Şimdi Ara

1,5 ayda 30 net eklettik ilk 1k bekle bizi kardiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere 1 kasımda ders çalışmaya 50 net ile başladım ve kesin olmayan sonuçlara göre 3d tg2'den 80 üzeri net bekliyorum

Foruma başladığımda matta ilk12 konu harici bilgim yoktu tek bildigim konuyu nick yaptım

Şuan sağ baştan türkçe 22 netten 35e çektim sayılır, dil bilgisi fullemeye başladım ama paragraf sorunu var apotemi paragraf çözmeye başladık. Mat ilk12 konu vardı apotemi problemleri bitirdim sayılır sonlar kaldı. Geo çembere kadar bitti en başa döndüm ara tatilden sonra çemberden devam edicem. Sosyal çalışmıyom. Fende biyolojide çok eksiğim var, kimya 1 2 günlük konu var, fizik de 1 hafta içerisinde biter diye düşünüyorum.

Gelelim AYT'ye

Matematik beklediğimden çok hızlı ve çok iyi oturarak trigoya kadar bitti, okulda da log diziler bitmişti trigonun devamı ve lti kaldı. Çembere analitige henuz başlamadım ara tatil sonrasını bekliyorum. Ayt fene henüz başlamadım ara tatilde baya bi yol gidicem ara tatile kadar tyt fen biter.

Ara tatilden sonra coğrafya harici tytde işim kalmayacak branş ve genel denemeleri yoğunlaştırıp her şeyimi AYT'ye vereceğim

O 1 kya gireceğiz her şeyden çok istiyoruz be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2025 1k olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olamaz 2024 olacak 1k gelmezse de kaderimize razı olacağız

• 50 den 80 e çıkmak 100 den 110 a çıkmaktan daha kolay
    Üste gittikce çok zorlaşıyor net arttırmak ha 30 net arttirdiysan iyi ama say 1k olmaz diyim sana

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Onu 100 net yapan adam düşünsün çıkamazlarsa 100 netten onların sorunu ben geliyorum yavaş yavaş

• 3 aydır 95-105 aralığındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33D6BB466 -- 22 Aralık 2023; 21:50:57 >
  • En zorlanacağın yer 90-100 arası olur gibi. Çünkü harbiden tıkanıyor insan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knk geoyu nasıl hallettin ? Bir de ayt falan nasıldı bu kadar kısa sürede nasıl yaptın yazar mısın?

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

ben de takıldım bu seviyede. psikolojik sınır gibi bişey

• Ben biraz azmimi kaybetmiştim geçen sene hiç 100e çıkamamıştım 90 100 arası kalmıştım hep

bu sene ne durumdasınız hocam

• Ben tercih yaptım 35k ile sayısalda. İtüde elektrik Elektronik mühendisliği (kktc) okuyorum

tebrikler hocam. size göre 100 neti geçmemenize neden olan neydi?

• Depremden etkilendim ben. Adiyamanlıyım. Sonra da işte bir türlü toparlayamadım kafamı ve çalışma isteğimi. Düzgün çalışsam ilk 20bine girebilirdim diye düşünüyorum

geçmiş olsun. bu gibi olaylar yaşanmadığı sürece bi bahanemiz olmamalı  

• yaşandığı sürece de olmamalı  

• Empati kurmayı dene

• maroonedd kullanıcısına yanıt

kurmama gerek yok   

• Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt
    Geoyu halledemedim sayılır 4 5 net çıkıyor en başa döndüm yeni sb aldım ara tatil bitene kadar çembere kadar çözcem. Ayt matı da polinomdan bi başliyim dedim eyüpb vdd kullanıyom onla beraber kolay bi sbden işlem pratiği bide 3d den çözdüm aktı baya okulda da log diziler bitmişti

• Bıyıklı + bilgi sarmal kullanıyorum hocam , acili de aldım ama mavi ve pembelrini çözme simdi ayt mat bitince son ay çöz dediler tutuyorum o yüzden. Bıyıklı nasıl sizce,Eyüpb için temel lazım baya diyorlar ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.