Şimdi Ara

Focus 1.6 tdci mi astra 1.6 ctdi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2014 model yeni kasa 100 binde 57 58 bin tlye ford focus 1.6 tdci trend x mi yoksaaa

2014 model )2011 den beri devam eden hala değişmeyen kasa) sessiz motorlu business 70 bin kmlerde 1.6 cdti astra mi

Astra nin artıları çok sessiz, km si düşük bulunabiliyor focustan 3 4 bin tl daha ucuz.

Focusun artısi kasası yeni başkada birşey bulamadım valla fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanerz -- 17 Şubat 2017; 19:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astranın motoru bariz iyidir ford dan. Ses konusunda Astranın motoru daha sessiz olabilir fakat focus da kabine hiç ses almıyor, yalıtımı çok iyi. Ses konusunda sorun yaşamazsınız.

Yakıt olarak hemen hemen aynı yakar araçlar, şehir içi astra biraz daha fazla yakacaktır.

Donanım olarak Astra boş gibi. Focus un donanımlarını bilmiyorum. Bunuda göz önünde bulundurun.

Bence Astra daha mantıklı gibi. Ama bütçe varsa daha donanımlısı alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 17 Şubat 2017; 20:1:16 >
  • 1.6 Focus cok gürültü alacaksanız 1.5 alın Focusta

• Ford al başın ağrımasın.
  • Aynı ikilemde bende kaldım bi kaç ay önce 1.6 tdci focusu tercih ettim sabah - derecelerde bile içeriye ses filan almıyor yeni kasa ile yalıtım sorunu çözülmüş

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Focusun donanımı daha kotu hocam astradan bussines daha dolu

• xpowex X kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sessiz demiş hanginize inanmalıyız acaba :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    polo 1.4 tdi mı 1.6 tdi mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Ne gibi hocam ?

• musa065 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ama düşük.km ve değişensiz temiz arayınca astradan 5 6 bin tl fark.koyuyor bu farka değer mi o noktadayım su an çok bir artısıni bulamadım astradan siz neden focus tercih ettiniz ?

• ermanerz kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi focus un fonanımını bilmiyorum. Astra daha dolu ise 1dk düşünmem Astra alırdım.

Ben kendim test ettim arac gayet sessizdi.

Bence Astra alınır.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam bende maltepede 1.6 ctdi otomatik 136 hp test ettim bayıldım araca, motor sesi 0 a yakindi. Astra ya daha yakinim

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanerz

Hayırlı olsun hocam, ama düşük.km ve değişensiz temiz arayınca astradan 5 6 bin tl fark.koyuyor bu farka değer mi o noktadayım su an çok bir artısıni bulamadım astradan siz neden focus tercih ettiniz ?

Hocam ben sürüş dinamiklerine önem veririm daha çok focus ta yol tutuşu rakiplerinin çok önünde araç güvenlik veriyor kullanıcıya ayrıca astradan biraz daha sorunsuz gibi görünüyor aralarında donanım olarak pek fark olmayacaktır olsa da aman aman bi özellik olmuyor zaten yalnız focus. Rakiplerine göre biraz dar bunu da göz önünde bulundurunuz.

• ermanerz kullanıcısına yanıt
    Astra da motor sesi yok. Az biraz rüzgar sesi ve yol sesi oluyor. Kullandığınız lastikle de alakalı tabi yol sesi. Genel olarak iyidir ama.

• musa065 M kullanıcısına yanıt
    Anladım.hocam teşekkürler yorumunuz için

• astra 1.6 cdti bence, motor daha güçlü, iç mekan konfor sessizlik daha iyi
    focusun iç mekanı dar, bagajı b sınıfı araçlarla yarışıyor
  • Şahsi tercihim Astra Sedan, motor tdci dan bariz daha sessiz ve triger kayışı yerine zincir var. 90-100 bin kmde alınacak Focus göreceli olarak daha fazla masraf içericek bu yüzden. Ayrıca arka koltuk ve bagaj olarak da Astra bir adım önde. Burda bir arkadaş Astra hakkında gayet objektif bir video çekmiş, inceleyin derimhttps://youtu.be/dNzEbP9bpuQ
  • 2014 model yeni focus temiz bulamazsınız.Madem 70.000tl vericek paranız var 2013-2014model titanyum paket focus almanız daha iyi olur veya 2015model 30.000civarı km de tredx focusta bulabilirsiniz.Astranın 95bglik motoru biraz sıkıntı sizi üzer fakat 136bglik olanını bilmiyorum.Focus dediğiniz astraya gore az ses alıyor ve konforu net şekilde daha güzel.ama bence ford alınacaksa titanium alınmalı.Şu şekilde trendx tercih edilebilir cok düşük km ve yıpranmamıs temiz araç bulunursa tercih edilmeli aksi taktirdr bence almayın.Bence tercihinizi 2013-14 titanium focustan kullanın ve rahatınıza bakın.Focus sessizlik ve konforu ile öne çıkarken astra motoru ile öne çıkıyor iç be dış görünüş ise kişiye bağlı karar sizin

• Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Astranın motoru focustan iyi olabilir fakat iç mekan sessizliği ve konforu hakkında yanılıyorsunuz iki aracada bindiğim için biliyorum

• 55 bin tl bütçe ile yeni focus temiz düşük.km bulmak.çok.zor hocam. Eski kasa titanyum da istemem açıkçası donanima çok takılmıyorum. focusun çok büyük artılarını görmediğimden 136 lik bussiness düşük km astra sedan bulursam.değerlendiririm

• Focus süspansiyon ve sessizlik olarak astra dan iyi kesinlikle. Ses sistemi de iyidir ama astra sürmesi de keyifli. 2 sinden hangisini seçerseniz memnun kalırsınız kafanızı yatanı alin derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.