Şimdi Ara

Bitkisel ve Evde uygulanan Makat Çatlağı Tedavisi(Anal Fissür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
63.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar sizlere makat çatlağı için evde uygulayabileceğiniz bir tedavi tavsiye etmek istiyorum bu hastalığı ben de yaşadım hastalığım 2 haftalıkken bu tedaviyi uyguladım 1 hafta boyunca şimdi çok çok iyiyim Allah'a şükür öncelikle bitkisel olanını anlatıyorum

-Aktardan 200gr. böğürtlen kökü alıyoruz,

-Güzelce yıkayıp derin bir tencereye koyuyoruz,

-Üzerine 2lt. su koyup yarım saat kaynatıyoruz,

-Kaynadıktan sonra güzelce süzüp kavanozlara dolduruyoruz

-10 gün boyunca sabahları aç karna 1 su bardağı içiyoruz

(Çok faydasını gördüm)

Diğer uyguladıklarımsa

Proctolog krem ve oturma banyosuydu 1 hafta içinde iyileştim diyebilirim ama benim hastalığım çok ilerlememişti onu da göz önünde bulundurmak lazım

Bu hastalığı yaşayanlara geçmiş olsun diyorum acil şifalar.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

komik bir şey varsa söyle de gülelim bu hastalığa yakalan o zaman göreyim ben seni ameliyat olmamak için nasıl çırpınıyosun

• Öncelikle bu hastalığa yakalanan herkese bende dahil geçmiş olsun.
    Arkadaşlar ben bu hastalığın şöyle üstesinden geldim:Eczaneye gidilir içinden şırınga çıkan bir çocuk şurubu istenir.Ya da en incesinden bir şırınga talep edilir sonra aktarın yolu tutulur KANTARON yağı alınır.Bir miktar kantaron yağı(3 mlkadar),(saf sızma zeytin yağı da aynı işi görür.Kantaron yağının ağrı kesme özelliği de vardır.)makattan içeri sokulan şırınga ile(günde bir kez tuvaletten sonra veya gece uyumadan önce) dübürden yarım parmak içeri enjekte edilir.İlk uygulamada sonucun zaferle biteceğine şüpheniz kalmaz.İyileşseniz bile bir süre daha uygulayınız.Ben yaptım iyileştim.Size de tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M77 -- 10 Aralık 2014; 11:15:50 >
  • Ayrıca şu bilgilere de bakabilirsiniz Anal fissür doğal çözüm ve rahatlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anal Fissür ve
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.