Şimdi Ara

1.5 dci baskı balata mı değişim maliyeti ne tutar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model renault clio sedan 1.5 dci 125bin kmde ki aracım birinci viteste kalkarken silkeleme titreme yapıyor abiler. Rampada falan bayağı bir gaz istiyor. Birde debriyaj bayağı yukarda kavrıyor. Benim aklıma ilk olarak baskı balata geldi abiler. Sizce balata mı bitti. Eğer bittiyse maliyeti ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 16 Şubat 2019; 0:10:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen hocam, sanırım 0 km den beri sizde araç. Çok sık yarım debriyaj kullanıyorsanız veya ayağınız debriyajda yolculuk yapıyorsanız oluşabilecek bir sorun. Maliyet bilmiyorum ancak yetkili serviste tuzlu olur kanımca.
  • değişecek hocam belli yukarı da kavraması reno da kronikdir ama alıştığınız pozisyondan daha yukarda kavrıyorsa o zaman bitmiştir büyük ihtimalle. Servis 1000-1500 arası çıkarır. Hele kurlar bu seviye de iken valeo marka al özel de taktır. Orjinal mais ürünü de valeo üretiyor üstüne renault basıyor sadece.
  • Balata değişir volan tornalanır. Tavsiyem yetkili servis. Olası bir arıza da garantiyi işletirler ücretsiz hallederler(yanmaya bağlı tozlanma). Maliyeti de parça dahil 1500 civarı olur yetkili de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili serviste falan değiştirmeyin valeo alıp ustaya taktırın.

• Yetkili yada özel (renault) servislere çok tepkiliyim manisada arkadaşlar. O nedenle güvendiğim sevdiğim işinin ehli bir abim var ona gitmeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP 👍🏻

• !

• 400 500 civarı balata, 300 gibi işçilik, 50 tl torna bide şanzuman yağı alsan 1000e varır.

• en mantıklısı orjınal setı ınternetten alıp ıyı bır ustaya sadece ışçilik vererek yaptırman olur
  • 750,800 gibi maliyeti olur. Konuyu Clio Symbol forumuna da açabilirsin.

• Peki beyler dizel aracın baskı balatasını değitirmek ile benzinli aracınkini değiştirmek arasında fark var mı ustalık açısından? Dizel aracın işçiliği daha mı zor?Yoksa bi fark yok mu? Kimi ustalar dizele bakmıyor da.

• Aracı ustaya gösterdim. kavramada bir sıkıntı yok ama için rahat etmezse söküp balatayı yenisini çaktıralım 200 lira gibi birşey tutar ama ben bir sıkıntı göremedim araçta dedi şimdilik beklemedeyim arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.