Şimdi Ara

1.4 PALİO ile 100Km de 16 Litre LPG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben orda arabayı sat dediğine güldüm.
    Saygılar sayın arkadaşım...

quote:

Orjinalden alıntı: vatos73

düzeltiyorum

1.20 demekle %20 lpg nin benzine göre fazla tüketilecegini anlatmak istemişsiniz dogrudur..benim önerilerim arkadasın sorununa çözüm bulmak uğraşıydı bu kadar komik olan ney anlamış değilim...

sizede tavsiyede bulunayım o zaman polo classic kullanıyorsunuz ABS varsa aracınızda olaki bir gün ABS ışıgınız yanarsa arka koltugunuzu kaldırırsınız ordaki soketlerin biri çıkmıştır belki sayın hocam..

saygılar
  • Ok. anladım
  • arkadaşlar bende de 2000 model 1.4 palio var ve bu hafta lgp taktırmayı düşünüyordum. yazılanları okuyunca benim799 lira cebimde kalsın diye düşündüm. aracım şu an 35 ytl lik benzinle 100 km anca gidiyor. lpg taktırıyım mı taktırmayım mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyildirimgs -- 10 Haziran 2008; 12:07:49 >
  • Marka-model farketmeksizin 100 kilometrede 10 litre benzin tüketen otomobil 12 litre lpg tüketir.

Yani lpg'yi %20 daha fazla tüketir.*

Buna , aracınızın lpg'ye geçene kadar(motorun ısınmasına kadar) harcayacagı benzini de ekleyin.Bu sizin yakıt tüketiminiz olacak.

Yılda 15.000-20.000 kilometre üstü yapıyorsanız ve aracınızı bir kaç sene satmayı düşünmüyorsanız taktırabilirsiniz.

*Çünkü 10 litre benzin yandıgında açığa çıkan enerji , 12 litre lpg yandıgnda açığa çıkan enerjiye eşittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 11 Haziran 2008; 0:14:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirimgs

arkadaşlar bende de 2000 model 1.4 palio var ve bu hafta lgp taktırmayı düşünüyordum. yazılanları okuyunca benim799 lira cebimde kalsın diye düşündüm. aracım şu an 35 ytl lik benzinle 100 km anca gidiyor. lpg taktırıyım mı taktırmayım mı...

Taktır. Lovato olsun. Çok çekinmeme rağmen, şimdi daha önce taktırmadığıma yanıyorum. Aynı İstasyondan Fullemek suretiyle denedim. Litresi 1.84 ytl den aldığım LPG ile km de şehir dışı max. 170 yrk yakıyor.
  • şehiriçi ne kadar yakıyor. o benim için dapa önemli. hergün işe gidebilmek istiyorum arabamla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.