Şimdi Ara

GTX980'li sistem önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci ve ekran kartı belli. Anakart için msi h97 gaming 3/5 düşünüyorum ama daha iyi bir fikriniz varsa yazabilirsiniz.SSD, HDD,kasa ve 8 gb bir ram alıcam. toplam 3500 tl gibi bir sistem olucak. İşlemci ve ekrankartı amerikadan gelicek. Anakartı da gerekirse ordan alabilirim ama diğer parçalar burdan alınacak. Link şeklinde atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklıoyuncu -- 4 Ekim 2015; 15:49:47 >

• meraklıoyuncu M kullanıcısına yanıt
    işlemcide skylake olsun bence i5 6660k alın daha geleceğe dönük bir işlemci olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

işlemcide skylake olsun bence i5 6660k alın daha geleceğe dönük bir işlemci olur

Böyle mi olcak hocam?
    aynen öyle alın
  • Hocam hangi siteden alıyorsun ? bende 980li ve i7-4960k lı bir sistem topluyorumda

baktığım tüm sitelerde en az 2100 e gördüm 980i
  • 4690k oc olur overclock olan islemciye h97 alma z97 al

6600k alirsan z170 anakart al bu kartlarin bazilarinda ddr3 vey ddr4 versiyonlari vardir

ddr4 ram destekli alirsan ramide ddr4 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Ekim 2015; 17:09:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseynalizade kullanıcısına yanıt
    Çarpan kilidi nedir hocam pek bir bilgim yok bu sektörde

• Aizen kullanıcısına yanıt
    amazon dan alıcağım hocam 1600 tl ye falan geliyor ancak ben kargo parasından yırtıyorum tanıdık getiricek.. :)
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    sistemin son durumu budur. Eksik varsa söylerseniz sevinirim. Optik sürücü vb. parçalar sonradan alıncak.

GTX980'li sistem önerisi? GTX980'li sistem önerisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklıoyuncu -- 4 Ekim 2015; 21:16:19 >

Bu anakart daha iyi o sectiginden
    8 gercek dijital fazli dualbioslu anakart
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00JKCHEQ2/ref=mp_s_a_1_2?qid=1443985645&sr=8-2&pi=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=gaming+5&dpPl=1&dpID=51eQsQ6fVSL&ref=plSrch

• Anakarti gigabyte z97 gaming 5 yapabilirsiniz

• Hocam bugün sistem geldi buradan kasa ve ram alıp toplucam sistemi ancak bir aksilik oldu. Babamın arkadaşı işlemciyi 4690k yerine 4590 almış. Sizce geri amerika ya gönderip değiştirtiyim mi,sistemde dar boğaz yapmıcaksa dursun mu?

Talihsizlik olmuş darboğaz olacağından değilde z97 anakarta işlemcinin yapabileceklerine göre fazla para vermişsin overclock kapasitesi boşa gitmiş 4590 overclock olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2015; 22:52:26 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Amazon da değişiklik yapılabiliyor mu bilginiz varmı 2 hafta sonra geri dönücek babamın arkadaşı değiştirip biri ile bana yollayabilir eğer değişiklik olabiliyor ise

Amazon ana konusuna sorabilirsin memnuniyetsizlik iadesi varsa bile muhtemelen süresi geçmiş olur sen yinede o konuya danış emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2015; 23:42:22 >
  • 980 alma. az daha koy 980 ti al yada 970 al 980 kadar gereksiz bir kart olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.