Şimdi Ara

1,5 ayda 30 net eklettik ilk 1k bekle bizi kardiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    temelim yoktu da eyupb iyi bence bıyıklı izlemedim hiç, sorulara bakış açını geliştirebiliyorsa izle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam öneriniz var mı benim hedefim 85 falan zaten

• Forumda çok daha bilgili kişiler var hocam benim tavsiyelerim çok işinize yaramaz muhtemelen ama çok çalışıyorum konuları bitirmeye çalışıyorum ekstra bişey yapmıyorum sadece türkçem kötü diye sabahları kahveye, kahvaltıya özen göstermeye ve odak problemimi gidermeye çalıştım türkçe için işe yaradı

• Özellikle sizden tavsiye istememin sebebi 70 80 netle başlayan bir kişinin tavsiyesi bana uymayacaktır. Belli bir temelle başlanmış bir net aralığı çünkü. Düşük netten yükselten kişiler için olası bir şekilde aynı yoldan geçtiğimiz için beni daha iyi anlayacaksınızdır diye sordum yani tavsiyeleriniz benim için daha önemli. Ki bunu kısa süre zarfında yapmışsınız. 60 65 net aralığı yapıyorum (bu aralar 50ye düştü) YouTube a giriyorum adamlar aktif matematik çözün düşük net 60 diyorlar ama üzgünüm ki temelim bu kadar zayıf değil ama farkındayım ki bir şeyler yanlış gidiyor. Tyt fen pkob ve katı cisimlerin eksik sadece. O yüzden ne yapmam gerekeceğini hiç bilmiyorum. Matematik artınca türkçe düşüyor. Bünyem yüksek neti kaldırmıyor sanırım. EA yım zaten hedefim adına bana 80 85 net aralığı yetiyor. Birde ayt m iyi yani şu an ayt odaklı gideyim diyorum tyt deki şu saçma net aralığım mentalite olarak önüme engel teşkil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 23 Aralık 2023; 16:46:45 >

• tyt fen çalışmaya başla bence zaten çoğu yorum ben de konu çalışıyorum şuan konu eksiklerime rağmen 10 net üstü yapıyorum.120 sorunun 20si orada zaten pkob katı cisim falan filan 10 net desen zaten hedefim 85 diyosun 90 soruluk kısmı biliyorsun bu 90 soruyu fullemek kolay değil zaten öyle olsaydı herkes 115 yapardı. fen ve dedigin konuları bitirirsen 80 üstü yaparsın

• Böyle bir felakete rağmen yine de bir şekilde bahane etmemeye çalışmak lazımdı ama ben kendim zaten yksye başlarken hedef olarak ilk 30bini hedeflemiştim. Deprem sonrası da bu olay bahane olmuş gibi oldu. Yine de keşke yaşanmasaydı iyi olurdu. Farklı bir mentalite yüklüyor insana çünkü böyle bir felaket. Kısacası ben de 12ye 60 netle başlayan biriydim pek temelim yoktu matematik sıfır çözüyordum vs. Yapabileceğim en iyi sıralamanın 20k olduğunu düşünüyordum ama 30k gelse giderim kafasındaydım zaten. Deprem sonrası da ne geliyorsa gelsine döndü iş o yüzden 2. Dönemim boş geçti ilk döneme göre. Yine de en azından 35k yaptım bir yerlere gidebilecek durumdaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 23 Aralık 2023; 17:6:17 >
  • Tüm dersler adına elimde çap çıkmış sorular kitabı var ordaki çıkmış sorular üzerinden ilerlesem nasıl olur peki birde branş denemeleri çözüyorum zaten AYT çok fazla aksasın istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 23 Aralık 2023; 17:43:11 >
  • bence soru bile çözmesen olur fizik yorum biyo ezber kimya kavram gibi

• Anladım teşekkür ederim geçen derece yapan bir kişi kaynak tavsiyesi yapmışta coğrafyadan bile 3 kaynak görünce kendi varoluşumu sorguladım onun için

• helal olsun tam gaz devam!!! hocam dilbilgisine nasıl çalıştınız ve hedef neresi?

• Hocam harbi dil bilgisini kimden hallettiniz ? Normalde zaten 33-34 altı yapmıyorum tr'de ama şöyle hızlı hallettiginiz bir yer varsa söylesenize çok iyi olur.

• Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt
    rüştü hoca var x2de izledim kampını 3 gunde bıttı

• Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt
    rüştü hoca x2de izledim bitti hemen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.