Şimdi Ara

Sürekli Hapsırık ve Burun Akıntısı Problemi Olanlar [Alerjik Rinit] -Ameliyat oldum- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ankarada kent kbbye gittim. doktoru cok arastirdim ve baya basarilarindan ötürü tercih ettim. normal muayene ücreti sanirim 150 tl, ssk calisan 32, ssk emekli 20 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım aranızda benden daha kötü durumda olan yok Dogdugunuzdan bu yana grip olduğunuzu düşünün :) neyse anlatayım

20yasindayim doğduğum günden beri sol burun deliğimden nefes alamıyorum diğerisi normal ,bunun dışında doğduğumdan beri burnum akıyor bazen daha çok bazen daha az ama sürekli düşünülebiliryormusunuz nasıl bir durum ?

15-16 yaşlarım da ise artık yeter diyip ameliyat oldum doktor ameliyat öncesi kesin nefes alabiliceksin vs dedi fakat değişen birşey olmadı ,18yasim da ise tekrar ameliyat oldum farklı bir hastanede gene aynı şekilde bu ameliyat sonucunda ise hayatım boyunca ilk defa bir gıdım olsa bile nefes alabiliyorum ,nefes almak veya alamamak benim için problem değil fakat akıntı hala devam ediyor ve bu durum benim hayat Standardımı düşürüyor bu yaz tekrar ameliyat olucam ve artık hem nefes almayı hem de akıntıdan kurtulmayı planlıyorum

Buna benzer durumda olan birisi var mı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.