Bosch Car Servis 0w20 Yağ Yerine 5w30 Koymuş
Merhaba arkadaşlar. Bugün Diyarbakırda bosch car serviste aracımın bakımını yaptırdım. (Benden önceki sahibi de bosch carda yaptırdığı için) aracım 2022 model 1.3 multijet Adblue olandan. Aracım henüz 15.000 kmde yılı geldiği için yaptırdım bakımı. Bosch car servisi arayıp fiyat aldığımda bütün parçalar Bosch olursa 4.000 tl olur dedi. Ancak oraya gittiğimde hava filtresini boschun üretmediğini onun yerine eurorepar markalı filtre takmak zorunda olduklarını söylediler ve mecburen kabul ettim. Sonra yakıt filtresi için 2 farklı marka olduğunu (grat ve bosch) grat markası olduğunda toplam maliyetin 3.250₺ olacağını eğer Bosch istersem 4.000₺ olacağını söyledi. Ben bosch olsun dedim daha kaliteli diye. Bahse konu servis çalışanı bosch marka kutunun içine grat markayı koyup getirdi. Ben farkedince hemen müdahale ettim ve tartıştık. Şikayet edeceğimi söylediğimde edebilirsiniz dediler. Bakım bittikten sonra eve gelip araştırdığımda aracıma 0w20 koyması gerekirken 5w30 koyduğunu farkettim. Hatta ilk bakımda da 0w20 kullanılmış (aynı ilde farklı bir bosch car servis). Hemen bosch cara şikayet oluşturdum. Haftaiçi arayacaklarını söylediler ancak ne yapmam gerekiyor? Yağı tekrar değiştirmeli miyim sizce?
Netflix kaç kişi kullanabiliyor?
Merhaba arkadaşlarla netflix almayı düşünüyoruz 3 kişiyiz 3ümüzde TV'den izleyeceğiz. Sıkıntı yaşarmıyız? Daha önce farklı arkadaşlarla 5 kişi birden izliyorduk ama sürekli yeniden giriş yaptırıyordu o sorun hala devam ediyor mu?
Digitürk Kutu Değişimi
Merhaba HD 9505 kutu var elimde ancak sürekli kanal kaybı oluyor. Bu sebeple değiştireceğim. Digitürk bayisindeki arkadaş yeni cihaz verelim dedi. En güncel cihaz veya sorunsuz cihaz hangisiyse onu talep edeyim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
2015 Jetta Bijon Şifresi Kayıp
|
Evde 4.5g 50gb vınnwifi sınırsız oldu. SS’li
TH11 veya TH12 köy alınacaktır
|
Yedek Anahtar-Kasko Yardım Lütfen..
|
Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyası 50GB 79TL
|
İphone 5s Operatör ARANIYOR sorunu (yardım)
|
Yeni Aldığım Yavrumun Irkı,Cinsiyeti ve Yaşı ??
|
Meslek: Siber Suçlarla Mücadele
İlgi Alanları: Fotoğraf
İmalat-ı Harbiye
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 681
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 16.172 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar