Şimdi Ara

Evde 3 Tavuk Dürüm Yaptım Maliyet 92,5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavukçudan 300 gr tavuk sote yapıcam diyip aldım 50 TL tuttu üstelik baharatı da o ayarladı.

Evde sebze, turşu vardı ama 20 TL'de onlar tuttu diyelim.

3 ekmek 7,5'den 22,5 TL

Kişi başı 30 liraya denk geliyor, yarım porsiyonla doyacak olan olursa 6 kişi doyar. Ekmek başı 100 gr yetiyor bence.

Cumartesi tavuk dönercide boş dürüme 90 lira para verdim, en güzeli evde yapıp yemek.

• AFİED.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Cumartesi dışarda yedim tavuk döner 90 lira verdim üstelik motoru bozdum. Benim malzemeleri aldığım heryer marketti, lokantalar toptan alıyorlar, tahminen %30 indirimli alıyorlar dersek 100 gr koydukları tam ekmek 21 liraya geliyor. Sattıkları fiyat bizim burada 90 TL söyleyeceklerim bu kadar.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt

Kapanan çok tavuk dürümcü var şimdi haklarını yemeyelim. Fiyatından değil de daha çok sağlık açısından evde yemek yapmak kat kat daha iyi.

• Ekmeği nasıl lavaşa çevirdiniz de dürüm yaptınız?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Bizim burada ikisinin de fiyatı aynı, köy ekmeği de 7.5, somun da 7,5 farkı yok.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt

Hocam lavaşın ne olduğunu biliyor musun? Köy ekmeği ve somun ne alakası var lavaşla?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 LT KOLA 3 LİRA OLMUŞ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kassady kullanıcısına yanıt

Hocam bizim burada köy ekmeği lavaş gibi yapılır kalınlığı lavaşın iki katıdır. Genelde lavaş yerine köy ekmeği kullanıyoruz ondan biraz karıştı ortalık.

• Evde yap daha sağlıklı olur ayrıca kfc sosuna bak YouTube dan kendin yap onuda gayet güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde bir tavuk dönerciye gitmiştim akşam üstü. adam pişmiş dönerin üstüne çiğ döner takviye etmişti orada midem kalkmıştı. evde yapmanız çok daha iyi.

• Normalde çiğ etin değdiği yüzeylerde paketleme, salata yapma, ekmek kesme gibi şeyler yapılmamalı. Böyle giderse döner ekmek değil bakteri dolu ekmek yemeye devam edeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no ss no güven

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • afiyet

300 gr tavuğun 50 tl tutması ne garip ya,ne dedin adama 300 gr sotelik tavuk gögsü mü dedin

koca kızarımş tavuğu 10 tlye aldığımı hatırlıyorum

• afiyet olsun ama bu evde dürüm kebap vs yapma işleri tek kişi için mantıklı olmuyor. en az 3-4 kişi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.