Şimdi Ara

1.5 dci Reno Symbol mü, 1.3 cdti Corsa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 38-42 bin TL param var. Dizel ve manuel bir araç düşünüyorum bazı kriterlerim var.

-Boyasız,kazasız
    -50-60 bin km altı
    -Çabuk al sat yapabileceğim, bu çok önemli
    -Az yakan ve belirlediğim fiyat aralığında.

Sizce hangi araç daha uygun olur?
    Symbol, i20 ve corsa arasında kaldım sizce hangisi mantıklı?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-boyasiz-2013-model-hyundai-i20-1.4-crdi-34-binde-413512929/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cekic-otomatiden-boyasiz-hasar-kayitsiz-hatasiz-408042885/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-garantili-90-bg-symbol-413897822/detay

• içlerinden corsa diyorum ama çekiç otomAtivdeki corsa değil.ilk sahibinden bir corsa işinizi görür.
  • Bu seçenekler arasından Corsa / İ20 / Symbol şeklinde sıralama yapabilirim. En mantıklısı corsa duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa mantıklı , genişliği ve ağırlığı da güzel.

1737 mm genişlik,içlerinde en genişi.
  • Ne alırsanız alın ama şirket aracından uzak durun. Corsa daki shell taşıtmatik bile duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oxygen3 kullanıcısına yanıt
    Aslında aklımdaki araçlar linktekiler değil hocam sadece örnek olsun diye link koydum. Benim aslında kafama takılan değer kaybı fazla olmasın ve kolay elden çıkarabileyim. Sanırım herkes Corsa öneriyor.
  • sümbül araba mı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2015 olması sebebiyle symbol
  • Hocam yanlış hesap. 100000 TL kredi alıp passat alın
  • Ne demek istediğinizi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

sümbül araba mı ya

Türkiyede araba
  • Corsa
  • Corsa D şirket aracı olarak 1 yıl 20K km kullandım. Tavsiye ederim. Sorunsuz motor az yakıt ön takım vs sorunsuz sağlam hissi veren bir araba.

• corsa hızlı satılır. symbol değer kaybettirir. sahibinden de sebil gibi symbol ve linea ilanı var. filolarda sayıca fazla bulunan arabalar değer kaybettiriyor ve zor satılıyor.
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    Sen trafikte 5.2 5.5lt yakmak nedir bilir misin 😂😂

• araba sadece motordan mı ibaret? Clio demiyorum sümbül diyorum.
  • Bende 1.3 enjoy corsa D var genel olarak memnunum ortalama 1, 1.5 litre daha az yaktığı için symbol almayı düşünüyorum.

(Not:senede 20000 km yol yapıyorum.)

• Kamilhan10 kullanıcısına yanıt
    O kadar fark var mı hocam aralarında ben hemen hemen aynı sanıyordum Yalnız corsada vergi avantajı var onu da unutmamak lazım. Bu arada symbol gerçekten değer kaybediyorsa bulaşmamak lazım
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    sırf sahibinden de

5397 symbol

6679 linea

ilanı var. yıllardır piyasaya bu arabalar çok makul fiyatlardan pompalandı. genellikle filo ve rent a car arabası olarak ünlendiler. alış-satışı hızlı arabalar olsalar bu kadar çok ilan olmaz. bunlardan birini alınca sizde aynı duruma düşeceksiniz. acil satmak için aldığınız fiyata veyahut daha altına vereceksiniz ya da istediğiniz fiyattan müşteri bekleyeceksiniz. ekonomik arabalar ama durum bu. corsa, punto, fiesta, polo, clio gibi arabaların satışı daha hızlıdır. en azından zarar ettirmezler.

unutmadan fluence'de bu yolun yolcusu 7 bin küsur ilanda onda var. binici kişiler bunun da en dolu paketini almak istiyor. arabaya ilgi duyanlar zaten en boş paketleri direk seçeneklerden eliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 4 Nisan 2017; 2:21:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

sümbül araba mı ya

Ne güzel sayenizde ikinci el ucuz araç bulabiliyoruz. ama renonun fiyat listesinde en ucuz sembol 73 bin. Megan daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.