Şimdi Ara

1,5 aylik kedi beslenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20-25 gunluk diye edindigim kediyi veterinere goturunce 1.5 aylik falan oldugunu ogrendim. Aldigim yerde bebelac-su-sut karisimiyla besliyorlardi. Veteriner yas mamaya gecebilecegimizi soyledi elimize konserve mamayi tutusturup gonderdi. Ama bizim bebek pek sevmedi konserveyi. Cok ac olunca sabahlari falan yiyor ama biz evde olunca biberon istiyor illa. Verene kadar miyklIyor. Biberonun da ucte birini falan emebiliyor bir seferde. Boyle olunca da neredeyse saat basi tekrar istiyor. Ne yapicam bilemedim. Simdilik gecici olarak annemin yanindayiz, cuma gunu ucarak evimizr gidecegiz. O yuzden tam da yerlestiremiyorum buraya. Gidene kadar biberonla idare etsem sonra mama kabina falan iyice alistirip oba gore bir duzen belirlesem diyorum ama ne yediricem BBiberonu nasil ne zaman biraktiracagim bilmiyorum. Tecrubeli kedicilerden tavsiye bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikachu -- 11 Mart 2015; 15:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 aylıksa kuru mama verebilirsiniz.Deneme amaçlı açık olan mamalardan alın biraz.Severse o mamayı devam edersiniz.Islak mamayla karıştırıp vermeyi deneyin eğer yemezse.Sizin verdiğiniz ıslak mamayı sevmemişte olabilir.Farklı bir marka ve içerikte mama deneyin.Sevicektir birisini mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.