Şimdi Ara

Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 1 hafta sonra yeni sistem dizicem.Dreamsparkdan ögrenci olduğumu kanıtladım ve Windows 8.1 Proya sahip oldum.Bu kısımda karşıma Get key ve Dowland çıktı.Anladığım kadarıyla get key orjinal Windows keyini veriyor daha tıklayıp keyi görmedim, birinci sormak istediğim bu key 32 bitmi 64 bitmi yoksa onu işletim sistemi kurarken kendimizmi seçiyoruz.Birde yeni sisteme 8.1 kurmakla ile ilgili videları izledim,önce flaşa rufus sayesinde 8.1i yazıyoruz.Bunun için gerekli iso dowlanda tıklayincamı iniyor yoksa o dowland tıklandıgı bilgisayarda hemen format atmayımı yüklüyor.Rufus hakkında sormak istediklerim ise izlediğim videolarda herkes File System ve üstündeki uefi yerini değişik yapıyor doğrusu nedir?Almayı düşundugum anakart Asus h81m Plus.
    Cevaplayan herkese teşekkür ederim...
     Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bomshack kullanıcısına yanıt
    Normalde keyi alırken orada gözüküyor olması lazımdı ama ikisi içinde gecerlidir sen 64bit i kur. ayrıca rufus da bir değişiklik yapmana gerek yok ben her zaman olduğu gibi yapıyorum hiç sorun olmadı. Ama aldığın key sadece embeddet sürümünde gecerli olabilir sistemi kurarken ona dikkat et
  • muhammtyilmaz M kullanıcısına yanıt
    Hocam peki o dowlanda tıklayınca rufusda seçeceğim win8.1 iosumu indiriyor?Tabletteyim denemedim hiç.Hocam birde bu kurulum sırasında gram anlamadığım yer hani bu Windowsun kuracağın yeri seçiyorsun c ve d yi oluşturuyosun biçimlendir yeni filan yazan yer inşallah anlamışsınızdır.Ben sadece 1 tb harddisk alıcam ssd filan almıcam kurlum sırasında oraya gelince napıcam c 500 ve d 500 gb olarak bölecekmiyim?Teşekkürler

• Bomshack kullanıcısına yanıt
    Resimde yazan sürümün aynısının iso dosyası iniyor. Ama tableten falan indirmeye çalışma . Disk bölümleme işleminde kendin boleceksin evet sana tavsiyem d ye daha fazla yer ayır 200 e 800 ya da 300 e 700 gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.