Şimdi Ara

1.4 TSI Golf 5 LPG kiti önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
6.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: byshakram

Bunu versem dizel için 5-10 her neyse üstüne koymam gerekecek yada model düşüreceğim, haliyle 8-10 yaşında dizel de 150-200bin kmde ve ağır bakımı gelmiş olacak çoğu da zaten ağır bakım döneminde özellikle satıyor. Bana başlangıç fiyatı kafadan 10bin lira fazlaya mal olacak. İlerisinde bakımları külfetli olacak, kışın çalışmayacak falan dizelin de dezavantajları fazla hocam. Buna LPG taktırsam kumar bu hata verirse dizelle aynı masrafı yapmış olurum vermezse kârdayım diye düşünüyorum şu aralar.

of off hayal gucunu bırakın bıraz gerçekelre bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

Bunu versem dizel için 5-10 her neyse üstüne koymam gerekecek yada model düşüreceğim, haliyle 8-10 yaşında dizel de 150-200bin kmde ve ağır bakımı gelmiş olacak çoğu da zaten ağır bakım döneminde özellikle satıyor. Bana başlangıç fiyatı kafadan 10bin lira fazlaya mal olacak. İlerisinde bakımları külfetli olacak, kışın çalışmayacak falan dizelin de dezavantajları fazla hocam. Buna LPG taktırsam kumar bu hata verirse dizelle aynı masrafı yapmış olurum vermezse kârdayım diye düşünüyorum şu aralar.

Hocam sizde de her görülene inanma güvenme problemi var galiba. Birincisi videoda güncel hava sıcaklığı yok, ikinci olarak da en son ne zaman marşa basıldı bilgisi yok. Dunya genelinin kabul ettiği bir problemi uzunluğu 1 dk olmayan bu video ile halletmiş oldunuz başarılarınızın devamını ve diğer problemlerde size kolaylıklar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam sizde de her görülene inanma güvenme problemi var galiba. Birincisi videoda güncel hava sıcaklığı yok, ikinci olarak da en son ne zaman marşa basıldı bilgisi yok. Dunya genelinin kabul ettiği bir problemi uzunluğu 1 dk olmayan bu video ile halletmiş oldunuz başarılarınızın devamını ve diğer problemlerde size kolaylıklar diliyorum.

Ya sizin kisiliginize bsey demiycem uzaklastirma aldirma maksatlimi bana mesaj yaziyirsunuz anlayamadim ayip bisey...

Sizin bu memlekette kac tane dizel araba oldugundan haberiniz var mi? Yok. Kizdirma bujisi denen bisey var -40 da baktin calismiyor 4-5 krre kontak ac yaparsin yine calisir. Calismazsa kizdirma bujileirne 500-600 masraf yaparsin tanir olur yine calisir yani surekli kendinize laf ettirmeye calismayin insanlari ayiptir ya burda iyilik yapiyoruz yine yaranamiyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya sizin kisiliginize bsey demiycem uzaklastirma aldirma maksatlimi bana mesaj yaziyirsunuz anlayamadim ayip bisey...

Sizin bu memlekette kac tane dizel araba oldugundan haberiniz var mi? Yok. Kizdirma bujisi denen bisey var -40 da baktin calismiyor 4-5 krre kontak ac yaparsin yine calisir. Calismazsa kizdirma bujileirne 500-600 masraf yaparsin tanir olur yine calisir yani surekli kendinize laf ettirmeye calismayin insanlari ayiptir ya burda iyilik yapiyoruz yine yaranamiyoruz

Kendin ağzınla diyorsun orda 4-5 defa marş basarsın bu zaman kaybı çalışana kadar. Yine kendin diyorsun buji değişimi masraf. Daha başka birşey demiyorum sana kendin üyeliğini iptal ettir.

• Merhaba. Golf 5 1.4 tsi 140 hp BMY kodlu araçlarda lpg dönüşümü konusunda bir gelişme var mı? Aynı araçtan bende de var bu sebepten soruyorum. Ben lpg taktırıp kullanan birine erişemedim. Bazı firmalara mail gönderdim ve uyumlu kitleri olduğunu söylediler. (Brc ve Prins) Görüştüğüm ustalardan bazıları kesinlikle olmaz derken bazıları nazlı bi araç ama yaptım oluyor diyor. Kararsız kaldım. byshakram Sizde durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakahraman -- 21 Haziran 2018; 0:37:52 >
  • Vialle.

• tsi motorlarda kit takılıyor ancak bildiğim tamamen lpg de çalışmıyor, sistem benzin de kullanmaya devam ediyor. ya taktırmayın golfün keyfini çıkarın. ya da golfü satıp lpg uyumlu bir model alın. örneğin 100 bin verip 2. el 1-2 yıllık fabrikasyon lpg li bir honda civic elegance alabilirsiniz.
  • Bu arkadaşları takip ediyorum yaptıkları işlerde baya iddialılar. İsterseniz iletişime geçebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=vC_VKMpJjKs
  • Sizinkine benzer bir motor 1.4 tsi 160hp kullanıcısıyım şehir içi sakin kullanım 8 Lt. normal kullanımda 9.2 Lt. tüketim değerleri var yılda 10 bin km yapmıyorum bile çok fazla yol yapmıyorsanız bence düşünmeyin ve yakıt performanstan önce geliyorsa lpg yerine aradaki farklı verip dizel araç alın kesin çözüm olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.