Merhaba,
Ekim’in ilk haftası Superonline fiber abonesi oldum. Kurulumda ZTE H3600P cihazı verdiler. Daha önce Türknet kullanırken satın aldığım Tenda v12 cihazımı modem olarak kullanmaya başladım kullanıcı adı ve şifre almayı öğrendikten sonra. ZTE cihaz boşta durmasın diye Ethernet üzerinden bağlantı yaparak AP olarak değerlendireyim dedim ancak internet gelmiyor cihaza. Arayüzde herhangi bir bridge veya access point seçeneği yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar
2.4GHz USB Dongle Sorunu
Merhaba,
Yaklaşık 2 aydır Razer Naga Pro Wireless mouse ile Razer BlackShark V2 Pro Wireless kulaklık kullanmaktayım. Geçen haftaya kadar birbirinden 30-40 cm uzaklıkta duruyorlardı (biri monitörümün altında diğeri mousepadin arkasında). Geçtiğimiz günlerde ikisini de monitörün arkdasındaki kablo saklayıcı hazneye sabitlemiştim, bitişik duruyorlardı. Oyun oynarken anlık görüntü yırtılmaları ve cızırtılı ses patlamaları yaşamaya başladım. Aynı aralıkta işlemci değişikliği de yaptığım için sorunu hep o tarafta aradım (Undervolt yaptım vs.). Bugün o kadar çaresiz kaldık ki tek tek bütün dahili ve harici cihazları tek tek sınamaya başladım. Bitişik olan iki dongle’ı tekrar mesafeli olarak yerleştirdiğimde günlerdir çözemediğim sorun bir anda çözüldü. Bunun sebebini bilen biri bilgilendirebilir mi lütfen? Sorunum şu an yok Allaha şükür ama bilgilenmek için açıyorum konuyu.
Şimdiden aydınlatan hocalarıma teşekkür ederim.
İyi forumlar.
2500 TL'ye monitörsüz bilgisayar toplamak
|
GTX980'li sistem önerisi?
Bir bakar mısınız?
Ps4 den pc ye bf4 hesap aktarma
|
Super online internet kesintisi
|
Sınav sorusu lütfen yardımmm
Amerika'da PC toplayacağım yardım eder misiniz?
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.597 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware