Şimdi Ara

Kafayı yedim Yardım Lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır tv alacam 11:11 indirimleri var diye de bekledik aradığım indirimleri bulamadım

100HZ panelli Tv sınıfında
    LG 49SM8600PLA yı N11'den 5500tl-500tl(kuponla) 5000tl ye almak mı? (istanbul bilişimde 4870tl 3 taksitli)
    Samsung 55Q60RAT ı N11'den 6000tl-550tl(kuponla) 5450tl ye almak mı? (istanbul bilişimde 5300tl 3 taksitli)

Yada o kadar para verme 50HZ bir tv al derseniz

PHILIPS 50PUS7304 modeli var aklımda onunda fiyatı habire oynuyor
    şu an en ideal fiyat N11 de 4150tl-400tl (kupon) 3750TL

Ne dersiniz öyle aman aman bir tv kullanıcısı değilim ama almışken de iyisi olsun derdindeyim

• Dediğiniz modellere ben de baktım. F/P olarak bugün pus7304 siparişi verdim. Bence siz de çok düşünmeden verin geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende katılıyorum 7303 modelini kullanıyorum çok memnunum 7304 modelini de bugün sipariş verdim. pişman olmazsınız.
  • 50hz segment için en ideal TV bu sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu aldım arkadaşlar 400 lirada indirim kuponu kullandim 3576 liraya geldi
    www.n11.com
    Philips 50pus7304/12 The One 50" 4k Ultra Hd Smart Led Tv - n11.com
    https://www.n11.com/urun/philips-50pus730412-the-one-50-4k-ultra-hd-smart-led-tv-1071517?magaza=tvmarketim

Duvara asma aparatı önerebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monte_Cristo -- 11 Kasım 2019; 21:56:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Monte_Cristo kullanıcısına yanıt
    O fiyat bandında 55ru 7400 vardı ama neyse diyelim en azından aldıgın model 50PUS Va panel. Iyi günlerde kullan 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Whowerts

O fiyat bandında 55ru 7400 vardı ama neyse diyelim en azından aldıgın model 50PUS Va panel. Iyi günlerde kullan 😊
    55ru7400 sadece kontrast oranı iyi
    -dolby atmos/ vision yok
    - dts desteklemiyor diyorlar
    - kumandasında Türkçe komut yok
    Yani demek istediğim fazla bir artısı yok 50 pus7304 e göre
    Neden keşke ru7400 alsaydın dediniz?

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Şimdi sadece kontrast oranı iyi cümlesi yanlış olur.
    Dolby atmos veya vision içeriklerinin şu an bu modelin panel kalitesi ile veya dahili hoparlörleri ile beklemek saçmalık olur. Bir avr veya surround ses sistemi ve en az Qled kalitesinde bir tv tam istenileni verir ki bu sistemlerde en aşagı 7 8 bin bandında tutar.Ki dolby nin hala hdr10+ ile bir kapışması var. Içerikler de çok yaygın değil. Bunu eledik.
    Dts konusu evet haklı bir eksi ama sürekli usb den film izleyen birisi mi onu bilmiyoruz. Yani alan kişi için muallakta bir eksi.
    Türkçe komutu artı olarak gösteren bir tek sizi gördüm belki başkaları vardır ama ben denk gelmedim 😁

Şimdi ben ru7400 artıları sayayım.
    Daha iyi kontrast , daha iyi nit parlaklık , daha iyi motion performansı , daha iyi renk skalası daha iyi siyah performansı , daha az sorunlu tv 'ler ( philips tv 'lerin bazı sorunları mevcut forumda bulabilirsiniz ) . Daha iyi arayüz yani tizen.çunki PUS da bu android arayüze ağır gelecek Cortex A53 işlemci var.

Şimdi asıl işe yarar ru7400 eksilerini sayalım.
    Edge bir panel , motion philipsden iyi olsada kötü, samsung servisi kötü, dts desteği , kötü renk gamı .
    Şimdi bu doğrultuda yine her türlü samsung iyidir. Ama bu fiyatları hakediyorlarmı ? önceden cevap hayır idi ama Samsung son zamada fiyatları baya bir aşağı çekti. Alınabilir fiyatlara çok yaklaştı. Kısaca Samsung istemeyene veya fiyatı tuzlu gelene Philips öneriyoruz ama şiddetle değil 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Whowerts

Şimdi sadece kontrast oranı iyi cümlesi yanlış olur.
    Dolby atmos veya vision içeriklerinin şu an bu modelin panel kalitesi ile veya dahili hoparlörleri ile beklemek saçmalık olur. Bir avr veya surround ses sistemi ve en az Qled kalitesinde bir tv tam istenileni verir ki bu sistemlerde en aşagı 7 8 bin bandında tutar.Ki dolby nin hala hdr10+ ile bir kapışması var. Içerikler de çok yaygın değil. Bunu eledik.
    Dts konusu evet haklı bir eksi ama sürekli usb den film izleyen birisi mi onu bilmiyoruz. Yani alan kişi için muallakta bir eksi.
    Türkçe komutu artı olarak gösteren bir tek sizi gördüm belki başkaları vardır ama ben denk gelmedim 😁

Şimdi ben ru7400 artıları sayayım.
    Daha iyi kontrast , daha iyi nit parlaklık , daha iyi motion performansı , daha iyi renk skalası daha iyi siyah performansı , daha az sorunlu tv 'ler ( philips tv 'lerin bazı sorunları mevcut forumda bulabilirsiniz ) . Daha iyi arayüz yani tizen.çunki PUS da bu android arayüze ağır gelecek Cortex A53 işlemci var.

Şimdi asıl işe yarar ru7400 eksilerini sayalım.
    Edge bir panel , motion philipsden iyi olsada kötü, samsung servisi kötü, dts desteği , kötü renk gamı .
    Şimdi bu doğrultuda yine her türlü samsung iyidir. Ama bu fiyatları hakediyorlarmı ? önceden cevap hayır idi ama Samsung son zamada fiyatları baya bir aşağı çekti. Alınabilir fiyatlara çok yaklaştı. Kısaca Samsung istemeyene veya fiyatı tuzlu gelene Philips öneriyoruz ama şiddetle değil 😊
    Anladım hocam,peki sizden LG 49sm8600 yorumlamanızı istesem
    Fiyatı 5700 civarıydı ama 2 gündür vatan gece indirimlerinde fiyatı 4600 civarına çekince almayı düşündüm, özellikle 100 hz olması almayı düşünmemde en büyük sebep(gerçi tekrar 4600 fiyat bandına iner mi orası meçhul)

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Yorumlanacak pek bir şeyi yok. IPS panel olması yeterli ve çöp bir tv. Ve o fiyatlar komedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.