Şimdi Ara

1.5 dCi K9K 2015 Sandero Stepway Su-Sıvı Eksiltmesi ve Tıkırtı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mehmederdogan25 , babapars Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle konu doğru yerde mi bilmiyorum DH'de ilk defa konu açıyorum yanlış yerdeyse yöneticilerin doğru yere taşıyacağını umuyorum. Ön bilgi olarak: araç yaz kış devamlı antifriz-su karışımı ile kullanılıyor ve 150bin~ km'de. Özetle araç genleşme kabından azar azar su eksiltiyor ve ritmik (çık ... ... çık çık ... çık ... ... çık çık ... çık) sesler çıkarıyor. Önden bakınca sol taraftan geldiğini düşünüyorum. Sol tarafta triger kayışı, kasnaklar, klima kompresörü, devirdaim pompası olduğunu biliyorum. Alt muhafazayı açtığımda herhangi bir su-sıvı emaresine rastlamadım, alttan yukarıya bakınca da bir ıslaklık göremedim. Aşağıya yatınca klima kompresörünün kasnağından şüphelendim çok küçük hareketlerle sağ-sol yapıyordu, sanki gerilip gevşiyormuş gibi fakat klima kompresörüyle radyatör suyu arasında bir alaka kuramadım. Başta aklıma devirdaim pompasının kanatçığı kırılmış olabilir mi sorusu geldi ve hâlâ şüpheliyim. Triger kayışı 90bin civarında değişmişti fakat devirdaim hiç değişmedi, fabrikadan çıkan neyse o var üstünde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.