Şimdi Ara

Askerlikte Traş Konusu( yaprak jilet yasak mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerlikte traş makinesine izin olmadığını öğrendim ve yaşta ilerleyince sakallarım iyice sertleştiğinden işim biraz zorlaştı

elektrikli makineleri bir tarafa bırakırsak,mach3,blue2 permatik,derby samurai denedim tahriş olmadan en iyi ıslak traşı yaprak jiletlerle aldım . permasharp, rapira,derby vb ;(hani berberler ikiye kırıp usturada kullanır ama kırmadan da plastik ve döküm vidalı alet içine konuluyor ). bu vidalı aleti ve yaprak jileti askerde kullanmak yasak mı?ağustosta askere girmeden önce bu sorunu çözmeliyim,izin yoksa yüzümü permatiğe alıştırmalıyım

• Normalde yaprak jilet yasak. Yalnız nizamiyeden ilk içeri girerken öyle ahım şahım arama yapmıyolar. İstersen içeride sokabilirsin tabi risklerine katlanacaksan
  • Hiçbişey olmaz rahat rahat kullan
  • teşekkürler arkadaşlar,
    potansiyel jiletçilik falan denmiş, aman Allah korusun . 12 yıldır jilet kullanırım çok şükür ciddi bir sorun yaşamadım

sarı zarfı almaya gittiğimde serbest ve yasak eşyaların yazdığı bir kağıt verirlerse ve içinde yasak yazıyorsa götürmeyeceğim. kağıt vermezlerse yanımda götüreceğim. en kötü ihtimal,askeriyeye girişte bir bilgim olmadığını söyleyip çıkışta almak üzere komutanlara falan teslim ederim
  • Sarı zarftan kastın silüs kağıdı ise onda yasak olan yada olmayan şeyler yazmaz. Özetle her türlü elektronik eşya (cep tel., mp3 player, ipod vs vs.) delici, kesici aletler yasak (yaprak jilet, makas, tornavida vs vs.)

Yaprak jileti aramada yakalatırsanda en fazla elinden alırlar, acemilikte o kadar ezmezler
  • Alışmadığın için diğer bıçaklar sana zor gelmiştir. Askerde yaprak jileti soksan bile her sabah onla uğraşmak istemezsin. Mach 3 al onla ol traş zamanla alışırsın.
  • Acemi birliğinde sorun olabilir - yakalarlarsa öperler- Fakat acemi birliğinde gideceğiniz yere göre sorun çıkma olasılığı düşük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde ilaç mevzusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlık eskiymiş ama bu tarz makineleri zevkle kullanan biri olarak bu konuyu merak eden başkaları olursa diye kendi deneyimi mi söyleyeyim. Ben acemi birliğine teslim olurken, daha kapıdan ilk girişte, "Açık jilet yasak" dediler. Söyledikleri ilk kelime bu olmuştu.
  • Updullah kullanan var mı askerde?
  • İçeri gridiğinde zaten arama yapılınca yasak malzemeyi alacaklar merak etme. Tek ve yaprak bıçaklı yasak evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 yıl geçmiş ben konuyu açalı deneyimimi yazayım, acemilikte götürmedim sonra usta birliğinde yine ankarada kalınca bir zaaman geçtikten sonra ortamım uygun olduğu için ilkizdeki berber malzemesi satan yerlerden rimei jiletli traş aletiyle 100 lü yaprak jilet aldım nizamiyeden girişte sorun olmadı ama bu tamamen sizin askerliği yapacağınız yerle alakalı, bir sürü psikopat var sizin jiletleri görürse çalıp sıkıntı çıkardıklarında sizin başınız derde girer ben çalıştığım odaya koymuştum herkesten önce gider tıraş olurdum diğerlerine yaprak jileti göstermemiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.