Şimdi Ara

Windows 7'm çok geç kapanıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı daha yeni formatladım ve bilgisayar 1-2 dakikada kapanıyor.Çok yöntem denedim ama fayda etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackfa

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı daha yeni formatladım ve bilgisayar 1-2 dakikada kapanıyor.Çok yöntem denedim ama fayda etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bi daha format at
  • Arkadaşım daha kaç defa format atıcam yha çözüm bilen biri çözüm yazsın lütfen
  • quote:

Arkadaşım daha kaç defa format atıcam yha çözüm bilen biri çözüm yazsın lütfen

Yeni format attığın halde böyle ise ya yüklediğin windows'da sorun vardır ya da donanımsal bir sorun vardır. En iyisi başka bir yerden windowsu indirip yüklemelisin ama illaki formatsız çözmek istiyorsan Advanced System care tarzı programları deneyebilirsin.
  • sorunu çözdüm teşekkür ederim
  • quote:

sorunu çözdüm teşekkür ederim

lütfen yardım edermisin nasıl çözdün
  • Sorunun çözümü hakkında bizleri de bilgilendirirseniz çok seviniriz.
  • oynanmış iso kullanıyorsun buyuk ihtimal. elimde bu tipten kapanma ya da açılma sorunu olan 4 tane iso ve dvd si var. tavsiye : başka iso edin. bunun hash kontrolünü yap. ****.to tavsiyem. buradan gelen torrentler ile sağlıklı iso bulabilirsin. 2. tavsiyem indirdiğin iso ları önce sanal bilgisayarda (virtualbox veya vmware ) dene sonra ana sistem olarak kullanmak için fikir sahibi olursun.
    iyi forumlar . :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.