Şimdi Ara

İntel Q9650 ye Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar.Sistemim Şu.

-İntel Core 2 Quad 9650 3.00Ghz 12Mb Cache
    -Msi p43-c51 Lga 775 Ddr3 Anakart
    -Cooler Master Hyper 212 İşlemci Soğutucusu
    -Zalman Z11 Plus High Performance Kasa
    -Cooler Master Gx650 Watt Power
    -8Gb Kingston Ram 1333mhz Ddr3 Ram
    -Ocz 240 Gb Trion 100 SSD Harrdisk
    -Samsun 22 inç Full Hd Monitör
    -Win10 64Bit Pro İşletim Sistemi.

Bu sisteme uygun güzel bir ekran kartı almak istiyorum.Sıfır Veya 2.el olabilir.Bütçe 850 TL..Tavsiyeleriniz Ne Yöndedir.Saygılar..

• madhearted20 kullanıcısına yanıt
    bütçe 850 tl ama o işlemciye en fazla r7 370 olur galiba
    380 4gb almak istersen bile darboğaz yapar
  • Nvidiacıyım aslında dediğiniz vganın bellek hızı biraz düşük geldi.
    evga gtx 760 nasıl olur 2gb olmasından çekimserim
    veya R9 280 x fakat buda dx 12 olmadığı için biraz çekimserim.Nvidiaları win 10 ile dx12 olarak kullanabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhearted20

Nvidiacıyım aslında dediğiniz vganın bellek hızı biraz düşük geldi.
    evga gtx 760 nasıl olur 2gb olmasından çekimserim
    veya R9 280 x fakat buda dx 12 olmadığı için biraz çekimserim.Nvidiaları win 10 ile dx12 olarak kullanabiliyoruz.

r9 280 ler dx12 destekli win 10 da

O işlemciye takabileceğin max ekran kartlarını yazıyorum.

r9 280x

r9 380

r9 280

HD7970

Bu kartları biraz overclockla kullanabilirsin işlemcinde.

• Öncelikle yorumlarınız için tşk ederim.Aklım hep nvidiadan yana ve ilk fırsatta işlemci, anakart ve rami elden çıkartıp intel pentium g4400 işlemci ile 1151p ve ddr4 e geçeceğim tekrar ekran kartına para vermek istemiyorum.Örnek Veriyorum bu sisteme gtx980 taktığımda bunun sisteme ve ekran kartına zararı olurmu? Gtx 980 taksamda aldığım performansı sizin tavsiye ettiğiniz kartların perfomansını geçmezmi diyosunuz ?
  • quote:

Öncelikle yorumlarınız için tşk ederim.Aklım hep nvidiadan yana ve ilk fırsatta işlemci, anakart ve rami elden çıkartıp intel pentium g4400 işlemci ile 1151p ve ddr4 e geçeceğim tekrar ekran kartına para vermek istemiyorum.Örnek Veriyorum bu sisteme gtx980 taktığımda bunun sisteme ve ekran kartına zararı olurmu? Gtx 980 taksamda aldığım performansı sizin tavsiye ettiğiniz kartların perfomansını geçmezmi diyosunuz ?

Alacağın işlemci mevcut ile aynı performansta gereksiz olur soğutucun da var 3.8 3.9ghz zorlaman ve rp 380 alman hayrına
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Evt fakat piyasa düşene 6600k alana kadar idare etsin maaliyet ucuz olsun diye ayrıca yeni anakartın getirdiği avantajlardanda faydanlanmış olurum PCI 3.0 sata3 gibi avantajlardan faydanlamış olurum diye düşündüm.Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r9 280 vapor x aldım e8500 işlemci g41 combo anakart var gayet stabil ve sorunsuz şuan
  • Ben gtx 770 ile kullanıyorum... Daha yüksek bir model alırsanız ekran kartınızı tam performansında kullanamazsınız ama ilerisi için alabilirsiniz çalışır kartınız... Şuan için size gtx 960 4gb yada amd 380x tavsiye ederim. Gtx 960 güç verimliliği iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle Merhaba arkadaşlar.Sistemim Şu.

-İntel Core 2 Quad 9650 3.00Ghz 12Mb Cache
    -Msi p43-c51 Lga 775 Ddr3 Anakart
    -Cooler Master Hyper 212 İşlemci Soğutucusu
    -Zalman Z11 Plus High Performance Kasa
    -Cooler Master Gx650 Watt Power
    -8Gb Kingston Ram 1333mhz Ddr3 Ram
    -Ocz 240 Gb Trion 100 SSD Harrdisk
    -Samsun 22 inç Full Hd Monitör
    -Win10 64Bit Pro İşletim Sistemi.

Bu sisteme uygun güzel bir ekran kartı almak istiyorum.Sıfır Veya 2.el olabilir.Bütçe 850 TL..Tavsiyeleriniz Ne Yöndedir.Saygılar..

naptnz aldınız mı kart?

• Yok almadım.Kafam karışıyor :) ilk olarak 6700k işlemci ve MSI Gaming M7 anakart alıp Onboard VGA ile yaza kadar bekleyeceğim.Yeni mimarileri bekleyeceğim.Tşkler ilginiz için.

1000 lirayada garantili ASUS DC II OC GTX 780ti B1 Revizyon kart bulmuştum.Gitti Canım kart :) Sağlık olsun.
  • quote:

Yok almadım.Kafam karışıyor :) ilk olarak 6700k işlemci ve MSI Gaming M7 anakart alıp Onboard VGA ile yaza kadar bekleyeceğim.Yeni mimarileri bekleyeceğim.Tşkler ilginiz için.

1000 lirayada garantili ASUS DC II OC GTX 780ti B1 Revizyon kart bulmuştum.Gitti Canım kart :) Sağlık olsun.

bendede şuan xeon e5450 var, q9650 ile aynı işlemci. şuan asus 2gb 660ti top ile kullanıyorum, darboğaz falan yapmıyor, bu kartı alırkende şüpheli yaklaştım ama dar boğaz yapmadı. tek sıkıntı kartın vram 2gb olduğu için sınırlıyor ayarları, 4gb gtx 960 ya da darboğaz yapmyacağına emin olsam 4gb gtx 770 alacam. gtx 780 e dar boğaz yapar gibime geliyor.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    kaç ghz de kullanıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

kaç ghz de kullanıyosunuz

3.7ghz de kullanıyorum. Pc bileşenleri imzamda mevcut. gtx 770 e dar boğaz yapmazsa her an geçebilirim.
  • şuan kullandığın 660ti max. kullanabileceğin kart olduğunu düşünüyorum, şayet gtx 770 geçseniz bile besleyemez

10 ghz de olsa bu cpunun kapasitesi bu kadar eski mimarili olduğu için dikkatinizi çekeyim 9 yıllık bir işlemci

bunun limiti buraya kadar dır en fazla gtx 660 ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

şuan kullandığın 660ti max. kullanabileceğin kart olduğunu düşünüyorum, şayet gtx 770 geçseniz bile besleyemez

10 ghz de olsa bu cpunun kapasitesi bu kadar eski mimarili olduğu için dikkatinizi çekeyim 9 yıllık bir işlemci

bunun limiti buraya kadar dır en fazla gtx 660 ti

saol kardeşim, bende bu kartı alırken en son bu olur daha fazla beslemez düşüncesi ile almıştım, baktım 660ti sorunsuz, daha üstünü zorlarmı diye düşünüyordum, 660ti 775pin için hala f/p kart gördüğüm kadarıyla.

• GTX 750ti al bak dalgana kardeşim o sisteme fazla para verme yenilemiyeceksen.Simdilik bunu oneriyorum ilerdede en kotu i3 4.nesile gecmeni oneririm.Ama bu kart seni uzun sure uzmez

• Q9650 4 ghz bile olsa max i3 3220 ayarında performans veriyor oyunlarda.

Bu hızda takılabilecek en f/p kart da gtx 760 standart/gtx 660ti o.c versiyonu olur.

Mimari çokdan hakkın rahmetine kavuşmuş durumda çok paralar harcamayın ikinci elden uygun fiyata denk gelirse bunlar iş görür bunun dışında yeni sokete geçmenizin zamanı gelmiş.

• 750 ti veya 7850 takılır en yüksek ihtimalle.
  • aynı işlemciyi 3.20 Ghz'de r7 370 ile kullandım, gpu kullanımı gta5, bf4 ve csgo gibi oyunlarda %60'ı geçmiyordu, önemli bir darboğaz sözkonusu. FX-6300 aldım gpu kullanımı %99'a kadar çıkıyor. Bence o kasaya daha fazla yatırım yapmayın, yeni toplayın. İllaki alacam diyorsanız darboğazsız kullanabileceğiniz maksimum kart ya r7 240 ya da hd 7770 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalentorn -- 23 Şubat 2016; 0:54:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.