum. Ve marka Bmw olduğu için parça fiyatları vs artış olur Fiat'a göre. Yakıt canınızı sıkmazsa geçin hocam
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Hocam kızma hemen :) Teşekkür ederim tavsiyelerin ve fikirlerin için.

Bravo kullandım, evet punto ile kıyaslanmayacak bir araç fakat direksiyonu ve bazı iç malzemeleri çok benzer.

Bir kişi bile BMW al dememiş, çok şaşırdım :)
  • Yakıt tarafını kabullendim, 2009 1.16 sı olan arkadaşımın şimdi yakıt tüketimine baktım, kendisi çok sıkışık trafikte kullanıyor, ortalama jız 20 km ve tüketim 12 LT.

Bende 10.5 lt yakarım diye düşünüyorm. Şu anki aracımla 6.5 lt yakıyorum. 100km de 4 lt fark var, yani 20TL fark veririm.
    Kabul edilebilir bir değer benim için.
  • 17.000 TL fark kaç yıllık yakıt paranız bence onu bir hesaplayın sonra vazgeçersiniz.
  • quote:

Hocam kızma hemen :) Teşekkür ederim tavsiyelerin ve fikirlerin için.

Bravo kullandım, evet punto ile kıyaslanmayacak bir araç fakat direksiyonu ve bazı iç malzemeleri çok benzer.

Bir kişi bile BMW al dememiş, çok şaşırdım :)

yok kızmadım .bazı iç malzemeler tabiki benzer olur ikisi de fiat. sen kaliteye bak. bravo için kalitesiz ya da vasat diebilen var mı

sınıfına göre gayet iyi bir araç bravo

BMW almak senin için macera olduğu için kimse almanı önermemiş.

opel astra da alabilirsin o fiyata son kasa 1.4 turbo 140 hp açıkçası 2008 BMW ile benim hiç işim olmaz.

punto dizel ile 6,5 litre yaktığın yerde emin ol BMW 1 eski kasa 10 litre den çok daha fazla yakar.

biraz zev alıyım falan dersen ,performanslı kullanırsan dediğim gibi ocağına incir ağacı dikersin.

• Şuan km'de ne yakıyorsanız 2 katıyla çarpın eğerki bu rakam sizi rahatsız etmiyorsa tabiki alabilirsiniz.
  •  1.3Mjet Puntodan Bmw 1.16 ya geçiyorum, yanlışmı yapıyorum ?
  • Arkadaş sana araba hakkında biraz bilgi vereyim. Araç Bmw nin diğer arabaları gibi buram buram kalite kokmuyor. B sınıfı bir araç gibide değil yani ortalamanın üstünde bir araç. 2006 yı 3 4 ay kullanabildik sonra lpg taktırdık şu andaki hesaplara göre 45 krş yakıyor hesabını sen yap.
  • Arkadaşlar,

Öncelikle bilgi ve fikrini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Akşam aracı test etmek için aldım ve 2 saattir test ediyorum. Aracın görüntüsüne hasta oldum ve cidden kaliteli bir araç.
    Fakaaaaaattt, yorum yapan hekezin bana anlatmaya çalıştığı ve benim ısrarla anlamak istemediğim yakıt tüketimini meselesini test etme fırsatı buldum.
    Çok çok sakin kullandım aracı ve 14 LT değerine ulaştım. Aracı biraz zorladığımda ise 16 değerine ulaştım.

Yani bu kadar kötü bir tüketim değerini BMW ye yakıştıramadım, en azından yaktığı kadar gitsin istiyor insan.
  • quote:

Arkadaşlar,

Öncelikle bilgi ve fikrini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Akşam aracı test etmek için aldım ve 2 saattir test ediyorum. Aracın görüntüsüne hasta oldum ve cidden kaliteli bir araç.
    Fakaaaaaattt, yorum yapan hekezin bana anlatmaya çalıştığı ve benim ısrarla anlamak istemediğim yakıt tüketimini meselesini test etme fırsatı buldum.
    Çok çok sakin kullandım aracı ve 14 LT değerine ulaştım. Aracı biraz zorladığımda ise 16 değerine ulaştım.

Yani bu kadar kötü bir tüketim değerini BMW ye yakıştıramadım, en azından yaktığı kadar gitsin istiyor insan.

Ben sana söyledim

ayrıca 16 litrelere çıkıyor ise almayı düşündüğün araç bakımsız ya da lastik jant kombinasyonu da hatalı

• Bi abim aldı.1 ay sonra sattı.
    Hem gitmiyor,hem de köpek gibi yakıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 atmosferik motor hani yeni motorlar olsa turbolu falan az yakıyor iyi gidiyor.
    bu hem gitmiyor hemde çok yakıyor. .
    başta sizi cezbedebilir kalite v.s. ama emin olun bir süre sonra alışacak ve yakıttan şikayet etmeye başlayacaksınız.

illaki sınıf atlayacaksanız dizel astra v.s. bakın yani .
  • 2009 model Lancia Delta, 1.6Mjet otomatik test edicem bu akşam :)

Ne diyorsunuz ??
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Hocam senin tavsiye uyup bu akşam Delta denicem, araç gerçekten full bir araç.
    İnşallah araç istediğim temizliktedir.
  • quote:

Hocam senin tavsiye uyup bu akşam Delta denicem, araç gerçekten full bir araç.
    İnşallah araç istediğim temizliktedir.

en mantıklı tercih olur hocam senin için. Aradığın prestijse bence e87 116i'den daha prestijlidir, çünkü çok fazla bilinmeyen bi araba, buram buram italyan tasarımı izlerini taşıyor özellikle siyah veya fildişi beyaz rengi çok hoş. bir de daha az yakıp daha performanslı hissettirmesi de bonus.

ha söz konusu f20 116d veya 8ileri 116i olsaydı, f20 tavsiye ederdim ama e87 nin pek şansı yok delta karşısında.
  • 1.3 den sonra o arabaya binince hergün yakıtına içerlemenize neden olabilir , fazla para varsa zaten sıkıntı yok demektir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.