Şimdi Ara

1.4 TSI Passat CC veya indirime girmiş Volvo S60 dizel mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
10.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cc donaniminda bir3.16 cc den 15 bin daha pahaliya gelir..iki aracida gidip inceleyin premium premium diye goklere cikardiginz f30 un malzeme kalitesini gorun ondan sonra hesabinizi kitabinizi yapin...s60 bulasmayin burda size tavsiye edenlerin cogu o arabanin yanindan bile gecmez...bence beklerim derseniz yeni c180 gozunuze kestirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kilometre yapıyorsunuz o da önemli tabi ama bencede S60.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Cc donaniminda bir3.16 cc den 15 bin daha pahaliya gelir..iki aracida gidip inceleyin premium premium diye goklere cikardiginz f30 un malzeme kalitesini gorun ondan sonra hesabinizi kitabinizi yapin...s60 bulasmayin burda size tavsiye edenlerin cogu o arabanin yanindan bile gecmez...bence beklerim derseniz yeni c180 gozunuze kestirin

f30 aldın mı modernline-sportline falan alıcaksın . öyle düz araba alırsan afilli olmaz tabi.

ayrıca forumda s60 alan da var benim gibi tavsiye edip almayı düşünen de var

neden yanından geçmeyelim 1.6 dizel çift kavrama otomatik d sınıfı kaç araba var

hem de harbi kaliteli araba.

yeni c180 dediğin araba nedir anlayamadım

yeni kasa seneye çıkıcak. 2013 eylül
  • quote:

Orijinalden alıntı: myehram

BMW 316İ dikkatimi çekti teşekkür ediyorum. Sanırım tercih seçeneğimde volvo s60 ın yerine geçecek gibi..

3 serisi bu sınıfın kralı konumunda olan bir araç.
    Yalnız o paraya 180 hp s60 almak var.
  • Ben de aynı araçlar arasında kalmış biri olarak, tercihimi yapmadan önce Bmw 3.18'i beklemeyi düşünüyorum. Volvo bende o meşhur kalite hissini uyandırmadı. Vw cc ön yargılarıma rağmen beni en çok şaşırtan araçtı ki test sürüşüm sonrasında performans açısından bir soru işareti de kalmadı kafamda. Bmw f30 bu 3 araç arasında en güzel iç mekana sahip araç ayrıca marka olarak premium diye adlandırdığımız markalardan. CC'ile performans açısından kıyaslanabilecek model Bmw 3.18i olduğu için biraz daha bekleyip kararımı öyle vereceğim. Ayrıca volvo'yu seçmeniz halinde passat dizel'den sonra ( 2.0 tdi için söylüyorum ) performans açısından tatmin olmazsınız...
  • quote:

Akıl s60, duygular CC diyor.

sorunun tam cevabı bence. uzun vadede yakıt ciddi manada canınızı yakabilr
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

1-2 ay içerisinde CC alma planımız var.Donanım konusunda yardımcı olabilirim eğer isterseniz.

kibarlığınız hoş..

Donanım olarak bir çoğunu hemen hemen biliyorum. Ancak hepsi donanım ile ilgili olmasa da bir kaç sorum olacak... 2008 model bir passat kullanıcısıyım. gördüğüm kadarı ile sizde de 1.4 tsı var. Benim en çok merak ettiğim, ilk kez bir benzinli arabayla bu kadar flört ettiğimden, yakıtının beni ne kadar yakacağı. Bir arabaya bu kadar para verip birde yakıtını mı düşünüyorsun demeyin lütfen, düşünüyorum çünkü.. Yakıt hep ayırdığım cep harçlığımdan gidiyor çünkü.. Şimdi sıra sorularda

1- Benim araba bir depo ile hem şehir içi hem şehir dışı ortlama bir sürüşte karışıkta 850-900 KM yol yapıyor. Merakım 1.4 TSI kullanıcısı olarak bu şekilde bir ölçüm yapabildinizmi hiç? Sarfiyat bu değerlere yakınsa aklımda benzinli motoro olan önyargı baya bir kırılacak çünkü.. Zira senede en az 25.000.KM yol yapıyorum. Bu muhabbet çok yapıldı ve baydı biliyorum. Ama şu 1.4 TSI ile 2,0 dizel arasındaki yakıt farkının bir depoada cebe kaç lira olarak yansıyacağını bir tülü anlayamadım.

2- Ben taşrada oturuyorum. Yakınımda Volgswagen bayii veya bir CC kullanıcısı yok. Bu nedenle aracın rengi noktasında ciddi tereddütlerim var. Siz yeni cc' nin hangi renklerini gördünüz, hoşunuza giden hangisi idi. Beyaz her yerde var, ama yine de beyaz seçeneği bende daha ağır basıyor gibi. Beyaza panoramik cam tavan çok yakışıyor. Ve beyaz da matalik renk farkı da yok. Ama şu aralar kahve tonu izlediğim videolarda gözüme daha hoş geliyor.

3- Donanım olarak standarta ek olarak mutlaka navigasyon, alacantra deri döşeme(bej renk), ve renk beyaz seçersem cam tavan opsiyonlarını kullanmayı düşünüyorum. Belki bunlara akıllı anahtar donanımını da eklerim. Önerin var ise benim için çok değerli olacaktır.

Teşekkür ve saygı ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Kaç kilometre yapıyorsunuz o da önemli tabi ama bencede S60.

Allah kaza bela vermez ise senede en az 25.000- 30.000.KM yol yapıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Kaç kilometre yapıyorsunuz o da önemli tabi ama bencede S60.

Allah kaza bela vermez ise senede en az 25.000- 30.000.KM yol yapıyorum.

az buz yol değil.
    s60ın rakibi pek yok.
    Tabi siz vazgeçmişsiniz saygı duyarım.
    Ama ben olsam hazır 30 bini deviriyorken dizel bakarım.
    s60ın motor gücü yeterli gelmezse modülle +20 30 hp almak mümkün.
    Bu da ayağınızın altında az yakan 150hp küsür bir araç olması demek.
    Modül sonradan takılıp istediginiz an çıkarılabildiği için motora zarar vermiyor,garantiyi de aksatmıyor.
  • Benim araçta ekstra olarak allcarracing chip işlemi var.Güya 160hp.Şehir içi 7.5/8.5 ltlerde dolaşıyor şuan aracım.Ben birde senede bayağı az km yaptığım için benzini pek dert etmiyorum.VArsın 2/3lt daha fazla yaksın.Bende hemen hemen 850km toplam yol yapabiliyorum bir depo ile.Ama aracı sert kullandığım zaman 700km arasına düşüyor.Renk olarak dediğiniz gibi beyaz ve KARA MEŞE - OAK BROWN oldukça yakışıyor.Tercihim beyazdan yana tabiki cam tavan ile birlikte.
    Kara meşe
     1.4 TSI Passat CC veya indirime girmiş Volvo S60 dizel mi?

Beyaz
    Benim hazırladığım ek opsiyonlar şu şekilde;
    Panoramik cam tavan:680
    Elektrikli katlanır yan aynalar:180
    Alarm Plus:120
    LAstik BAsınç kontorlü:120
    Renkli yol bilgisayarı:140
    Geri park kamerası:290
    18'interlagalos jant:290
    230v soket:75
    alacantara koltuk döşemesi:995
    Dinamik viraj aydınlatmalı xenon farlar:530
    Isıtmalı ön cam:130
    Light Assist:100
    Özel aydınlatma paketi:120
    Ebony Dekor:300

Toplam:4070 Euro =Kdv ötv ekleyip 2.09 lada çarpınca= Toplam=13751TL ediyor.CC'nin kurdan sonraki fiyatı 80bin tl Yani toplam 93bin tl ediyor.Easy open eklemedim ama eklemeyi düşünüyorum.Onun haricinde koltuk soğutmada (aktif havalandırmalı diye geçiyor) alınabiliyormuş fakat alcantara koltuk döşemesi ile alınamıyor.Nappa deri döşemesi ile alınabiliyor nappa'nın da fiyatı yaklaşık 6bin tl felaket bir rakam.Yada deri döşeme almadan sadece kumaş koltuğa ilaveten 350euro(baz fiyat) ile alınabiliyor.Ozamanda koltukların albenisi kalmıyor.
    Standart kumaş koltuk
    Nappa deri döşeme
    Alcantra deri döşeme(favorim)

Bunlarda opsiyonlar
    yeşil ile işaretli olanlar standart.Kırmızılar ek opsiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 30 Temmuz 2012; 18:35:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Cc donaniminda bir3.16 cc den 15 bin daha pahaliya gelir..iki aracida gidip inceleyin premium premium diye goklere cikardiginz f30 un malzeme kalitesini gorun ondan sonra hesabinizi kitabinizi yapin...s60 bulasmayin burda size tavsiye edenlerin cogu o arabanin yanindan bile gecmez...bence beklerim derseniz yeni c180 gozunuze kestirin

evet 316i standat pakette donanım çok zayıf.

Sayın "akifsari" f30 aldın mı modernline-sportline falan alıcaksın. öyle düz araba alırsan afilli olmaz tabi." şeklinde ki yoruma dayalı olarak donanım baz modelini yükseltin mi de zaten yüksek olan tansiyonda yükselmeye başlıyor. o zamanda fiyat baya bir şişiyor. Passat CC euro kurunu aşağı çektikten sonra cc'nin fiyatlar 79.000.TL seviyesine kadar gerilemişken, 20.000,00.TL daha fazla bir bütçe ayırmak beni baya bir zorlar. Yoksa gerçekten BMW.

• :mert61:

değerli cevapların için teşekkür ediyorum. Gerçekten eksiksiz bir yol gösterme yaptın.
    İnternet sizlerle bir daha güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myehram -- 30 Temmuz 2012; 19:00:50 >
  • Passat CC
  • CC'nin yanında tasarım olarak S60'ın çok vasat kalıyor. Onun haricinde uzun ömürlülük,dayanıklılık gibi konularda daha iyidir diye tahmin ediyorum. Dizel alınacaksa S60 çok mantıklı benzinli alınacaksa CC. Powershift 180ps motoruna göre vasat performans ve tüketim sunuyor. Ayıca s60'ta gözlük kabı,küllük gibi donanımları bile parayla alıyorsunuz bunu bayide öğrenince bayağı moral bozukluğu oluyor açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

CC'nin yanında tasarım olarak S60'ın çok vasat kalıyor. Onun haricinde uzun ömürlülük,dayanıklılık gibi konularda daha iyidir diye tahmin ediyorum. Dizel alınacaksa S60 çok mantıklı benzinli alınacaksa CC. Powershift 180ps motoruna göre vasat performans ve tüketim sunuyor. Ayıca s60'ta gözlük kabı,küllük gibi donanımları bile parayla alıyorsunuz bunu bayide öğrenince bayağı moral bozukluğu oluyor açıkçası.

Gözlük kabı ve küllük çok mu elzem şeyler merak ediyorum
    Bence bunlar bahane olamaz.
    Tasarım olarak s60 vasat kaldıgını düşünmek nasıl bi gaflete düşmektir dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

CC'nin yanında tasarım olarak S60'ın çok vasat kalıyor. Onun haricinde uzun ömürlülük,dayanıklılık gibi konularda daha iyidir diye tahmin ediyorum. Dizel alınacaksa S60 çok mantıklı benzinli alınacaksa CC. Powershift 180ps motoruna göre vasat performans ve tüketim sunuyor. Ayıca s60'ta gözlük kabı,küllük gibi donanımları bile parayla alıyorsunuz bunu bayide öğrenince bayağı moral bozukluğu oluyor açıkçası.

Gözlük kabı ve küllük çok mu elzem şeyler merak ediyorum
    Bence bunlar bahane olamaz.
    Tasarım olarak s60 vasat kaldıgını düşünmek nasıl bi gaflete düşmektir dostum

Vasat değil mi ? Accord,3 serisi,C serisi,508,Mazda 6,A4 gibi otomobillerden tasarım olarak fazlası var mı?

• Mantığım S60,Kalbim CC diyor... CC gerçekten çok yakışıklı bir araç,ne kadar makyajla çirkinleşse de yine de yakışıklı.Eski kasasın son serilerinden bir cc düşünürseniz,bence hiç düşünmeyin derim
  • İmkan varsa 520D, C220 bakın.
  • VW CC veya BMW 3 tercih ederdim fiyat durumuna göre.

S60 da iyi bir araç fakat tasarım olarak bence hantal bir görünümü var aracın, Volvo bakacak olsaydım S60 yerine S80 bakardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 31 Temmuz 2012; 1:52:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.