Şimdi Ara

wireless adaptör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masa üstü bilgisayarım ile modem arasında 2 duvar var ve mesafe 7metre civarı. Doğal olarak çekim gücü çok zayıf. EVEREST AC 600 marka adaptör kullanıyorum ama gerçekten çok kötü. Çekim gücü çok zayıf, üstelik sürekli bağlantısı kopuyor. Çok hassas, bilgisayar kasasının üzerine kalem bıraksam etkileniyor ve internet kopuyor. Yeni bir cihaz arıyorum ve bu konuda sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Bir kez almak istiyorum, bu sebepten fiyat hiç önemli değil. Kaliteli olsun buna daha çok önem veriyorum. Hatta bu cihaza telefonumu da bağlasam çok iyi olur. Wifi bağlantısı telefonum içinde çok zayıf.

• Merhaba TP-LINK TL-PA4010P KIT, AV600 AC benzeri powerline adaptör tavsiye ederim.Ucuna ap olarak uygun fiyatlı router veya ap fiber modem takıyorum.Modemle aynı odada gibi performans alıyorum.

Deco m4 ,Zyxell M1 mesh cihazlarıda tavsiye ederim.Onlardan da memnunum.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız işin teşekkür ederim. Bu cihazlara cep telefonu bağlanabiliyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsenel kullanıcısına yanıt

Kablosuz olanlarıda ama fiyatları yüksek ben ucuna ap bağlıyorum.Telefon vs bağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı hiç önemli değil. Ben bu konudan çok sıkıntı çektim. Tasarrufu başka yerde yaparım 😊 Bağlantısına en güvendiğinizin linki varsa gönderir misiniz rica etsem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.