arkadaşlar 68 lvl warior carım vardı 11 gün kadar önce yan carım 32 lvl priesti diğer arakadaşlar yatınca kaldırmak için kassın diye koxp cunun yanında bıraktım javascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText('')) sabah kalkıp baktığım İD mi ve ŞİFREMİ girdiğimde SERVER İS UNDERGOİNG MAİNTENANCE.PLEASE TRY AGAİN LATER yazılı mesajı gördüm .. bende hemen sitesine girip bi bakayım ne olmuş diye bakmak için İD ve ŞİFREMİ giremedim bu konuyu daha önce yazdım ama kimileri BAN lanmışsın dedi ama banlansam ki '' daha önce banlananlar sitesine girebiliyormuş kaç gün banlandığını felan yazıyormuş '' ben sitesine dahi giremiyorum kimisi aktivasyon yaptırman gerekiyo dedi ama sitesine girmeden aktive edilebileceğini bilmiyorum sizden ricam bu durumla karşılasan arakadaşla varsa lütfen bana yardı m etsin 1,5 sene boşuna heba olacak lütfen bu konuyu gerçekten bilen arkadaşlar varsa yardım etsin
sonsuz sevgilerimle..
kötü olmuş
sorma ya o kadar uraş dunyanın parasını var tam bossluk CZ lik car yap millete yardım edelim derken gitsin car ustelik 1.5 senelik daimi silver premium uyesi olmama rağman giden para neyse zamanıma yazık off off en azından ne olduğunu bisem içim rahatlayacak 1 ay sonramı açılacak sureklimi kapandı bilmiyorum elim kolum bağlandı
üzüldüm emeğe saygı dios hala adam soyuyolar küfür etmek istiyorum bunlaraaaaaaa ama edemiyom
gecmıs olsun ne dıyım
koxp ve macroya hayır ^^ hala yüzsüzler war foruma gelen yeter daha onceleri gunde 8-10 saaat online oldugum site bo$ zamanlarda alt tab yapıp yardım ettigim sitenin haline bak son 1 aydır 3. girşim siteye ayda 4. bilemiyorum lanet olsun koxpcualarada onlara yaltaklık edenlerede 68 lvl magem war elle kasılma itemler emekle saatlerce goblinde nova atıp goblin cıkarttıgımı bilirim gunlerce yeni 68 oldum 2 saat once demekki kopxsuzda level kasılıyormus kuntun allysindeyim 80 oldu demekki macro koxp olmadan level kasılıyor şimdi 3-5 itemim war birazda kenarda para biraz der iken maximum 10gb çıkar satılacak itemlerle millet düpe yapar biz sakladıımız itemleri satarız.
Geçmiş olsun öncellikle yapılabilecek fazla birşey olmamasıyla beraber siteye ticket fln gönder belki bi ihtimal açarlar çarını
bende wariorumu elle kasmıştım 1.5 senemi verdim geceleri uykusuzlukan gözlerim bozuldu 2 aydır gözlük kullanıyorum ve millete yardım edelim yattıkları zaman kaldırırız diye kastığım 32 lvl bi priestin yüzünden 1.5 senem gitti millet CZ de 500k 1000k n.p kasar koxpla bişi olmaz ben bir gece yaa sadece 1 gece için 1.5 senem gitti lanet olsun bu oyuna
cok iyi olmuş darisi diger kospcuların başına
hayat işte oluyo bazen
sana anlatamıyorum galiba kastığım car bir warior ve bugüne kadar hep elle kastım carımın adı _Bugra_ ve tüm cyper tanırdı carımı iyi olmuş deyip geçme sana yakıştıramadım eğer koxpla kasılmış bir car olsaydı zaten üzülmezdim
sizden yardım istedik verilen cevaba bak iyi olmuş sen geceleri saat 4-5 lere kadar uykusuzluk cekmediğin için bilmemmesin ben bilirim o günleri
quote:
Orjinalden alıntı: _NetKing_
cok iyi olmuş darisi diger kospcuların başına
merak etme dostum 30 gün sonra açılır
Kas kospla sonra forum forum gez ağla
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
Kas kospla sonra forum forum gez ağla
bi oyunda ağlayacak olan yaşı geçtim ama fesat olan baya bi kişi varmış bu forumda adamlardan yardım istedik neredeyse zil takıp oynayacak hatta oynayanlar bile oldu
çok çok saolun verdiğiniz bilgilerden dolayı
quote:
Orjinalden alıntı: Goblet_Of_Fire
ilk banda 30 gün evet açılır kardeş korkma
ya beyler "server is going under maintance1 demek server bakıma giriyor demek. ban la ne alakası olabilirki??
sadece ilk banda değilki 5 kere banlandım 5 seferde açıldı
quote:
Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_
quote:
Orjinalden alıntı: Goblet_Of_Fire
ilk banda 30 gün evet açılır kardeş korkma
çok saolun arkadaş 'lar içim rahatladı bende sizler gibi bu oyunda en sevmediğim hatta bi ara kızıp ara bile verdiğim ilk sey koxp cunku emeğe yazık uykusuz kalan diğer arkadalarada ve ikincisi dupe idi hatta gorduğume direk küfür bile ettiğim olmuştur bende emekler harcayarak geldim ve 218k n.p yi ellerimle ve kalbim duracakmış gibi heyacanlandığım 1vs 1 lerle kastım şimdi 2 hftada bu kadar n.p kasan koxpcu aradaşlara lanet olsun ! ama bende 32 lvl bi carla uraşmayayım derken yaptığın hatanın bu kadar bana çabuk maledilmesine çok kızdım bana yardım eden veya etmeyen tüm arkadaşlara sonszu sevgiler inşallah eğer gerçekten 1 ay sonra açılırsa gene aranızdayım hayırlı RAMAZANLAR ..