Şimdi Ara

1.5 sene heba oldu lütfen yardım plssss (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam warriorumu elle kastım , priesti bi gecelik öyle yaptım diyor . millette işte artist ya .. çok iyi olmus falan . anlama kıtlıgı var sanırım sizlerde . ve eminimki o iyi olmus falan diyenler bi dts veya golem kosp görseler hemen girerler .. neden .. 3-4 saatte kascaınız exp. 30 dakka bile sürmez ... gecin bunları gecin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NetKing_

cok iyi olmuş
    darisi diger kospcuların başına

Katılıyorum

NoT : Lupin Sözünü Bilde Konuş Biz Koxp Party Görünce Girenlerden Değil Onlara TW çekenlerdeniz Herkes Sen Değil Rahat Ol ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 8 Ekim 2006; 8:01:29 >
  • ısterımkı char ını gerı alabılırsın ama zor hack dıye bıse olmasa keske ama var :))))
  • geçmiş olsunn ban ymişsinde zaten sende hatalısın kasacaksan kendin kas bırak kopsçuları
  • geçmiş olsun
  • arkadaşlar dün akşamdan sonra ilkdefa baktım foruma inanın dün akşam arkadaşların yazdıklarından dolayı keşke bole bir konu yu açmasaydım dedim inanın carıma ulaşmadığım kadar bu yazılanlara çok üzülmüştüm yok iyi olmuş felan filan '' ya ben zaten koxpla kastığım bir rogue olsa zaten bu duruma hazırlıklı veya alışkın olurdum '' ama bu sabah okuduklarım beni gerçekten anlayabilen arakadaşların yazılarını okuyunca inanın çok sevindim yazıma yorum yapan veya okuyan herkese çok teşekkür ederim

ayrıca bu bana çok büyük ders oldu gerçi biliyorum kimileri buna inanmayacak ama koxpla kastırdığım rezdi yatan arkadaşlar olursa kaldırır iye düşünüyordum amacım 30 taş skili açıp bırakmaktı ama bundan sona koxpmu yanına bile durmayaağım

• kardeşim geçmiş olsun
  • aynısı bana oldu
    62 lwl mage gitti hemde yan carı fln yok mageyle ztn coxp olmuo coxp partye hiç girmem 5 ay üstüste gold pre almıştım
    evlat acısı gibi koydu valla
    aynı yazı oldu siteye girdim hiç bi tepki olmadı 1 hafta geçti denedim gene şifre hatası verio sanırım BANNN!!!

• inş çözümünü bulursun kardeş
  • çözümü yokk

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

çözümü yokk

inşallah 1 ay banla kalırız accountum silinmesinde 1 ay bana razıyım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.