Şimdi Ara

1,4 16v 100 bg renault modus alınırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
15.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkayya

+ Bence bu yukardakinin gayet hoş bir tipi var,
    - Fakat göreceğiniz gibi ön koltukta sigara yanığı var. 23 bin TL bu araca gene de bence çok.
    - Yedek parça problemi yaşandığı ve
    - dizel olduğundan motorun kabine yakın olması nedeniyle motor sesinin sıkıntısı da düşünülürse, bu fiyata aynı model dizel Corsa'lar düşünülebilir
    + ancak bu fiyata bu dolulukta bir araç da tabi zor bulunur. Soğutuculu torpidosu bile var.
    - Diğer yandan Modusların ikinci el satışları sahiden sıkıntılı. Elde kalmaz tabi ama 23 e alsanız da öbür yıl 20'ye alıcısı olur mu bilinmez.

Alıntıları Göster
    öncelikle hayırlısı olsun dostum bende 6 ay önce 2005 modus 1.4 aldım dinamik modeli.
    zamanında banada olumsuz yorum yaptılar faka t ben arabamdan çok memnunum tipide bana çok güzel geliyor yüksek ,konforlu tam bir aile aracı sen modusu kullananlardan dinle alıştın mı kolay kolay vazgeçemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Ses yalıtımı iyi seviyededir; yol sesi fazla gelmez, motor ise kabine çok yakın olduğu için biraz fazla gelir fakat rahatsızlık verici seviyede değildir. Authentiquede de direksiyondan kontrollü müzik sistemi bulunmakta diye biliyorum, emin değilseniz sahibindendeki ilanlardan araç içi fotoğraflardan direksiyonun sağ alt tarafına bakabilirsiniz.

dostum düzeltme yapaym ne uzun yolda ne sehir içinde modusun motor seisini içeri rahatsız edici bi şekilde aldıgını hsetmedim.sehir içinde hele çalıstıgını hısetmezsiniz,gaza falan basarsınız ışıklarda durduktan sonra stopmu etti die.uzun yoldada 150 160 km saat hızdan sonra biraz egzos ve devirde kaynaklı sese var ama ole her arabadaki kadar
  • quote:

quote:

Ses yalıtımı iyi seviyededir; yol sesi fazla gelmez, motor ise kabine çok yakın olduğu için biraz fazla gelir fakat rahatsızlık verici seviyede değildir. Authentiquede de direksiyondan kontrollü müzik sistemi bulunmakta diye biliyorum, emin değilseniz sahibindendeki ilanlardan araç içi fotoğraflardan direksiyonun sağ alt tarafına bakabilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkürler. Açıkçası şuan piyasada Modusların dynamic seçeneği düşündüğüm fiyatın üzerinde. Dynamique ve Authentique'de ne gibi özellikler var nereden öğrenebilirim bulamadım, bilemedim. Bir aracın sahibiyle görüştüm Authentique seçeneğinde cd çalar olmadığı söylendi. Model yılıyla alakalıydı belki.

Kısacası Dynamique'i için değer mi değmez mi diye düşünüyorum. Authentique'den farklı olarak hız sabitleyicisi'nden başka ne gibi özellikleri var acaba?

direksiyondan kumöandalı rodayo mp3 player,direksiyon hız azaltıp cogaltabilcek sekilde dizayn edilmiş hafızalı hız sabitleyici,sis farları,aliinyum kapı kolları ve iç kapı kolları.tavan tutamakları,aliminyum alaşım jantlar.tampon lipleri,tam fonksiyonlu yol bilgisayarı,hız sınırlayıcı..authanticlerde radyol kasetçalar var galiba cd player dynamiclerde olması lazım 2006-2005 modellerde.ses sitemi hepsindede vasat.bu yuzde ön kolonları değiştiriyorum.fakat motor performansı süper kullanımı zevkli bi araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 2 Nisan 2012; 20:08:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

quote:

Yanıtınız için teşekkürler. Açıkçası şuan piyasada Modusların dynamic seçeneği düşündüğüm fiyatın üzerinde. Dynamique ve Authentique'de ne gibi özellikler var nereden öğrenebilirim bulamadım, bilemedim. Bir aracın sahibiyle görüştüm Authentique seçeneğinde cd çalar olmadığı söylendi. Model yılıyla alakalıydı belki.

Kısacası Dynamique'i için değer mi değmez mi diye düşünüyorum. Authentique'den farklı olarak hız sabitleyicisi'nden başka ne gibi özellikleri var acaba?

direksiyondan kumöandalı rodayo mp3 player,direksiyon hız azaltıp cogaltabilcek sekilde dizayn edilmiş hafızalı hız sabitleyici,sis farları,aliinyum kapı kolları ve iç kapı kolları.tavan tutamakları,aliminyum alaşım jantlar.tampon lipleri,tam fonksiyonlu yol bilgisayarı,hız sınırlayıcı..authanticlerde radyol kasetçalar var galiba cd player dynamiclerde olması lazım 2006-2005 modellerde.ses sitemi hepsindede vasat.bu yuzde ön kolonları değiştiriyorum.fakat motor performansı süper kullanımı zevkli bi araç

Alıntıları Göster
    valla benim aracı satıp alsammı acaba cok sevdim bunu ya...

tipsizmi bence cok tatlı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bencede kardeşim aslında sevimli ve modern bir tasarım,stil paket cok güzel.cam tavan harika.ben turkuaz rengi tavsiye ederim.en yakışanı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bencede kardeşim aslında sevimli ve modern bir tasarım,stil paket cok güzel.cam tavan harika.ben turkuaz rengi tavsiye ederim.en yakışanı

Alıntıları Göster
    satılmaz diyenlere pek itibar etme ilanı verdim 1 hafta sonra aldığım fiyattanda fazla sattım 2010 yılında.gayet tatlı araçtır donanım olarak doludur. biraz motoru hantaldır.hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: attila24

satılmaz diyenlere pek itibar etme ilanı verdim 1 hafta sonra aldığım fiyattanda fazla sattım 2010 yılında.gayet tatlı araçtır donanım olarak doludur. biraz motoru hantaldır.hayırlısı olsun.

saol dostum,bencede satılmaz die bişey yok heleki araç temizse..motora gelince , ben fiat punto kullandım sattım ve 90 bg toyota yaris de,bunlardan sogumamın nedeni hantal oluslarıydı.bu conseptteki aracların hepsinden daha seri ama 1.6 megan 1.6 focusla karşlaştırılmaz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 3 Nisan 2012; 9:34:07 >
  • Merhaba bizde 2006 model 1.4 benzinli Sunrooflu Dynamique versiyonu var. Yaklaşık 80bin km'de. 2. el aldık. Ne amaçla almak istiyorsunuz ona karar verin bence ve uydurmayın test edin, gözlemleyin, mantıklı yorumlar yapın işkembeden duyumlarla sallamayın, tipi için elbette kişisel yorum yapabilirsiniz. Biz annem için aldık ki senede 8-10 bin km yapar, kilolu olan teyzemlerle şehir içi ve senede 1-2 kez de yazlığa gitmek için uzun yolda seyahat eder. Ben de uzun ve kısa yolda kullandım yaşım 29. Kullanması gerçekten çok keyifli, kokpit plastiği çift renkli olduğu için kaliteli duruyor ve oturuş mesafesi yüzünden burnunun uzun olduğunu düşünüyorsunuz ancak aslında çok kısa ama bu size ferahlık sağlıyor. Kilolu 5 kişi arka koltugun ileri geri hareket etmesinden ötürü dizleri çarpmadan çok rahat ve ferah bir şekilde ki panaromik cam tavanın da bunda etkisi var çok konforlu seyahat edebiliyor. Sürmesi yüksekçe olduğu için gerçekten inanılmaz keyifli ve rahat. Yüksek hızda 140 gibi ve virajda belki sizi tedirgin edebilir ki bu hıza genelde çıkmıyoruz. Herhangi bir yerinde ses tıkırtı yapmamakta bazen bozuk yollarda sunrooftan tıkırtılar gelmekte. Arkası çok kısa ve park ederken sıkıntı yasıyorsunuz zira nerdeyse arka koltukta araç bitiyor ama alıştıktan sonra en dar alanlara bile kolaylıkla park edebiliyorsunuz. Ortalama 8 litre yakar. şehir içi 8,8'lere çıkarken uzun yolda cruize kontrolle 6-7 litrelere düşmekte.Bir depo ile ortalama 550-650 km yapmakta ama açıkçası çok sağlıklı ölçmedim. Kliması gayet yeterli, sunroof çift taraflı açılmakta, vites ve direksiyon deri kaplı, koltukları moduler,yol bilgisayarı var,sürücü koltugu yukseklik ayarı var. 18 bin TL'ye bu özellikleri olan araç var mı bilemiyorum. Dizel olsa daha iyi olur tabii ki ama arada 3-4 bin lira fark var ki biz o kadar km yapmıyoruz. Kötü tarafı elbette ki bagajı. Arka koltuklar ileri geri hareket ettirilip ki en geriye yasladığınızda diz mesafesi inanılmaz artıyor ama arka sıra 2 kişilik oluyor; çiftli veya tekli koltugu öne yatırdıgınızda bir nebze bagajı genişlemekte arkaya 2 adet büyük bavul sığar. Arka sıradaki 3 sıra koltuktan orta sıra ve sol birlikte, sağ koltuk yalnız başına hareket ederek öne katlanmakta. bu modulerlik o kadar kolay ki 50 yasındaki annem tek basına bunu yapabiliyor. Bir diğer sıkıntı da motoruna erişmek için ön tamponun sökülmesi gerekiyor ki çogu usta bu işlemi sevmeyecektir. yağına, suyuna ve akusune tabii ki kolayca erişebiliyorsunuz. Bagaj ihtiyacı olanlar, ön farları da daha güzel olan grand modus modeline bakabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla bilgim yok bir kere yolculuk yaptım ve aklımda tek kalan konforsuz koltuklar kalitesiz iç aksam ve bolca motor sesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Fazla bilgim yok bir kere yolculuk yaptım ve aklımda tek kalan konforsuz koltuklar kalitesiz iç aksam ve bolca motor sesi
    Alfa 147 bakın bence. Modus pek işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracı alalı 4 ayı gecti cok rahat sağlam hatta öküz gibi araba :D ben memnunum serin havalarda 100 bg gucu hissedebiliyorsunuz ama sıcakta ve yukluyken cok sayılmaz,bence seri ve kullanması keyifli,daha önce 2007 yaris 1,3 ,punto 1,4 ,kullandım 1 er yıl hepsindende motor konusunda iyi bence yeterli güç.ayrıca motor sesi felan geliyo diyen arkadaşlar bu aracı ne kadar kullanmıslar ve kullandıkları araclar sağlıklımıymıs bilmiyorum.ama ben aracın calısıp calısmadıgını anlamak için ışıklarda bezen gaz veriyorum,hareket halinde iken ise 4 bin 5bin devirde elbette motor sesi gelicek ve bence bu sese de gayet güzel ,ortalama bi araba olarak bence cok iyi ,bide rengi bu araca en cok yakısan turkuaz.ben satacam yakında araca ihityacım kalmadı.kışa doğru belki başka model marka bi arac alırım.

• quote:

alfalarda kronik pek cok sorun var daha aklımdan gecmişti ama internetten araştırınca cok beni cekmedi
  • quote:

quote:

alfalarda kronik pek cok sorun var daha aklımdan gecmişti ama internetten araştırınca cok beni cekmedi

Alıntıları Göster
    yarın itibari ile bende modus sahibi oluyorum.1,4 16v dynamique sunroof+cam tavan 2005 70000 km .şahsen aracın kullanımı dizaynı görünüşü benim çok hoşuma gitti umarım uzun bir süre kulanıcam menunun kalırım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironas

yarın itibari ile bende modus sahibi oluyorum.1,4 16v dynamique sunroof+cam tavan 2005 70000 km .şahsen aracın kullanımı dizaynı görünüşü benim çok hoşuma gitti umarım uzun bir süre kulanıcam menunun kalırım diye düşünüyorum.

fiyat nedır hocam modusumu gecen aylarda sattım.karsılastırrrz.hayırlı olsun cam tavanla super bı arac
  • quote:

quote:

fiyat nedır hocam modusumu gecen aylarda sattım.karsılastırrrz.hayırlı olsun cam tavanla super bı arac

Alıntıları Göster
    17500 tl ye aldım aracı , sıkı bir pazarlık yaptık , herkes için hayırlısı olur umarım..siz de memnun kalmıştınız değilmi ?

• quote:

17500 tl ye aldım aracı , sıkı bir pazarlık yaptık , herkes için hayırlısı olur umarım..siz de memnun kalmıştınız değilmi ?

hocam ben cok memnundum tek sıkıntım sehır ıcınde 9 lt den asagı dusmemesı oldu tuketımın.yoksa konforlu ve guzel gorunusluydu aracım ve cam tavan yoktu 18 bıne sattım 2 uc ay olmadı uygun almıssınız.
  • quote:

quote:

hocam ben cok memnundum tek sıkıntım sehır ıcınde 9 lt den asagı dusmemesı oldu tuketımın.yoksa konforlu ve guzel gorunusluydu aracım ve cam tavan yoktu 18 bıne sattım 2 uc ay olmadı uygun almıssınız.

9 lt mi !! baya fazlaymış sanırım bu kadar yakarsa tüp taktırmayı düşünebilirim, umarım dediğiniz rakamlarda yakmaz ..ya bu aracın kulanım klavuzunu nasıl temin edebilirim? bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ..
  • quote:

quote:

quote:

9 lt mi !! baya fazlaymış sanırım bu kadar yakarsa tüp taktırmayı düşünebilirim, umarım dediğiniz rakamlarda yakmaz ..ya bu aracın kulanım klavuzunu nasıl temin edebilirim? bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ..

eger elimde olsaydı araba gonderrdim yenı alan arkadasın hıc talebı bıle olmadı verdım.gercı vermemde gerekırdı ama.servıse sorabılırsınız belkı tam bılmıyorum nasıl temın edılebılır.ama zorlanacagınız bısey yok.bana da soraılırsıız takıldıgınız yerde

• quote:

quote:

quote:

quote:

eger elimde olsaydı araba gonderrdim yenı alan arkadasın hıc talebı bıle olmadı verdım.gercı vermemde gerekırdı ama.servıse sorabılırsınız belkı tam bılmıyorum nasıl temın edılebılır.ama zorlanacagınız bısey yok.bana da soraılırsıız takıldıgınız yerde

peki, çok teşekkür ederim, servise sormak gerekiyor herhalde,takıldığım birşey olursa sizi rahatsız edeceğim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki, çok teşekkür ederim, servise sormak gerekiyor herhalde,takıldığım birşey olursa sizi rahatsız edeceğim

estagfurullah seve seve yardımcı olurum.kaldıkı takılcagınız yag degısım km sıfırlama vb sorular harıcınde fazla bışey olmaz :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.