Şimdi Ara

1.5 Yıldır İnternetimde sorun vardı sorunlar şimdi dahada arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar konuya girmeden önce bu olaylardan artık gına geldi yakında kanser olucam.İnternetim 1.5 yıl önce tamamen gitmişti ve modem değiştirip ttneti arayıp internetin geri gelmesini sağlamıştım ancak internette bi gariplikler vardı arada bir sitelere girmez oluyordu falan 4-5 ay öncede Turknet'e geçtik ancak sorun yine aynı ve arta arta devam ediyor bu örnek vericek olursam: internet sitelerine girmiyor ancak herhangi bir şeyi download edebiliyorum, herhangi bir oyunda sunuculara bağlanamıyor veya göremiyorum, oyunlarda ani ping yükselmeleri yaşıyorum ping aniden 999 olarak fırlıyor ve düşüyor. Ben zor dayanıyorum sizler olsaydınız heralde PC'yi camdan falan aşağıya atardınız, bu konu hakkında bilginiz varsa veya böyle sorunlar yaşamış arkadaşlar varsa o engin bilgilerini benimle paylaşırsa çok sevinirim.

• yokya böyle konu yüzünden can sıkılırda pc atılırmı :P Firewall varsa yada kurduğun dandik bir antivirus engelliyordur.Guvenlik duvarı ayarlarına bak....
  • Dostum büyük ihtimal evinin santrale uzaklığından dolayı kaynaklanan altyapı yetersizliğinden dolayı çok düşük hızlarda internet kullanıyosun zaman zaman sitelere bile giremiyosundur sana tavsiyem fiber internete geçmen hız konusunda sıkıntı çekmiceksindir şu kampanyayı incele derim
    http://www.adslteknikservis.com/forum/forum_posts.asp?title=uydunet_kampanya&TID=2566
  • ne Santrale uzak nede İnternet hızında bir problem yok İstanbul Avcılarda oturuyorum evim belediye binasına 50m yakın ayrıca internet hızımda problem yok steam veya indirme programlarında bir şey indirince hız 1.5mb oluyor yani ben hızda bir problem olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan12tirus -- 29 Ağustos 2013; 13:18:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.