Şimdi Ara

saçları sabun ile yıkamak ne kadar doğru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç sabun kullanmadım ama saç traşı olurken hep şampuan yerine aktardan güzel bir sabun al kullan diyor. Belki ilk 3 5 ay kepek yapabilir ama sonra kepek de yapmazmış.normalde kepek sorunum yok. Sabun ile daha sağlıklı saçlarım oluşmuş.

Şampuan dan sabuna geçen oldu mu? Sizce doğru bir hareket mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• al bi clear men

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçları taş gibi yapıyor sabun ben kullanmıyorum açıkçası

• Yeşil sabun.
    Kokusu da enfes üstelik alaturka bi yanı da var.
    Alıyorum sürüyorum saçlarım ipek gibi yumuşacık oh mis,
    kızlar hep sorar bu kokunun adı ney diye ten kokum diyorum hepsi bende
    Kullanın kullandırın

saçları sabun ile yıkamak ne kadar doğru?

• sadece sabun daha sağlıklı oluyor diye ben de bir ara öyle yapıyordum 2-3 ay falan takıldım ama saçlarda 1 gram yağ bırakmıyordu çok kurutuyordu bu da saçlarımı döküyordu bende artık zeytinyağlı sabun ve zeytinyağlı şampuan yapıyorum sırasıyla çok daha iyi oluyor ve dökülme oranı çok ama çok azaldı
  • fırça gibi olur saçların
  • Şampuan kadar kimyasal değildir muhtemelen. Sanırım bende biraz deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

al bi clear men

Şampuan bir süre sonra etkisini yitiriyor. 2 3 Ay sonra ilk zamanlarda ki gibi yapmıyor. Bende sürekli şampuan değiştirmek zorunda kalıyorum bu da kötü bir şey.

• 1 yıldan fazladır z.yağlı yeşil sabun kullanıyorum. Öbek öbek dökülen saçlarım artıl dökülmüyor. Ama giden gitti tabi artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1 yıldan fazla bir süredir zeytinyağlı sabun kullanıyorum şampuan değmedi saçıma. İlk zamanlar kepek yaptı sonra kepek de gitti. Aynı zamanda yüzümü de bu sabunla yıkıyorum cildi düzene soktuğu için çok faydalı kuru cilt yağlı cilt farketmeden kullanılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Daha önce hiç sabun kullanmadım ama saç traşı olurken hep şampuan yerine aktardan güzel bir sabun al kullan diyor. Belki ilk 3 5 ay kepek yapabilir ama sonra kepek de yapmazmış.normalde kepek sorunum yok. Sabun ile daha sağlıklı saçlarım oluşmuş.

Şampuan dan sabuna geçen oldu mu? Sizce doğru bir hareket mi?

Hocam sabundan sabuna değişebilir ama clear dan sabuna geçince çok fazla saçım dökülmeye başladı elimle saçımı yoklayınca rahat 1-2 tel gelirdi elime. Hemen clear a devam ettim sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.