Arkadaşlar merhaba bu sene YKS'ye girdim ve özel bir üniversiteye gideceğim, 6 ay sonra ehliyetimi alıyorum(okula 1 yıl erken başladım).babamın sözü üzerine şu anki piyasada maksimum 1.5 milyona kadar bir araba bakıyorum. Tercihim premium ama temiz ve olabildiğince düşük kmli araçlar şu an benim için en mantıklı seçenekler 2022 bmw 1.18, 2022 bmw 2.18, 2021 Mercedes'a class, 2022 Audi A3, şu an bmw 1.18'e biraz daha yakınım hem sportif hem de tasarım açısından önerilerinizi bekliyorum her türlü kasa tipi olabilir. |
1.5 milyona kadar üniversite için araba önerisiArkadaşlar merhaba bu sene YKS'ye girdim ve özel bir
-
-
Superb öneririm -
Reno espace -
edit, konu trole benziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 19 Temmuz 2024; 17:9:11 > -
@Beetle Juice hocam irtibat numarası verirseniz konuşalım eğer konuyla ilgili düşünceniz var ise eğer yok ise neden benim yardım istediğim bir konuya *troll* yazma gereği duydunuz cidden merak ediyorum teşekkürler.
-
Adam neden sana numarasını versin arkadaş! Ayrıca troll konular açarak forumu kirletme!
-
Üniversite için araç nasıl oluyor? Üniversite eğitim yeri mi pist mi? "Üniversite yollarına uygun araç arıyorum" der gibi :) Araç araçtır ister üniye gidersin ister işe ister bakkala. -
Üniversite için araç yazınca kim olsa troll olarak düşünür.
Üniversite için araç yazınca daha mı etkili, daha mı havalı oluyor anlamadım ki. :) -
Üniversiteye bisikletle giden gençler seni taşlar kıskançlıktan -
"üniversite" içi hız sınırı 20-30 diye biliyorum. madem üniversite için olacak, citroen ami gayet uygun bir seçim olacaktır -
foruma bir konuda yardım almak için yazıyorum ve sizin verdiğiniz tepkiler gerçekten hiç hoş değil yok konu troll yok şu bu bi kaç kişi de üniversite yarış pisti mi felan yazmış kusura bakmayın bi dahakine sizin zeka seviyenize sahip insanlar için *üniversiteye gidecek bir genç için spor araba önerisi* yazarım. lütfen konuda fikriniz yoksa boşuna mesaj atmayın adamın 10 bin mesajı var diyorumki herhalde bilgili yardımcı olucak bi bakıyorum beni azarlar gibi mesaj yazıyor kardeşim benim tek derdim araba önerisi sizin ne düşündüğünüz umrumda değil ya araba öner ya git ne bu çekememezlik aileniz sizi kuru ekmekle büyütüyor herhalde.
-
iki araç buldum ilanda bütçeme uygun ikisi arasında kaldım bmw mavi renkli olmasından hoş duruyor ve daha güçlü ama mercedesin içi daha güzel sizce hangisi daha mantıklı;
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-boyasiz-ozel-seri-amg-a180d-1184114563/detay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X