Şimdi Ara

R7 3700X sistem için ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, yakın zamanlarda oynadığım birkaç oyun içerisinde (Fivem/Bannerlord/RDR 2) FPS dropların çoğalması dolayısıyla aktif olarak kullandığım bilgisayar bileşenlerinde değişikliğe giderek ekran kartı değiştirme kararı aldım. Ancak fazlasıyla kararsızım. Bütçe 10-12K

RAM: 16 GB.

Anakart: MSI MPG X570 Gaming Plus (MS-7C37).

İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor, 4.20 GHz (8 çekirdekli, 16 iş parçacıklı).

Ekran kartı: GTX 1050 Ti.

Aktif olarak kullandığım sistem tam olarak bu. Bu sistem bazında beni en azından 1 ya da 1.5 yıl boyunca idare edebilecek oyunlarda 1080p kalitede sıkıntı çıkartmayacak. Özellikle FiveM bazında konuşmak gerekirse sıkıntısız çalışacak bir ekran kartı önerisi arıyorum.

Sıfırdan bir öneri sunabilirsiniz ancak benim kafama yatan birkaç öneri hakkında da düşüncelerinizi az çok merak ediyorum.

• INNO3D RTX 3060 Twin X2 12 GB
    • RTX 2070 Super Gaming X Trio.
    • GTX 1660 Super.
    • RTX 4060

• rx 7600 veya 4060 alabilirsiniz

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Daha öncesinde yine aynı şekilde öneri veren arkadaşların da söylemlerini dinledim. Bu konularda pek fazla bilgim olmadığı için darboğaz test sitelerine vs baktım ve %10 gibi bir rakam çıkıyor ? Bu sitelerin testlerine güvenmeli miyim ? Veyahut %10 luk bir yüzde ciddi bir darboğaz miktarı mı bilemiyorum.

• Wh1x W kullanıcısına yanıt

İşlemciyi de değiştirmek istersen 5700x3d alabilirsin

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Yani şimdilik planlarım arasında yok maalesef ki. Ufak bir soru daha yeni ekran kartını takarken bilgisayarı formatlamam gerekiyor mu ? Özellikle bir kaç arakadaşımdan biosu kesinlikle güncelle önerisini aldım. Burdan yine sorayım dedim.

• Wh1x W kullanıcısına yanıt

Yeni ekran kartının drıverini yüklersin o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.