Şimdi Ara

USB Wireless Adaptör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce yeni masaüstü aldım windows7 di xp ye çevirdim tam istediğim gibi oldu performansı fln süper ancak tek bi sorunum var evde wireless modem var USB Adaptör almıştım windows 7 de bir sorun yoktu ancak xp de bir sorunu var çözemedim adaptörün driverı kurarken böyle bir sorun oluyor normalde orda etraftaki ağ adları çıkıyor şuan böyle adaptörün markası EDİMAX EW-7711USn anlayan varsa yada başına bu tarz bişi gelen varsa yardımcı olursanız sevinirim

USB Wireless Adaptör Sorunu

• yokmu bilgi sahibi olan ?
  • Wireless adaptörün sürücüsü doğru yüklenmemiş sanırım, yüklediğinizden eminmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 4 Ekim 2010; 23:36:08 >
  • Şu yolu uygulayın bir de bakalım umarım çalışır.

Wireless adaptörü adına ne yüklemişseniz onları silin sistemden tamemn kaldırdığınıza emin olun.
    Ccleaner veya tuneup tarzı programlar ile programdan kalan artıkları da silin
    Daha sonra wireless adaptörü bilgisayara takmadan cd den kurulum yapın
    Wireless adaptörü isteyecektir takın
    daha sonra Bilgsayarıma sağ tıklayın yönet deyin
    Oradan wireless adaptör ismi neyse onu bulun
    sağ tıklayın sürücü güncelleştir deyin
    Buradan cd den yükle seçeneğini tekrar seçeceğiz bunu deneyin cd nin içerisinde wireless adaptörü sürücüsünün olduğu klasörü yükleyin ve tamam deyip pencereleri kapatın

başlat-çalıştır a service.msc yazın arka plan aktarım merkezi çalışmıyorsa onu otomatik moda alın

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir.

• wireless adaptörün sadece sürücüsünü yükleyin, uygulamalarını yüklemeyin windows ile çakışabilir. eğer edimaxın uygulamalarını yüklemişseniz kaldırın ve kablosuz ağları görüntüleme, bağlanma vs. işlemlerini windowsun kablosuz ağ bağlantısından yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sandman -- 4 Ekim 2010; 23:45:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB HDD Uzatma Kablosu Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.