Arkadaşlar biraz garip ama ben acronis ile boot cd yapıp 0 hdd ye yedeğini aldığım C yi kuracakken ilk önce 1,5 tb lik hdd yi 465 gb olarak gördü bende bişey var deyip çıktım boot bölümünden.sonra içinde dizi ve film arşivim olan 1,5 tb lik öbür diskimi takınca onu da 465 gb biçimlendirilmemiş kalan 900 gb yide ayrılmamış olarak gösterdi windows.sonrada 465 gb yi sil deyip 1,35 tb yi ntfs ile hızlı biçimlendirdim.şimdi bu hdd boş olarak görünüyor.eski arşivimi nasıl geri getirebilirim ?
Şuan EASEUS Data Recovery Wizard Professional tarama yapıyor.dün gece başladık daha 9 saati var.ama benim istediğim hdd de 6 tane ana klasör vardı.taramadan sonra onların isimleri filan çıksa bende geri al desem,öyle tet tek dosyalar ile uğraşmasam yani..
Kullandığın programı tam bilmiyorum ama filtre özelliği olması lazım.Aratmadan önce klasörlerin isimlerini yazın veya sadece video dosyalarını aratın.Bu seçenekler olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: BayMovieS
Arkadaşlar biraz garip ama ben acronis ile boot cd yapıp 0 hdd ye yedeğini aldığım C yi kuracakken ilk önce 1,5 tb lik hdd yi 465 gb olarak gördü bende bişey var deyip çıktım boot bölümünden.sonra içinde dizi ve film arşivim olan 1,5 tb lik öbür diskimi takınca onu da 465 gb biçimlendirilmemiş kalan 900 gb yide ayrılmamış olarak gösterdi windows.sonrada 465 gb yi sil deyip 1,35 tb yi ntfs ile hızlı biçimlendirdim.şimdi bu hdd boş olarak görünüyor.eski arşivimi nasıl geri getirebilirim ?
Şuan EASEUS Data Recovery Wizard Professional tarama yapıyor.dün gece başladık daha 9 saati var.ama benim istediğim hdd de 6 tane ana klasör vardı.taramadan sonra onların isimleri filan çıksa bende geri al desem,öyle tet tek dosyalar ile uğraşmasam yani..
ben my recover files kullandım allah yardımcın olsun çok uzun sürüyo formattan sonra getirmesi + ne al yazı geri geliyor nede filmlerin adları ben yaklaşık yarısından fazlasın kurtardım ama hepsi kurtulmuyor 2 gününmü aldı
getdataback programını kullan
quote:
Orijinalden alıntı: white_tiger
ben my recover files kullandım allah yardımcın olsun çok uzun sürüyo formattan sonra getirmesi + ne al yazı geri geliyor nede filmlerin adları ben yaklaşık yarısından fazlasın kurtardım ama hepsi kurtulmuyor 2 gününmü aldı
şimdi şöyle bir durum var program 22 saatte taramayı bitirdi.1,5 tb hard disk ya ondan uzun sürdü.şu an kopyalama yapıyorum 250 gb ye geldiim.tarama sonucunda 1 ci seçenek lostfile altında çıkan 1300 gb lik kısımdı.onun kopyalamasını yapıyorum.fakat önceden silinip üzerine yazılmış dosylarda çıkıyor ve sağlam deiller.olması gereken dosylarda ise bazıları 0 kb görünüyor.ama tahminen %90 lık bir başarı var.ayrıca dosylar silinmeden önceki klasör ve dosya isimleri ile bire bir geliyor bu yönden ii.ayrıca tarama sonucunda 300 gb lik daha dosya vardikinci seçenekte.ı.belki onlarıda kopyalayınca bu 0 kb görünen dosylar gelebilir.eğer öyle olursa zaten %100 başarı elde edilmiş olacak.benim şansıma hard disk saedece biçimlendi bu yüzden veriler sağlam geliyor.zaten çoğu film dosyası ve kapak resimleri.programı istersen bana bilgilerini mesaj at göndereyim.
anladığım kadarı ile silinmiş ve üzerine yazılmış dosylar için başka bir program lazım.ama yanlışın farkına varıp aramak için bu program güzel. daha 18 saat var kopyalamanın sona ermesine.bitince sonucu yazarım..
selam aşağıda 33gb lik boş gözüken bir bölüm var. ancak daha öncedne oluşturduğum bir hard disk vardı ve F harfini atamıştım. Daha sonradan bu bölüm yok oldu ve artık bilgisayarıma girdiğimde gözükmüyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
biçimlendir desem içindeki veriler gidecek. sil desem yine gidecek. içindeki verileri de kurtarmam gerek.
BayMovieSB
kullanıcısına yanıt
harddiskime kurtarma yaptım fakat kurtardığım dosyaları aynı harddiske attığım için tekrar silindi ve bozuldu. Şimdi tekrar kurtarma yaptım yeni harddiske attım. Fakat dosyalar LostFile_Mpeg_123 - LostFile_JPG_123 gibi görünüyor ve haliyle açılmıyor. Bu dosyaları açmanın bir yolu varmı ? Benim için dosyalar önemli geçmişimin arşivi :D silmek istemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme