Şimdi Ara

1.5 dci Reno Symbol mü, 1.3 cdti Corsa mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benden zaten clio die bi terim çıkmadı

Ha dersen ki yol tutuşu kaporta olarak düşün, bunun cevabıda çok basit güvenip basmıcaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio corsadan daha az mi yakiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa dizel kullanıcısıyım kesinlikle öneririm.
  • Çekmiyor, atik değil diyorlar hocam. Sizce nasıl performansı ve yakıtı ne kadar, kaç yakıyorsunuz ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Çekmiyor, atik değil diyorlar hocam. Sizce nasıl performansı ve yakıtı ne kadar, kaç yakıyorsunuz ortalama?

Atik olmadığı doğru. Ama çekmediği değil. Motor tamamen günlük kullanıma yetecek şekilde çalışıyor. 75 beygir gücünde. Kasası da rakiplerine göre ağır. Eğer siz kalkışlarda falan diğer arabaları geçmek istiyorsanız veya otobanda yüksek hızlarda performans bekliyorsanız bu araç sizi üzebilir. Ama ara hızlanmalarda hantallık, yokuşta hızını koruyamama vs problemi kesinlikle yok. Gayet iyi çekiyor. Turbo boşluğu olmakla birlikte alt devirlerde çok ölü de değil. 3.vites rölanti devrinde bile motor titremeden gidebiliyor ve gaza bastığınızda hızlanabiliyor. Tabi ki sağlam bir hızlanma için 1800 devire kadar sabretmeniz gerekli. Yakıt olarak da şehir içi 6-6.2 litre arası şehir dışı ise 5 litre ve altı görüyor normal tempolu kullanımda. Yani 1.6 dizelden geçiyorsanız üzer biraz ancak 1.6-1.8 e kadar atmosferik araç kullanan biri bu aracı günlük kullanımda hiç sıkıntı yaşamadan kullanır.

• Çok teşekkür ederim hocam detaylı bilgilendirme için. Şimdi bende symbol ve corsa arasında bir kıyaslama yaptım.

Symbol artıları

Daha güçlü motor

Daha az tüketim

Bagaj hacmi oldukça geniş

Daha genç arabalar alınıyor (2014-2015)

Corsa artıları

Daha kaliteli malzeme ve işçilik

1.3 olduğu için vergi avantajı (yılda 550T₺ daha az)

İkinci el değer kaybı daha az

Temizi daha kolay bulunuyor

Bakalım hangisi nasip olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 5 Nisan 2017; 17:40:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Çok teşekkür ederim hocam detaylı bilgilendirme için. Şimdi bende symbol ve corsa arasında bir kıyaslama yaptım.

Symbol artıları

Daha güçlü motor

Daha az tüketim

Bagaj hacmi oldukça geniş

Daha genç arabalar alınıyor (2014-2015)

Corsa artıları

Daha kaliteli malzeme ve işçilik

1.3 olduğu için vergi avantajı (yılda 550T₺ daha az)

İkinci el değer kaybı daha az

Temizi daha kolay bulunuyor

Bakalım hangisi nasip olacak

Rica ederim hocam hayırlısı olsun.
  • İkisi arasında Euroncap testine girmiş olan, zincirli trigeri olan ve Avrupa'da satışa sunulmakta olanı seçtim ben de iki ay önce. Tavsiye ederim. Bir Avrupalının binmediği arabaya ben niye bineyim, çocuklarımı bindireyim diye düşündüm. Bu ikisine 301 ve c elyesse ı de ekledim araştırırken. Aynı sebeplerden eledim hepsini ve Opel'i seçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.