Şimdi Ara

1.4 tdi nasıl bir motor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Yok ya
    quote:

Orjinalden alıntı: bdx

80 bglik gayet güzel. 1.6 benzinlileri siler geçer..

1.6 dizeller yetişemiyo bana

BANADA 2,0 OLANLAR 2,0 DİZELLER YANI

• valla chip konusunda bir sey diyemeyecegim 1,4 tdi icin aslinda benimde aklimda ,aklimda ama uc silindirli diye korkuyorum acikcasi bilmiyorum ne alaka ise

ama 1,9 di lerde oldukca basarili yani orijinal bir urun kullanirsan
    burada vw sevisinde takiyorlar daha dogrusu arabanin chipini beynini degistiriyorlar yaklsik 1000 € civarinda ozellikle golf cu ler ve passat cilar yapiyor

neden mi ?
    1,9 tdi 90 pk ile 1,9 tdi 130 pk arasinda bir fark yok sadece enjeksiyon zamanlari falan filan varmis servisteki cocuk anlatti
    yani ne oluyor burada vergilerden dolayi 90 pk lik donanimli araba alip sonra gidiyor bir chip mip araba 130 pk resmiyete araba hala 90 pk
    yani vergiden ve sigortadan dusen paranin daha azini chip e vermis oluyor

ama her markanin servisi yapmiyor galiba

• Kanka sana 2.0 Tdi lar kurban olsun

Şaka bi yana aynı hacimde dizeller benzinlilere yetişemez(istisnalar dışında)
    quote:

quote:

Yok ya
    quote:

• quote:

Kanka sana 2.0 Tdi lar kurban olsun

Şaka bi yana aynı hacimde dizeller benzinlilere yetişemez(istisnalar dışında)
    quote:

quote:

Yok ya
    quote:

geçiniz bunu

• ben polo 1.4 tdi kullanıyorum motor konusunda hiç bir sıkıntım yok. mesela soğuk havalarda tık diye çalışıyor. mekanik hiçbir sorun yaşamadım yaşayanı da görmedim. yakıt konusunda çok iyi. performans konusunda tatminkar özellikle ara hızlanmalar gayet güzel. ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
  • Şehir dışında 5.0 lt yaktık 100 km de. Daha da düşmedi. Şehir içi 6.0 lt- 7.0lt yakıyor. Biz biraz yüksek devirlerde kullanıyoruz. Daş gibim motor.

25bin de daha bi sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Şehir dışında 5.0 lt yaktık 100 km de. Daha da düşmedi. Şehir içi 6.0 lt- 7.0lt yakıyor. Biz biraz yüksek devirlerde kullanıyoruz. Daş gibim motor.

25bin de daha bi sorun çıkarmadı.

ben şehir dışı kullanımda yarım depo benzinle 700km yapmayı başardım, ortalama hız 100 ile. ama şehiriçi devirli kullandığımda bende 6-7 lt yakıyorum.
  • Skoda Fabia 1.4 Tdi 75 Bg Sedan Kullanıyorum. 1.4TDI VW motorlar 3silindirli malesef. Farkını nerde hissediyorsunuz . araba

devirinde . 2300 devir altında kullannadıgınızda arabada acaip bir yıgılma var . Ki araba 2 . viteste 1500 devirin altını düstümü birinci

vitese tak .. 3 silindirli olması nedeniyle arabayı 2300 devirin altında kullanmayınız. 2300 3500 devir aralıgında kullanınız ki arabanız

seri olsun . Zaten 3500 de vites attıgınızda yeni viteste araba 2300 den hareket ediyor. Seri kullananlar icin söylüyorum.

İkincisi Yakıt tüketimi aynı motordan olan dizel araclar ne yakıyor . Arabayı ilk denememizde sehir içi 165 ykrş yaktı. Yakıtı baya fazla 5,7 lt=136 ykrş icin :S

Üçüncüsü araba savuruyor gibi virajlara 90 km hızla bile girmeye korkuyorum..

Fabia kullanıcılarından mesajlar bekliyorum
  • ibiza 1.4 75 var bizde lastikler 195/55/15jant
    virajlara bir çok araca göre rahat giriyor diye düşünüyorum
    yolcularada dönüyoruz diyorum
    ibiza fabia polo birbirine yakın araçlar
    birde rot balans durumu ile lastik havasını kontrol ettirmen iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.