Şimdi Ara

1.4 OTOMATİK FİESTA NASIL? ALAYIMMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1.4 96 hp Otomatik Şanzuman 2009-2012 fiesta almayı düşünüyorum. yanlız benim merak ettiğim bazı şeyler var

1. otomatik fiestalar yarı otomatik vites mi tam otomatik mi ?

2. yarı otomatik vites ile tam otomatiğin farkı nedir.

3. otomatik fiesta geri kaçırıyor mu

4. nette baktığım bazı ilanlarda kimileri triptronik yazmış. bu arabanın şanzumanının adı ne diye geçiyor lütfen yardım.

birde bu aracı kullanan bilgisi olan varsa yorum yaparsa sevirinim.saygılar.1.33 yaris otomatik arasında kararsızım hangisini alsam diye

• Merhaba. 2010 titanyum var bende.
    1. tam otomatik. 4 vites.
    2. (bildiğim kadarıyla) yarı otomatik debriyajın görünürde olmadığı ama başka bir aksamın debriyajın işlevini yerine getirip vites değiştirdiği otomatik vites tipi.
    3. geri kaçırmaz. frenden ayağını çektiğin anda araç yürür.
    4. doğrusu tiptronik. tiptronik vites hem otomatik hem de manuel vites değiştirmeye imkan veren sistemin adı. d modda kendisi vites değiştirir. artı + , eksi - tarafa kaydırdınmı vites topuzunu, vitesi kendin değiştirebilirsin. dolayısıyla bu fiesta da tiptronik.

yaris nasıl yakıyor bilmem ama bu araç fazla yakıyor. kışın şehir içi 11 lt / 100 km gibi değerleri gösteriyordu yol bilgisayarı. şimdilerde ise 8 lt / 100 km civarında seyrediyor. uzun yola daha hiç sürmedim. yakıt hariç tavsiye ederim. düşük km bulabilirsen eğer pek arıza vermeyen bir araçtır. daha mekanik aksamı için sanayiye götürmedi sağolsun.

• Alabilirsiniz ama ne kadar sure kullanicaksiniz eger uzun sure kullanacaksaniz alirken ya lpgli alin yada lpg taktirin. Kardes yakit onemli degil diosan kesinlikle al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa 1.4 otomatik nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.