Şimdi Ara

1.5 k mmr :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler evet yanlış duymadınız mmr'ım 15 k bundan 1 yıl önce arkadaşlarım başlattı oyuna kendileri 3-4 k mmrlı adamlar. 13 level olmak gerekiyodu oldum epey bi maç sonunda direk daldım ranka hala ama oyunu bilmiyorum tabi dota 1 de hiç oynamamışım.Hep support oynadım kolay herolar seçtim tabi mmr 1.5 k kaldı.Şaka yapılmicak gibi değil şimdi.

offlane tide imza herom (feedleyemediğim hero oldugunda)

ogre magi
    lich
    zeus (saydım çünkü win rate 10 maçta 8 win)
    doctor
    undying(çünkü tauntu çok güzel)
    disruptor(en sevdiğim support-en iyi oynadıgığımda)

bide omni

bunlar favori ve surekli oynadıgım herolar.offlane dark seerda oynuyorum bi wall çıkarırım carry kendini döver bak o kadar diyim.

item tercihlerim genelde yanlış oluyor malum mmr 1.5 k

solo mmr girmiyorum girdiğim zaman carryliyorum takımı geçen mid bristle aldım karşıdaki invoker durup dururken meteor atıyodu kombolamadan eul falan almamış hiç eline verip yolladık tabi ama takım rikiye feedleyince kaybettik.Full artı Full itemdım.

Mid brist gitmez diyiceksinizde 1.5 k mmr da techiesle bile mid gidersiniz.

solo girmiyorum dediğim gibi party giriyorum genelde bi arkadaşımla 2.8 k mmr onunda party mmrımda aynı bu arada.Neyse 2.1 k mmrlı adamlar geliyo ortalama takımımız ben hiç maçlarda sırıtmıyoken takımda hep bi feeder çıkıyo hep bi kör topalımız oluyo.Rus gelir söver türk gelir keremez.Kanser olup duruyoruz.

mmr silme yolu yok biliyorum zaten sıfırdan hesap açsam yine mmr'ım suan 1.5 gelmezde 2.5 gelir fazlası değilim zaten bilincindeyim bende hala kör topal gibi oynuyorum.He bide en komik şeyi söylüyim ben support almazsam kimse support almıyo genelde 5 carryli maçlar dönüyo bu mmrda ve maçı bizim nasıl kaybettiğimizi supportumuz olmasına ragmen diye soruyosanızda takımdaki hıyarlardan biri surekli feedliyo birini e 5 carry adamlar 50 dakika surunce oyun birileri keriyo.

size sorum 0 dan hesap açmak isstemiyorum mmr'ımı nasıl 1.5tan 2.5 a cekerim yada party mmr'ımı. nelere dikkat etmem lazım? ne pickler uygundur.

şuan herkes noobhunter herolar alıp kepiyo bizleri slark riki vs.

arkadaşlarımda söyledi bana bende noobum slark kovalanmaz diye slarkı kovalıyoruz 3 canla zıplıyo hopluyo full canla hepimizi kesiyo.slark şuan kanser ediyo etmesine bence metayı.

dediğim gibi ne yapmam lazım bana yardımcı olucak genel dota ile ilgili birileri varsa şenlendirsin buraları.

• Oyuna baslayali 7 ay oluyor. Dereceli mac acilir acilmaz girmistim. Ve ayarlama oyunlarinin sonunda mmr im 646 olarak acildi (gulmek serbest). Bi heves ilk zamanlar hep dereceli girmistim. Cunku bu mmr da normal oyunla fark etmiyor. Tabi bi sure sonra 324 e dustu. Su an oyunu ogrenmek amaciyla surekli tumu rastgele modunda oynuyorum. Hem daha eglenceli hemde hic oynamadigim yada az oynadigim kahramanlar denk geliyor. Sende surekli supp oynamissin. Bence bu yontemi denemelisin. Cunku insan hic oynamadigi bir kahramani oynamak istemiyor. Bu sekilde oynamak zorunda kaliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyotluTuz kullanıcısına yanıt
    all randomdada şansına 5 carryli takım falan gelebiliyo o nedenle sevmiyorum onu pek
  • 5.7k da bıraktım oyunu,cidden çok vaktimi alıyordu.Öncelikle şunu söyliyeyim 1.5kdan arttırmak kolaydır.1.5k dan 2.5k ya çıkmak için biraz antreman yetiyor nerdeyse.Ancak 5.5k dan 6.5k ya çıkmak için biraz değil epey antreman gerekiyor,ciddi bir fark koymadığın sürece aynı yerde takılıp kalıyorsun.Tavsiyem uzun bir süre 1v1 mid oyna,last hit ve lane kontrolünü geliştir.Daha sonra youtubedan oynadığın heroları prolar nasıl oynuyor onu izle.
  • Core rolleri kendine guveniyorsan oyna, genelde supp aliyorum demissin ama o mmr da supp ile kolay yukselemezsin mid falan git nuker biseyler alirsan mide kille oynayip midi dusurursun zaten o dususle dakka 25 30a kadar kolay toplayamaz bu da buyuk avantaj olur ancak midi ezmekten onemli bisey de rakibin safeteki carrysinin farmi ve sizin carrynin ne yaptigi, cok sipastik bi carry olursa takimda 20 30 dakikada bitirdin bitirdin yoksa ez 25

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1600 ile mi ne başlamıştım sonra bi ara bıraktım (1600 mmr gelince oyuna küsmemiştim yine eğlencesine bakıyordum). yeni steam hesabına filan geçtim baştan başladım ama o zamana kadar da kendimi iyi geliştirmiştim en azından, dotabuff da filan high skill gösteriyor tam aralığını bilmiyorum ama en az 1k daha artmıştır herhalde belki daha fazla o skill bracet olayını tam bilmiyorum. oyunu eğlenerek oynayabiliyorsan sıkıntı yok diğer türlü geçmiş olsun
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    eğlenmek pek mümkün değil gelen insanlar kanser ediyo maçları hep low skill gameler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota hesapları 6-7k arası
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz çaba gösterip, prolardan felan izleyin. Biraz pratikle kendi arkadaş grubunuzu oluşturun. Bu sayede bahsettiğiniz "low skill" oyuncular gelmez.
    İnsanlar çok abartıyor "takım yüzünden kaybediyorum." kısmını.
    3 tane hesap var. 3 üde 6k lara yaklaştı. Birisni 3k dan, diğerini 2k bir taneyide 1500 lerden çıkarttım. Oyunu bilen insan mmrını rahat rahat kasar.

Size tavsiyem, millete takılmaktan çok kendi hatalarınıza odaklanın. Millet hata yapıyorsa, o hataları kapatın. Kimse mükemmel değil. Açıkçası takıma gelen birisi vıdı vıdı diye morali bozucu tek yazısıyla engeli yer benden. Eğlencenin içine sıçıyor insanlar başkasına bok atıpda..

6k lara yakın oyuncuyum (gördüğünüz gibi 3 hesabımıda düzelttim. Ara sıra arkadaşın hesapla giriyorum (çok ağlıyor.. sürekli benim rankım bu değil diyor.. 4k lara yaklaştırdıkça 3k yı görüyor hep.. Yine ağlıyor yine ağlıyor.. Anlamıyorum 5k ya çıkartsam ne olurki bunu? refleks yok, milletin üstünü kontrol etmez.. Stick bait yiyen bir insan :/).. Herneyse.. demek istediğim o 3k lık hesapla ara sıra girdiğimde inanın manta ile Dodge atmayı bilmeyen adamlardan bile ağır hakaretler yiyorum. Gank için koridorlarına gidiyorum, hiç iplemiyorlar.. Farmlarına bakıyorlar.. Daha oyun bile okuyamıyorlar.. ss vermeyince ağlıyorlar.. Arkadaş benim gördüğümü sende görüyorsun. Herif geri çekilip, tp ile gitmiş işte..

kısacası, milletden çok kendinize odaklanın.. İyi bildiğinizi düşündüğünüz kahramanları prolardan izleyin (ezdikleri oyunları izlemeyin.. 30 kill almış feedlenmiş oyunu izleyerek zaman kaybetmeyin).

herneyse. bol şans

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.