Merhaba, Ekim’in ilk haftası Superonline fiber abonesi oldum. Kurulumda ZTE H3600P cihazı verdiler. Daha önce Türknet kullanırken satın aldığım Tenda v12 cihazımı modem olarak kullanmaya başladım kullanıcı adı ve şifre almayı öğrendikten sonra. ZTE cihaz boşta durmasın diye Ethernet üzerinden bağlantı yaparak AP olarak değerlendireyim dedim ancak internet gelmiyor cihaza. Arayüzde herhangi bir bridge veya access point seçeneği yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar |
ZTE H3600P Router Access Point olarak kullanılabilir mi?
-
-
https://support.ztedevices.com/en-gl/search/?type=article&q=ZXHN+H3600P
zte de böyle bir cihaz yok diyor. galiba superonline'a sorman gerekecek. hoşgeldin şakası gibi olmuş.
aslında normal bir durum. tv+ felan kullanmıyorsun galiba? ya da tenda ile bu sorunu aştıysan eğer yine iyi iş çıkarmışsın. fotoğraf paylaşabilir misin arkalı önlü. zte böyle bir cihaz yok diyorsa eğer, isminde zte neden var acaba? bir de turknet'i neden bıraktın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 30 Ekim 2024; 8:19:34 >
-
hayır yazılımı kısıtlanmış issden sadece pppoe çalışır, anca ona takıcağın bir cihazı router olarak kullanırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ekim 2024; 14:24:44 > -
Buyrun hocam ektedir. ZTE sanırım bu cihazları ISS'ler için üretiyor parekende satmıyor. Websitelerinde H3600 arattığımda da çıkmıyor ancak Superonline abonelerinin büyük bir kısmı o cihaza sahip.
-
Hocam root vs. ile tüm fonksiyonlarını kullanma gibi bir şans var mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: meraklıoyuncuHocam root vs. ile tüm fonksiyonlarını kullanma gibi bir şans var mıdır?
olabilir rootu varmı araştır.
-
-
Bana bugun turknet tt alt yapisinda modem degisiminde bunu verdiler don model oldugu soyledi takan arkadas 2.4g de baya cekim.alani var hic problem yasamiyorum -
Ben de cihazdan memnunum aslında, ancak evimiz 220 m2 ve uzunlamasına, fiber kablo giriş kapısına kadar çekilmiş ve duvarın dışından kablo çekmeye valide izin vermiyor 😅. Bu sebeple AP yapma ihtiyacı oluşmuştu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X