Şimdi Ara

TEK BÖBREĞİNİ ALMIŞLAR VATANDAŞ ERKEN EMEKLİ VERGİ İNDİRİMİ YARARLANABİLİRMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BELKİ BİLEN VARDIR DİYE SORUYORUM . VATANDAŞ SIGORTALI ÇALIŞRKEN AMELİYAT OLUYOR VE SAĞ BOBREGINI ALIYORLAR TEK BOBREK KALIYOR YANI BU VATANDAŞ ERKEN EMEKLILIKTEN VE VERGİ İNDİRİMİNDEN YARARLANABİLİYORMU KANUNEN ? BILEN VARSA YAZSIN MSN DE BEKLİYOR SORUYO SORAN

DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman-Empire -- 12 Kasım 2007; 0:29:27 >

• galıba univ. hastaesinde heyet tarafından en az yuzde 50 çalışamaz raporu alması lazım anca oyle malulen emekli olabilir. oda düşük maaş alır
  • Malulen değil malulen %65 gecmesi lazım zaten vermiyorlarmış da bu tek böbreği olanlara %40 veriyolarlamış işte 16 sene çalişip 3700 gün pirim vergi indirimi felan diyor bazır internet sitelerine baktımda bunu tam anlamıyla nerden öğrenebiliriz sağlıklı bir bilgi alabilmek için . Yada DH de avukat arkadaşlarımız kanunu bilen arkadaşlarımız yada engelli olup ta bu konuda bilgisi olan arkadaşımız varmı acaba ?
  • bazıları erken emekli olabiliyor isteğe bağlı ama kaç yıl bilmiyorum ama en az 15 sene çalışması lazım diye biliyorum sonuç şu maaşı çok düşük olur 25 yılda emekli olanlara göre
  • Onlar böbrek yetmezliği olanlar diyalizle yaşayanlar ALLAHIM yardım etsin hepsine . bana sorulan sorudaki vatandaş ise sadece zamanında bakamamamış kendine bobrek üşüme ve taş üretmeden dolayı yıpranmış ve sağ böbreğini almışlar. bu malulen emekliliğe girmiyor ama hatırladığım kadari ile erken emeklilik ve vergi muaf olayı vardı bunun kanunen yasal olayını sormuş benim bildiğim 16 yıl 3700 gün ve emekli olması gerekir bu şekilde okumuştum bi yerde ama anımsamıyorum neresi idi
  • gazetelerden olabilir onların boyle bır bolumu var ozellıkle postada sık sık okuyorum ama sen bunun cvp googleda dene garantı tam cvp bulursun yada sigorta kurumunun sıkça sorulan sorulardan şansını dene benden bu kadar yanlış bilgilendirmek istemem ama erken emeklılık hakkı var sadece primleri çok düşük olur ALLAH yardımcısı olsun o tanıdığın
  • SAĞOL ÇOK TEŞ.EDERİM EVET ALLAHIM HEPSİNİN YARDIMCISI OLSUN SAĞLIK ÇOK BÜYÜK Bİ SORUN VE SAĞLIĞIMIZIN KIYMETİNİ BİLMEMİZ LAZIM. BENDE GOOGLE BAKIM FORUM FELAN BULRUSAM ÜYE OLİM ORAYADA SORİM. TEKRAR TEŞ.EDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.