Şimdi Ara

Sürekli Hapsırık ve Burun Akıntısı Problemi Olanlar [Alerjik Rinit] -Ameliyat oldum- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen öksürük ile beraber yaşıyordum bu sorunu.Alerji ilacı,antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacını birlikte içtiğim zaman iyi geliyordu.Şu an işteyim eve geçince unutmazsam ve konu kapanmazsa kullandıklarım ilaçların adlarını yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama bunu bi kökten çözümü olmalı :D
  • Aynı sorun bendede var az önce eczacı aerius verdi, yazlık yerdeyim her yer çiçek ağaç polen toz yedi bitirdi beni bakalım bu gecirecek mi

• yeni edit eklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: neb_remo

ama bunu bi kökten çözümü olmalı :D

Bu alerji ilçalarının içinde kesin çözüm olan bildiğim tek ilaç var oda Levmont.. Bunu alıpta alerjisi durmayan adam yoktur sanırım...

Ama bu ilacı aldıktan sonra ayakta durmak problem. Yani mesela çalışan bir insan içemez bunu. Gün boyu uyku ve uyuşukluk hali hani afedersiniz "mal gibi" dolaşmak isteyenler için birdebirdir 1 tane alın tüm gün bir köşede uyuklarsınız.
  • Hocam ben bunu yılın her günü her mevsim aynı şiddette yaşıyorum. Özellikle sabahları oluyor. Şu ana kadar rekorum 13 kere üst üste hapşırma. İnşallah bu rekorumu arttırmayı düşünüyorum
  • ARKADASLAR BU MESAJI OKUYUN COZUM BURADA. NASIL BI SEY OLDUGUNU COK IYI BILIYORUM SIZIN DE OKUYUP DEDIKLERIMI UYGULAYIP RAHATLAMANIZI İSTİYORUM SIZDEN RICAM BEGENIN USTTE KALSIN HERKES BU ILLETTEN KURTULSUN

Aynı sorun bende yillarca vardi suan cok rahatim yaptiklarim

Oncelikle doktora allerji doktoruna gidin immunoloji bolumu olarak geciyor galiba

Size burun spreyi vericek( rinoclenil, Allergodil gibi) alin kullanin 1 haftada etkisini gosteriyor ve tamamen rahatliyorsunuz. Ilk zamanlar burnunuza girmeyecek tikali oldugu icin ama israrla icinize cekiceksiniz ve doktorun verdigi dozu duzenli uygulayacaksiniz 1 hafta sonra 10 numara rahatlayacaksiniz

Yok aga spreyle ugrastirma beni diyosaniz antihistaminikler var arkadaslar (xyzal gibi) doktorunuza soylersiniz sprey kullanamiyorum vs. diye size bu antihistaminik denilen ilaclardan yazar bu haplar cok etkili arkadaslar 1-2 kullanimda akinti hapsurma kasinti gecer

Bilmemne otu kaynatip icmeyin veya dr. un yazmadigi ilaclari kullanmayin kendinize zarar verebilirsiniz

Kesinlikle dr. a gidin arkadaslar "gittim bisey olmuyor" demeyin verilen ilaclari kullanin gayette geciyor

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sa ben wedat -- 16 Haziran 2015; 16:55:35 >

• izlemenizi öneririm

https://www.youtube.com/watch?v=dWSXivxpzHs

https://www.youtube.com/watch?v=EdZCjnalgvY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 16 Haziran 2015; 17:29:10 >
  • var mı aynı sorunu olan

• Bende öyle sürekli akıntı yok ama her sabah kalktığımda burnumdan koca koca sümükler çıkarıyorum haliyle burnum tıkanıyor, uyku uyuyamıyorum.4 yıldır var benim de aynen bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Bende öyle sürekli akıntı yok ama her sabah kalktığımda burnumdan koca koca sümükler çıkarıyorum haliyle burnum tıkanıyor, uyku uyuyamıyorum.4 yıldır var benim de aynen bu şekilde.

hastaneye gitmediniz mi

• neb_remo N kullanıcısına yanıt
    Gittim alerji var dedi, nazoster diye bi sprey verdi.15-20 gün kullandım faydasını göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderx06 -- 7 Temmuz 2015; 2:13:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Gittim alerji var dedi, nazoster diye bi sprey verdi.15-20 gün kullandım faydasını göremedim.

gecmis olsun

• neb_remo N kullanıcısına yanıt
    Hocam alerji teşhisi konulduysa mecbur bunu ilaç ile bastırıcaksınız ben de ilkbahar ve yaz aylarında hep hapşırırım ama öyle normal değil bir başladım mı en az 7-8 kere. Durum kötü ilaç mecburi...

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklıoyuncu

Hocam alerji teşhisi konulduysa mecbur bunu ilaç ile bastırıcaksınız ben de ilkbahar ve yaz aylarında hep hapşırırım ama öyle normal değil bir başladım mı en az 7-8 kere. Durum kötü ilaç mecburi...

benim durumun kötü degil içler acisi suan bi görseniz. sürekli burunda kasınma her yarım dakikada hapsırık sürekli akıntı, gözlerimde sürekli akıntı cok kötüyüm ve ilaçlarda sifir fayda

• quote:

quote:

benim durumun kötü degil içler acisi suan bi görseniz. sürekli burunda kasınma her yarım dakikada hapsırık sürekli akıntı, gözlerimde sürekli akıntı cok kötüyüm ve ilaçlarda sifir fayda

İyi bir alerji doktoruna gittiniz mi? Gittiyseniz orada neye alerjiniz olduğu çıkmıştır. Neye var ise ondan uzak durun.mesela benim çimen e alerjim var.4 yaşımdan beri her piknikten sonra 2 gün ölü gibi gezerim.

• quote:

quote:

quote:

İyi bir alerji doktoruna gittiniz mi? Gittiyseniz orada neye alerjiniz olduğu çıkmıştır. Neye var ise ondan uzak durun.mesela benim çimen e alerjim var.4 yaşımdan beri her piknikten sonra 2 gün ölü gibi gezerim.

evet internetten arastırıp gittim. günesten hamam böcegine kadar hepsi icin test yapıldı hicbisey cikmadi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet internetten arastırıp gittim. günesten hamam böcegine kadar hepsi icin test yapıldı hicbisey cikmadi.

O zaman alerjik bir şey olmayabilir. KBB ye bi başvurabilirsiniz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: anonymm

izlemenizi öneririm

https://www.youtube.com/watch?v=dWSXivxpzHs

https://www.youtube.com/watch?v=EdZCjnalgvY

Mesajım bulunsun

Polen alerjisi bende de var.

Polenden rahatsız oluyorum.
    Geçen Mayıs ayında, Yalova gitmiştim. Tatil yeri, yemyeşil sürekli hapşuruyordum. Vücut hapşurma+göz kızarma+gözden ağlama, yaşlanması + burun akıntısı + burun tıkanıklığı belirtisi veriyordu.

4 gün sonra istanbula geldim.Polenli kıyafetleri değiştirdim.Banyo yaptım.

Burnun tukalı idi.Araştırdım.Yalovadaki olay yüzünden, burnundaki etler, poleni enfeksiyon olarak görmüş, polenin vücuduma geçişini engellemek için Et'ler büyümüş.Benimde burnum temiz olmasına rağmen, burun tıkanıklığı vardı.
    Sebebi bu idi.

Alerjim için, her zamanki gibi AEIRUS hap kullanmaya devam ettim.

Ya hergün ilaçlar spreyler kullanarak burnumu açacaktım.

Yada Burun Eti ameliyatı olup, insan gibi nefes alacaktım.

Not: ben 2013 yılında burun eti ameliyatı olmuştum. Bu yıl tekrarladı. Bundan dolayı, ileride ameliyat olacağım, insan gibi nefes almak için.

Not 2: Şuan burnum tukalı değil, hamdolsun iyiyim. Ama insan gibi nefes alacak gibi değil. Çünkü burun 1 deliği çok az nefes alıyor, 1 deliği orta nefes alıyor.
    Normal insan da, 2 delikte cayır cayır nefes alır.

Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman alerjik bir şey olmayabilir. KBB ye bi başvurabilirsiniz hocam.

hocam konuda belirttim gitmediğim bölüm kalmadı belki uzun diye okumamıssınızdır en son üniversite hastanesine kbbye gittim kamera ile burundan girdiler bisey bulamadı %90 bisey cikmaz ama özel mr çektir ücreti de 72 tl dedi dalga gecer gibi. hem %90 bisey cikmaz hem 72 tl. ne yapıyım artık caresiz kaldım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.