Şimdi Ara

Sürekli Hapsırık ve Burun Akıntısı Problemi Olanlar [Alerjik Rinit] -Ameliyat oldum-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Yıl Sonra Gelen Edit: Arkdaşlar ameliyattan sonra uzun bi süre rahattım fakat son zamanlar tekrardan ortaya cıktı nalet şey. Sorunlarım devam ediyo ve bunun sanırım bi çözümü yok.

Öncelikle ben kendi sorunumdan bahsediyim.

Yaklasık 4 yıldır, yılın 365 günü (bahar aylarında daha yogun) hapsırık,burun akıntısı, burun kasıntısı sorunum var. Geceleri kesinlikle 2-3 defa uyanırım ve hayatım 4 yıldır maaf durumda. Ankarada gitmediğim doktor hastane ve bölüm kalmadı diyebilirim. Bazıları Tik dedi bazıları Hicbiseyin yok, Bazıları Alerjik rinit.

Alerjik rinit problemi olanlar ile problemim cok benzer fakat ilaçları iyi gelmiyor bana.

Sözlükte bi yazı okumustum bi arkadasında aynı problemlerı varmıstı özel hastanede ' burun kıkırdagı yamuk oldugu icin burun etlerinin sismesi ' teshisi konulmus ve ameliyat olmus.

4-5 yıl önce kavgada burnuma sert bi darbe almıstım ama gittigim doktorların hicbiri burnumda sorun bulamadı.

Bu sorunu olan tanıdıgınız var ise veya bizzat kendinizde var ise ne gibi çözümler uyguluyorsunuz, ne gibi ilaçlar alıyorsunuz yardımcı olunması amacından dolayı bu konuyu actım.

Umarım bana ve bu sorunu olan kisilere cözüm olacak cevaplar gelir.

Edit: Yarın, bilenler icin Hacettepe hastanesinde yeni bi randevum var. Sonucları editlerim.

Yeni Edit: Beyler hastaneden ciktim bugun burnuma kamera ile baktılar ettiler bi b*k bulamadılar. 10 gün sonraya özel mr randevusu verdiler. Devlet hastanesinde Ücret 72 tl cikti sasirdim dogrusu.

07.07.2015 edit: beyler 2 gündür o kadar kötüyüm ki. konuyu güncellemek istedim acaba yeni bi yöntem veya ilac ismi vs cikar mi diye.

Evet var mıdır yeni yöntemler ?

20.02.2016 arkadaslar burun içteki kemiği yamuklugundan dolayı 2 gün once ameliyat oldum buda konu linki.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114598165&p=1#114599641

sorusu olan varsa seve seve yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neb_remo -- 28 Nisan 2018; 16:15:31 >

• Bende yılda 3-4 ay bu sorunu yaşıyorum.
    Burnuma dokunsan hapşırmaya başlarım ve kapalı alanlar güneşli hava toz olan yerler, hep hapşırıyorum, akıntı var.

Bi ilaç var, burnuna sıkıyorsun iyi geliyor.
    Başka bir çözüm yok gibi.
  • Bende de aynı durum var . Yılın 5 ayı böyleyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazosfer kullanıyorum
    onu kullanmaya başladığımdan beri daha iyiyim
    dışarda takılmak,metrobüs falan tam işkenceydi
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Sorunumuz tamamen aynı yazmayı unutmusum. Burna dokundugum anda bende de hapsırık baslıyor ve ardından akıntı.

Bahsettiginiz sprey ise Nasonex olması gerekiyor. Enistem eczacı oldugundan dolayı en iyi ilacın bu oldugunu soyledi ama bana tabi yine care üretmedi.

Sürekli Hapsırık ve Burun Akıntısı Problemi Olanlar [Alerjik Rinit] -Ameliyat oldum-
  • Sizin dediğiniz nazal polip tir burunda herhangi bir yerin şişmesine bağlı olarak burun kıllarının uyarımıyla yabancı madde zannetmesidir. Olabilir önce tuzlu suyu deneyin illiadin veya direkt deniz suyu çekin mukoza tabakası şişti ise su ile söner düzelir yok et var ise burun tıkanıklığı hisdi sürekli vardır buradan çıkarabilirsiniz eğer gerçekten allerji varsa kortizonlu ilaçlar ile yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurseell -- 15 Haziran 2015; 15:31:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede 3-4 yıldır aynı olay var ilk uyandıgım zaman daha beter oluyordu oyüzden okul çekilicek gibi olmuyordu dersleri felan dinleyemiyordum akıntıdan akşama doğru düzeliyordu ben risonel ve singulair kullanarak rahatladım ama kullanmadıgım zaman yine başlıyor yıl boyunca kullanıcam heralde :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çocukluktan beri alerjim var. Her yıl mart ayında nasonex ve aerius tablet kullanırım. Sadece sonbahar ve kışın kullanmayı bırakıyorum. Burnum çok eğri falso almış gibi, büyük ihtimal bundan oluyor ama ameliyat olmadım halen, korktuğum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe38 -- 15 Haziran 2015; 15:36:17 >
  • Ha bir de rinolight diye bir lazer tedavi yöntemi var bunu arastir bi.

• Geceleri kaldıracak kadar değil ama bende de var. Astım ve soluk darlığım vardı. Buna bağlı allerjik reaksiyonlarda vardı.(Bu hala var.) Benim de yılın 365 günü burnum hiç durmaz. Bu yüzden yanımdan peçete eksik olmuyor. Ekstra olarak geniz akıntım da var çok lanet bir durum. Ayrıca hiç bir tedavisi de yok tek çaresi allerjik reaksiyona neden olan maddeyi ortadan kaldırmak artık tozu nerden kaldırmaya başlarız bilemiyorum.
  • bende tikaniklik ve akinti oluyor burun çekmekten bazen burnum kaniyor bende ne var

• AdiGe38 kullanıcısına yanıt
    Rhinolight tedavisi biraz pahalı ve yaptıranlar tarafından kesinlikle tavsiye edilmeyen bi yöntem maalesef. Ayrıca doktor ameliyat gerek görse 1 saniye düsünmem sundan kurtulmak icin. Hayatım zehir oldu.
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    Suanda cebinde pecete olmayan pantolonum yoktur. Bazenleri can kurtarıcı oluyor kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neb_remo -- 15 Haziran 2015; 15:51:16 >
  • Hocam bende de aynı rahatsızlık var. Bugün doktora gittim burun kemiğin yamuk ve alerjin var dedi 2 seneye kadar ameliyat olmam lazımmış. Aria-des ve nazoster adlı ilaçları verdi doktor 15 gün sonra kontrole gel dedi

Edit: Annemin de astımı var ben de astım olabilirmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜŞENEN ADAM -- 15 Haziran 2015; 16:06:44 >
  • ÜŞENEN ADAM kullanıcısına yanıt
    Hangi il hocam
  • neb_remo N kullanıcısına yanıt
    İstanbul
  • ÜŞENEN ADAM kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim hocam Ankarada olsaydınız aynı doktora gidiyim diyecektim

• Bende de var. İlaç ve sprey kullanıyorum geçti. Daha önceden alerji testi yaptırmıştım polen alerjisi çıktı.
  • eczaneye gidip hapşurma için ilac istedim. bir sabah bir de öğle yemeğinden sonra 2 kere kullandım. hanında geçirdi. ilacın ismi Zyrtec çok küçük bir hap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

eczaneye gidip hapşurma için ilac istedim. bir sabah bir de öğle yemeğinden sonra 2 kere kullandım. hanında geçirdi. ilacın ismi Zyrtec çok küçük bir hap

hocam acikcasi bi ilacin iyi gelmesini istemiyorum cunku bu böyle gitmemeli. sürekli ilac kullanarak. :/

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.