Şimdi Ara

'@' işaretini yapamıyorum kafayı yiycem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
40.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bildiğiniz çok basit olan @ bu işareti klavyem basmıyor tek başına q çalışıyor tek başına shift çalışıyor bütün tuşlar tekbaşına çalışıyor ama naptıysam @ bu işareti klavye ile yapamıyorum kopyala yapıştır yapmak zorunda kalıyorum herseferinde. Bunun için format atmasam iyi olur heralde dimi Herhangi bi fikri olan bi arkadaş varsa bana yardımcı olursanız seviniri. saygılar...

Et (@) işareti
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

@ İşareti Yapamıyorum: Pratik Çözümler

Bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda @ işaretini yapamıyorsanız, bu yaygın bir sorun olabilir. İşte sorunu gidermek için bazı pratik çözümler:

• Klavyede @ Yapamıyorum: Klavye düzeninizin doğru ayarlandığından emin olun. Farklı klavye düzenleri farklı tuş kombinasyonları kullanabilir.
    • Klavyede @ İşareti Yapamıyorum: Klavyenizdeki belirli tuşların arızalı olma ihtimalini göz önünde bulundurun. Tuşları temizlemeyi veya farklı bir klavye denemenizi tavsiye ederiz.
    • Bilgisayarda @ İşareti Yapamıyorum: Yazılımınızda veya işletim sisteminizde bir sorun olabilir. Sisteminizi güncellemeyi veya yeniden yüklemeyi deneyin.
    • @ İşareti Çıkmıyor: Metin düzenleyicinizde veya e-posta istemcinizde özel karakterleri etkinleştirdiğinizden emin olun.
    • İşareti Yapamıyorum: Bazı programlar özel karakterleri farklı şekilde ele alabilir. Programın yardım dosyasına veya destek ekibine başvurun.

Bu çözümleri denediyseniz ve hala @ işaretini yapamıyorsanız, şunları deneyebilirsiniz:

• Farklı bir işletim sistemi veya cihaz kullanın.
    • Harici bir klavye kullanın.
    • @ işaretini yapıştırmak için sembol tablosu veya karakter eşlem aracını kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Klavyede donanımsal problemin varsa, windows'un sanal klavyesini kullanabilirsin.(Fare yardımı ile.)
  • söylemeyi unutmuşum ekran klavyesiylede olmuyor. yani sorun kesinlikle yazılımsal.
  • Dikkatimi çekti shift demişsin de @ yapmak için Alt + Q kullanılmıyor mu?
    Bu arada sanal klavye ile olmaması da garip..
  • aynı sorun bendede olduydu sonra dil ayarlarıyla uğraştım düzelmişti...
  • alt+0064 kombinasyonunu denedinmi?
  • onu nasıl deniycez. bölge ve dil seçenekleriyle uğraşıyorum ama yapamadım ya
  • Kardeş alt tuşuna basılı durumdayken 0064 yaz bu kadar..
  • sol alta basılıyken oluyor. sağol kardeşim. ama yine normale döndüremedim bakalım onu nasıl yapcaz
  • Sende sağol
  • işin aceleyse kopyala yapıştır ya da alt+0064 arkadaşın dedikleri gibi...
    ya da denetim masasından klavye seçeneklerinden kaldırıp tekrar ekleyerek dene bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.