Bildirim
1.5 DCi Authentique megane
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 8 Nisan 2012; 22:48:19 > -
O paraya ben olsam 2007-08 model privilege alırdım.Ya da hiç olmazsa plus paketli expressionlar var,privilegeyi aratmıyor.
Neredeyse 30 bine yakın parayı,jant kapaklı,kapı kolları siyah,dikiz aynalarını yan taraflara eğilerek ayarlayabileceğim bir arabaya vermezdim.
Hem autantik modellerinin çoğu şirket çıkması oluyor,eğer alacaksanız bunuda araştırın derim. -
birincisi 1 sene önce 22-23 bin liraydı dizel otantik megane'lar.ikincisi 2009 model megane hemde otantik ise bide 2 yılda 100 bin km yapmışsa garanti şirket aracıdır.
bu iki olayı irdele cevabı kendi kendine bulacaksın -
Babam,dedeme 1.5 DCi Aut. 2008 model Megane'ı 23.500 liraya aldı.KM'si 120.000 herhalde tam hatırlamıyorum.Gerisini sen düşün -
yarın trafikten baktırtacam o olaylara bnde 2002 hyundaı crdi var onu verip üstünü tamamlamayı düşünüyordum -
çok para. -
Hocam hemde bir internetten araştırayım dedim,hadi internette fiyatlarda fazla ama aynı km.lerde 29000 isteyen bile çok az.Kaldıki dediğim gibi internet fiyatları şişirilmiş zaten,bir de pazarlığı falan var bu işin.
Bence burada konu açmadan önce kısaca fiyat araştırması yapsaydınız bence çoktan vazgeçerdiniz bu arabadan.Paranıza yazık olur hakikaten. -
pedere sordumda 27,500 olur demiş -
O kadar parayı böyle bir araca kesinlikle bağlamayın.Şirket çıkması kilometresi düşürülmüş olabilir.İlla Megane almaya niyetiniz varsa donanımlı modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X