Şimdi Ara

Etek traşı gusül abdesti gerektirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
29.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler etek traşı olunca gusül abdesti almaya gerek var mı? Ben ailemden böyle öğrendim. Etek traşı olunca gusül abdesti alınıyormuş. Sizce alınmasına gerek var mı? Bilmeyenler için açıklayayım. Etek traşı cinsel organın ve makatın etrafındaki kılları temizlemeye deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Eylül 2013; 22:54:42 >

• İlk kez senden duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etege baglı

• Zaten duşta yapmıyor musun traşı ? Al abdest de gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

Etege baglı

• CentilmenAdam C kullanıcısına yanıt
    Ben haftada bir traş olmuyorum. Bazen yeterli uzunlukta olmadığı için etek traşı olmuyorum. Duş yapmadığım bir zaman bakıyorum kıllar uzamış o zaman etek traşı alsam mı diye düşünüyorum. Ama sırf etek traşından sonra yıkanmaya ve abdest almaya üşendiğim için bir sonraki banyoya erteliyorum traşı.
  • Evet ama şöyle bir sey var yapmadan once almaniz gerekiyor yani yaptiktan sonra gerek yok killar cunup cunup gitmesin diye.Saka yapmiyorum ciddiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Evet ama şöyle bir sey var yapmadan once almaniz gerekiyor yani yaptiktan sonra gerek yok killar cunup cunup gitmesin diye.Saka yapmiyorum ciddiyim

Yani masturbasyon yapmadan önce mi almak gerekiyor kılları?
  • Vücuttan ayrılan kıllar hakkında birçok söylenti dolaşıyor. Mesela bayanların kesilen saçlarını toprağa gömmeleri gibi.. Bunu da senden duydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Evet beyler etek traşı olunca gusül abdesti almaya gerek var mı? Ben ailemden böyle öğrendim. Etek traşı olunca gusül abdesti alınıyormuş. Sizce alınmasına gerek var mı? Bilmeyenler için açıklayayım. Etek traşı cinsel organın ve makatın etrafındaki kılları temizlemeye deniyor.

Yok öyle birşey

• Bruoglione kullanıcısına yanıt
    Bize de din hocası şey demişti din dersinde, masturbasyondan sonra tırnak kesmemek falan lazımmış. Yani tırnak keseceksen masturbasyondan önce kesecekmişsin falan. Öyle bir şey hatırlıyorum.
  • arkadas ac bir ilmihal guslu gerektiren haller nedir diye gorursun gerekirmi diye dh den fetvami sorulur

• ya aslında gusül için yok cünüp olmak, yok kıl boyu falan beklemeye gerek yok bana göre. Duş yada banyo sonunda ayıracağın en fazla 5 dakika. Tabi fikir senin, istek senin...
  • teskilati mahsusa kullanıcısına yanıt
    Üşengeçlik var.
  • Ben yakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemaltr18

Ben yakıyorum

• quote:

quote:

Evet ama şöyle bir sey var yapmadan once almaniz gerekiyor yani yaptiktan sonra gerek yok killar cunup cunup gitmesin diye.Saka yapmiyorum ciddiyim

Aynen oyle topraga karisinca falan toprak da cunup oluyor sonra butun dunyayi cunup ediyoz

• Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    cünüpken kıl tırnak kesilmemesi olayını ben de duydum ama bir kural değil bir adap biçimi. vücudunun parçasının senden temizken ayrılması bakımından parçana duyduğun saygı gereği bu adaba uyabilirsin ama bir kural değil.

• quote:

quote:

quote:

Aynen oyle topraga karisinca falan toprak da cunup oluyor sonra butun dunyayi cunup ediyoz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.