Şimdi Ara

Hemoroid Ameliyatı ve Hemoroid Ameliyatı Sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İç ve dış hemoroidim temizlendi. basur ameliyatı sonrası gerçekten acı bir süreç sizi bekliyor.
    Aşağıdaki videoda hemoroid ameliyatı öncesi ve basur ameliyatı hakkında bilgiler verdim. Çok sorulan bir soruydu.
    ilk bir hafta ciddi ağrı yaşıyorsunuz. Yemekler sonrasında bir kaşık zeytin yağı içtim ve kabız olmamak için ilk olarak duphalac aldım fakat çok gaz yaptı. Onun yerine doktorunuzdan başka tür bir ilaç yazdırabilirsiniz. magnesie calcinee ilacının dozunu iyi ayarlarsanız çok etkili. tabii ki doktor kontrolünde ve reçete ettirerek kullanın.
    İlk günler sızıntı olması gayet normal. İdrar yapmakta güçlük yaşayabilirsiniz ki ben yaşadım... fakat merak etmeyin geçecek. Ikınmaz, kabız olmaz, yediklerinize dikkat ederseniz kısa sürede iyileşeceksiniz. 1 ay oldu ameliyat olalı ve çok şükür hayatım değişti diyebilirim... Siz iyi hasta olursanız doktorunuz iyi iş çıkarır.
    Herhangi bir sorunuz olursa buralardayım.

Hemoroid rahatsızlığı yaşayanlar iyi bilirler ki, bu hastalık insanın yaşam kalitesini bozuyor.Ben geçen cuma ameliyat oldum. Bu kadar acı çektiğimi hatırlamam. evre 4 idi. Ameliyatta bir şey yok ancak sonrası resmen benim için ızdırab oldu. Ameliyat günü hemen hemoroid banyosu ya da küveti (basur banyosu) ve hemoroid yastığı (basur yastığı) siparişi verdim. Bugün elime geçtiler. Videolarını çekerek kanala yükledim. aşağıda videolara erişebilirsiniz. Ayrıca perşembe günü ameliyat öncesi ve ameliyat sonrasını anlatan güzel bir video daha çekeceğim. Genelde bu tedaviyi olanlar pek bilgi vermiyorlar. Aldığım iki üründen de çok memnun kaldım. Umarım arkadaşların işine yarar.
    Başka onaylanmış sağlık malzemeleri bilenler varsa konuya eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 16 Mayıs 2020; 15:45:9 >

• Hocam yardimci sağlık ürünleri değilde nacizane birkaç tavsiyede bulunmak isterim.

Mümkünse lif içeriği yüksek gıdalar tüket.Bol bol su iç.Zeytinyağlı yemekleri tüket.Tam tahlili ekmek tüket.düzenli olarak kayısı hoşafi iç,çok güzel dışkı yumuşatıcı özelliği bulunur rahat edersin.Egzersizi ihmal etme.Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu doktorun verdiği ilaçların şöyle bir yan etkisi olabilirmi acaba küçük abdestimi yaparken yapıyorum tamamını sonra içinde kaldıgını hissediyorum idrar kalıyor içinde çıkmasını bekliyorum 30 40 saniye sonra çıkıyor.Eğer bunu yapmasam direk pantolona gidiyor.İlaç kullanmadan önce böyle bişe yoktu bu arada ilaç varis ilacı basur için kullanılıomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 30 Ocak 2020; 14:3:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bu doktorun verdiği ilaçların şöyle bir yan etkisi olabilirmi acaba küçük abdestimi yaparken yapıyorum tamamını sonra içinde kaldıgını hissediyorum idrar kalıyor içinde çıkmasını bekliyorum 30 40 saniye sonra çıkıyor.Eğer bunu yapmasam direk pantolona gidiyor.İlaç kullanmadan önce böyle bişe yoktu bu arada ilaç varis ilacı basur için kullanılıomuş.
    hayır hocam tuvalette fazla beklemeyin. İdrar bir süre daha öyle hissettirir ve hatta akabilir. Bende de oldu 20 gün sürdü. Tuvaletinizi yapın ve çıkın. Ben önerme konusunda tereddüt yaşadığım, yaptığım şeyi anlatayım. Wc sonrası belimden altımı yıkadım. sıcak su ile. Bölgeye de tuttum.
    bilmiyorum...
    Sıcak su torbası aldım her wc sonrası üzerin oturdum çünkü çok çektim. süreç içerisinde 1 kere kabız oldum direkt olarak şişti. Bu bana ders oldu... sıvı gıdalara bir süre daha devam edin arada katı alabilirsiniz baharatlı ve acı şeylerden uzak durun. İç çamaşırını sık sık değiştirmek zorunda olmanız gayet doğal. Zaman içerisinde düzeleceğini düşünüyorum. ameliyat bölgeniz mantar olmasın ona da dikkat edin. Kabız olmamanız gerekirken ishal de olmamanız lazım.
    Geçmiş olsun.

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Benimki ameliyat değilde şişen memeyi doktor muaynede bir kesik atarak pıhtılaşmış kanı boşalttı sadece.İlerde ameliyatlık olurmuyuz süreç gösterecek.

Artık beslenme seklimi değiştiricem.Çok pilav yerdim günde 3 kg civarı günde ama kabız olmadım hayatımda zayıfım 65 kgyum.Hayatımda ilkkez kabız oldum oda kullandıgım mide ilaçlarından dolayı gastrit vardı 2 haftalık antibiyotik tedavisi uygulandı mide asiti dengelendi ne olduysa ondan oldu.

Neyse teşekkürler cevap için bekleyip görecegiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Benimki ameliyat değilde şişen memeyi doktor muaynede bir kesik atarak pıhtılaşmış kanı boşalttı sadece.İlerde ameliyatlık olurmuyuz süreç gösterecek.

Artık beslenme seklimi değiştiricem.Çok pilav yerdim günde 3 kg civarı günde ama kabız olmadım hayatımda zayıfım 65 kgyum.Hayatımda ilkkez kabız oldum oda kullandıgım mide ilaçlarından dolayı gastrit vardı 2 haftalık antibiyotik tedavisi uygulandı mide asiti dengelendi ne olduysa ondan oldu.

Neyse teşekkürler cevap için bekleyip görecegiz.
    evet anladım ama anlattıklarım sabit... ameliyat olmamak için ya da amileyat olduktan sonrası için dikkat etmek lazım.

• Ameliyat sürecini ve sonrasını anlatan videoyu konuya ekledim. Umarım birilerinin işine yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spinal anestezi sonrası baş ağrısı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.