Şimdi Ara

hemoroid muayenesi orucu bozar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir tuvaletten sonra bir şişlik oluyordu gitmeyi düşünüyorum ama ramazanda oruç bozulur mu internetten baktım muayenesine parmak falan atıyor diyorlar ama ilk aşama olursa parmaksız kurtulamaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun kardeş acını paylaşmak ıcın sunları yazıyorum : :ASD:Q:WE:ASD::WQE::ASqwe
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

geçmiş olsun kardeş acını paylaşmak ıcın sunları yazıyorum : :ASD:Q:WE:ASD::WQE::ASqwe

koreeee
  • Orucu bozar mı bilmem ama erkek adamı bozar hocam.
  • Çam ağacı kullanıcısına yanıt
    kore ne boolum reşadiye askent havuzlar gençlik tokatlıyor kekeleri ama deplasmana gıderlerse skntı kore alır kendı evınde :D
  • Siyah Şarap kullanıcısına yanıt
    Hocam bende onun için diyorum tıpta ayıp olmaz ama muayenesiz geçiştiremez miyim ilk derece falansa?

• Ben oldum doktor parmak atmak zorunda biraz genişletiyor içine bakıyor nerede hasar var ne kadar derin felan diye parmağı içine almak zorundasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır bozulmaz.
  • Büyüklüğünü derecesini nerelere kadar uzandığını ölçmek için dokunması ve içine parmağını sokması gerekiyor. Zaten bu işlemi yapmıyorsa rahatsızlık duy çünkü sizi baştan savmış demektir.
  • Ameliyatsız kurtulma ihtimalim var mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Ameliyatsız kurtulma ihtimalim var mı peki?

Bak bu durumu yaşayan biri olarak krem veriyor eğer büyük değilse okadar sürekli sıvı tüket felan diyor fakat bunları bırakınca yine çıkıyor onun için ameliyat kesin çözüm diğer türlü kremlerle uğraşıcan zaten doktor büyük değilse istesende ameliyat etmez

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Tekrarlama ihtimali çok yüksek hocam. Hastalığınıza sürekli önlem alarak yaşamalısınız. Bununla ilgili size bilgi vereceklerdir (beslenme, dışkılama, temizlik gibi). Ne kadar eziyetli olduğunu tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun.
  • Vucuda birsey girdigi icin bozulur. Kehkehkehkeh

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

kore ne boolum reşadiye askent havuzlar gençlik tokatlıyor kekeleri ama deplasmana gıderlerse skntı kore alır kendı evınde :D

muhittin :DD
  • Parmagin boyuna bagli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.